cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Da li sam trudna ?

clock-img

26.08.2011, 12:27

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

a misa mu ...bas mi je zao - i sta je to u zadnje vrijeme ceste te biohemijske! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

26.08.2011, 12:39

clock-img

vanchi88

pencil-img

835

i meni je helena, ali sta bih...70% zena iskusi barem jednu u zivotnom dobu....ne kasni menstruacija tek tako...bez ikakvih razloga...

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

clock-img

29.08.2011, 16:26

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

pozdrav svima...treba mi vase misljenje oko trudnoce zadnja menstruacija mi je bila 28 jula nemam neke simptome trudnoce,osecam se isto ko kad treba da dobijem malo su mi natekle grudi imamala sam bolove u stomaku pre dva dana i evo danas al nista,krsta me jace bolu i nekako sam razdrazljiva i ko da imam povecan beli sekret da li je moguce da mi je u pitanju prehlada,poremecaj ili je mozda trudnoca?

tako mi za srecu malo treba....

clock-img

29.08.2011, 17:44

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Zelenooka, može biti sve od navedenog, ali uradi test pa ćeš znati jesi li trudna. sretno!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

29.08.2011, 17:47

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: zelenooka86

pozdrav svima...treba mi vase misljenje oko trudnoce zadnja menstruacija mi je bila 28 jula nemam neke simptome trudnoce,osecam se isto ko kad treba da dobijem malo su mi natekle grudi imamala sam bolove u stomaku pre dva dana i evo danas al nista,krsta me jace bolu i nekako sam razdrazljiva i ko da imam povecan beli sekret da li je moguce da mi je u pitanju prehlada,poremecaj ili je mozda trudnoca?

i ja sam imala strasan vaginalni sekret i to mi je bio predznakuser posted image , takodjer i bolove, a vec je vrijeme da mozes uraditi test,navijam zauser posted image

clock-img

29.08.2011, 17:57

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

nije mi rano za test?

clock-img

29.08.2011, 18:00

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

ja sam imala zadnju mengu 6.3. a test sam uradila 1.4. i bio jeuser posted image user posted image

clock-img

29.08.2011, 18:01

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

nije mi rano za test?

Nije, nije...hajd uradi brzo pa nam javi user posted image user posted image user posted image
Evo vidiš bebicino iskustvo.

clock-img

29.08.2011, 18:03

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: klemzi

nije mi rano za test?

Nije, nije...hajd uradi brzo pa nam javi user posted image user posted image user posted image
Evo vidiš bebicino iskustvo.

samo nek ga radi s jutarnjim urinom kad je koncentracija hormona trudnoce najjaca

clock-img

29.08.2011, 18:04

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Ma pokazat će i sada vjerovatno, ako bude trudna. Ja nikad nisam radila s jutarnjim, a dva puta je bio pozitivan poslijepodne user posted image user posted image

clock-img

29.08.2011, 18:06

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

joj tako se bojim da se ne razocaramuser posted image al javila sam momku da mi kupi sad kad krene kuci pa cu uraditi...mada neki kazu da ako previse razmisljas i zelis to nece se desiti mada ja cak i preterujem mogu reci da sam opterecena tim...user posted image blago tebi zelim ti svu srecu!!!!!!!!!!!od srca!!!!

clock-img

29.08.2011, 18:26

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

ma neces, koliko dugo pokusavas? malo je uvijek teze s prvom user posted image

clock-img

29.08.2011, 18:37

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

moja prica je jako tuzna...pocinje ovako pre tri godine imala sam saobracajku u kojoj sam izgubila momka i moju bebicu od 4,5 meseca dve godine mi je trebala da psihicki dodjem sebi i  uspela sam uz pomoc porodice i psihologa raznih a onda sam upoznala divnog momka i ostala sam trudna al sam imala spontani pobacaj al sam u tome imala ako mogu reci neku srecu da se sve samo ispraznilo i nisam isla na nikakav hiruski zahvat,od svega sam preplasena i jako se bojim al zelje imam i previse....

clock-img

29.08.2011, 18:41

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Zelenooka, moraš biti hrabra user posted image user posted image Znam da ti nije lako, ali poslije svih ovih silnih iskušenja, doći će i tvoja sreća. Poslala sam ti pp!!

clock-img

29.08.2011, 18:44

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

hvala ti KLEMZI zaista se trudim i dajem sve od sebe al nekako nikako da istisnem taj strah...

clock-img

29.08.2011, 20:37

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

zelenooka86 user posted image user posted image user posted image puno zagrljaja podrske ti saljem!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

29.08.2011, 21:17

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

moja prica je jako tuzna...pocinje ovako pre tri godine imala sam saobracajku u kojoj sam izgubila momka i moju bebicu od 4,5 meseca dve godine mi je trebala da psihicki dodjem sebi i  uspela sam uz pomoc porodice i psihologa raznih a onda sam upoznala divnog momka i ostala sam trudna al sam imala spontani pobacaj al sam u tome imala ako mogu reci neku srecu da se sve samo ispraznilo i nisam isla na nikakav hiruski zahvat,od svega sam preplasena i jako se bojim al zelje imam i previse....

nemoj se sekirati, i ja sam dvije bebice do sad izgubila, psiha tu dosta utice da znas, MORAS se opustiti za svoju trecu srecu aBduser posted image a ja vjerujem da stizeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2011, 21:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Djana

zelenooka86 user posted image user posted image user posted image puno zagrljaja podrske ti saljem!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2011, 13:17

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

prvo bi svim devojkama da se zahvalim na podrsci i saljem vam svima veliki user posted image i poljupce!!!!!!!! uradila sam juce test predvece i bio je negativan nista od bebiceuser posted image  

clock-img

30.08.2011, 13:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

zelenooka....ma hajde glavu gore, nista samo ovaj mjesec,a mozda se vec sljedeci iza ugla smjesi jedna bebica samo za tebe! user posted image

clock-img

30.08.2011, 13:36

clock-img

gerberka

pencil-img

-1539

draga zelenooka, saljem ti veliki zagrljaj i zelim ti od srca ispunjenje želje. Samo hrabro!!! a ti si vec hrabra i akoBogda ubrzo ces imati svoju bebicu u naručju!!! Ljubim te i želim ti svako dobro najiskrenije, od srca..ispunjenje svake želje , pa i više. Dobrodošla draga moja, tu smo za tebe!!! 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

clock-img

30.08.2011, 14:48

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

neverovatan je osecaj kada znas da postoje osobe koje te zaista razumeju i koje ti pruzaju podrsku iako nisu tu pored tebe,ovim sajtom sam shvatila da jos uvek postoje iskrene i osecajne osobe koje su uvek tu da te poguraju kad stanes,ljudi divni ste!!!!

clock-img

30.08.2011, 14:52

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ih nije to nista vidjet ces koliko cemo se veseliti s tobom kad javis da si aBd trudna sljedeci mjesec! user posted image

clock-img

31.08.2011, 12:17

clock-img

zelenooka86

pencil-img

19

Devojke (one koje su udate nek smatraju ovaj naziv kao laskanje user posted image ) da li je moguce da imam neki hormonski poremecaj (mada ga nikad nisam imala i nemam problema sa hormonima ) posto mi user posted image ne dolazi a stomak je prestao da me boli a grudi su mi nekako tople user posted image ...kako bi to mogla proveriti?

clock-img

31.08.2011, 12:20

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

hajde probaj opet uraditi test..... a mozda ti kasni i zbog stresa,ne mora odmah znaciti da je nesto hormonsko.

Zadnji članci

article-img