IZVORNA PORUKA: Bebica11
felix u kojoj si ti ono sedmici rodila? jel imala beba poteskoca s dojenjem i sl, posto meni u bolnici jedna zena veli da je pravo nedonosce osjetljivo prvih mjeseci pa me malo strah
ja sam rodila u 34 sedm . anela kad sam otisla znaci cetvrtak bio posto nisam bila otvorena a imala bolove da skrenes s pameti pocela krvariti, njima nije bio cilj da rodim bar dok ne udjem u 9ti mjes. da jos malo izguram jer nisam bila otvorena .Fiksali me ko narkomanku nema scim nisu lezala mirovala i prenemagala se od bolova .
Taj dan kad su radili uzv imao je 2.500kg posto nisam taj dan citav jela i noc od bolova izgubio na tezini inace zadnje sedm. jako brzo dobijaju na tez i brzo gube ako ne jedes.
Rodila u petak vise trpit bol nisam mogla pocela se otvarat , sa 2240gr nedonosce zivo zdravo.
Bio 4. dana u inkubatoru , doso 4vrti dan mi na prsa , a do tad sam morala imat izdajalicu i izdavat mlijeko da se ne povuce i nosila njima ona mu davala na flasu
Kad su ga donijeli dojio, kao da nije bio bez mene odma priscapio sisku

bas sam se bojala dal , ce htjet siskit.
Bio mali ko zrno graska .
Kuci izasli sa SAMO 2210gr . dojila dojila svaka dva sata budio se il ne morala jer je premali bio.
Dojila nesto manje od mjes jer nisam imala dovoljno a on samo plakao, plako , uvela nadohranu nije islo zajedno povracao .
Tako ostanem na AD.
HB odhranila ga brzo bez problema . Nedonoscad su samo vise osjetljivija ,ako se mali rodio i ako te puste kuci kao mene , ped mi rekla ne smije medju puno svjeta da mu kisik ne uzimaju ne dirati ga svko rukama jer su jako osjetljivi , ne izlagat ga medju svjet dok pusi u toj prostoriji, topliti ga hraniti cesto eto nije to nista strasno tako bude do dva mjeseca dok malo ne ofrknu

posle sve normalno i da imaju tanke vene kao kod anela kad god je bolestan , jedva nadju venu jer su tanke ...
Ince ostalo sve kao u normalne djece napredovao je kao nejgovi vrsnjaci nidje zasotajo nije sve normalno

nemoj se bojati.
Hb ziv mi i zdrav pored toliko lekova sto sam ispila i svasta nesto a toga sam se najvise, bojala ocel se rodit spacan hb jest Allahu se nazahvaljivat ne mogu .
Sto mi je dao snage , i pomogao a najvise sto je moje djete dobro pored svega sto smo prosli.
< Poruku je uredio felix -- 27.10.2011 13:41:32 >