cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: dali sam trudna ?

clock-img

22.09.2011, 18:58

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

jelko jeli vama prva beba ili vec imate..

clock-img

22.09.2011, 19:57

clock-img

JellKo

pencil-img

25

Nemam bebu, nisam jos ni udata... ali lako cu za to ako bude bebica :)

clock-img

23.09.2011, 10:50

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

drage moje mislila sam sinoc da cu da dobijem  i rastuzila sam se,jutros kada sam ustala jos uvijek nista nema a zadnja mi je bila 19.8  sta je sa mene dasli sam user posted image  ili...jos sam u neizvjesnosti a test ne zelim da radim jer me uvijek razocarauser posted image

clock-img

23.09.2011, 10:54

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

jakotuzna niko ti ne moze nista tacno odgovoriti jer bi nagadjali,mozes samo test uraditi

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.9.2011 20:58:32 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

23.09.2011, 10:55

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

Jakotužna,nemaš ti puno opcija,ili test ili čekanje i neizvjesnostuser posted image
Ja bi vala izabrala prvo,bolje sad se razočarat nego se nervirati još 3 danauser posted image
Sa srećom u svakom slučaju,da budeuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.9.2011 20:56:34 >

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

clock-img

23.09.2011, 10:58

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

sacekati cu do sutra ako nedobijem znaci to je to user posted image user posted image

clock-img

23.09.2011, 18:54

clock-img

JellKo

pencil-img

25

Ja ne znam kud bih sa sobom... po citav dan se pipam po grudima, trcim u toalet, citam forume po netu user posted image .
Najvise me muci to sto simptomi M mene nikad ne muce, stomak me zaboli taj dan kad treba da dobijem... a sad- po citav dan osjecam onaj pritisak u dnu stomaka, ne bas po citav, al' vecinu, idem u wc i piskim po neku kap, ili osjecam da su mi gacice vlazne (oprostite), mislim da sam dobila, odem u wc i nista. Hmmmm. Grudi onako, malo napete, ali nista strasno. E sad, koliko sam citala, i cesto mokrenje se javlja tek kasnije. Pa mi nikako nije jasno, a dan ocekivane M mi je daleko. I gledala sam u kalendar, zadnja dva ciklusa su mi trajala po 26 dana.
Mrzim sebe kad se ovako opteretim... user posted image
Znam da je prerano, ali ja cu uraditi test u nedjelju ako mi ovako nastavi i ako ne dobijem.

clock-img

23.09.2011, 19:02

clock-img

Anoniman

ajoj mila moja... probaj da se malo opustiš. Ja sam sve te simptome imala ovaj mjesec ali test kaže da nema ništa i tako sam se razočarala i deprimirala užas. Probaj se opustiti, čitaj nešto, neka te ovjde na chat temama da ti malo misli odlutaju negdje drugo. Ajd bujrum kod nas na hanumu tamo ti je uvijek veselo... da se malo oraspoložiš!

Bit će aBd ne sikiraj se samo polako...mene je sinoć neka tuga uhvatila, pa dokle više, ali evo danas sam puno bolja!

veeeliki user posted image

clock-img

23.09.2011, 20:24

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

drage moje ja sam dobila user posted image sta da radim 9 mijeseci svaki put se nadam i razocaram nemogui vise gubim volju za sve user posted image user posted image pomozite mi i recite sta da radim jeli moguce ako imam neke upalice ili baktrerije da to moze da sprecava trudnocuuser posted image

clock-img

23.09.2011, 20:41

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

jakotuzna, za pocetak otiđi strucnjaku za sterilitet uradite pocetne nalaze i ti i tvoj partner tek tada ces znati na cemu si i koji je naredni korak, skupi hrabrost i snagu i kreni dalje, ovdje ima zenica koje se puuuno duze bore za svoju user posted image , ali ne odustaju, zelim ti puno srece i da sto prije ti se zelja ostvari.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.9.2011 20:56:50 >

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

23.09.2011, 21:22

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

hvala aalma,jako puno mi je tesko sto je moja prva beba umrla i znam kako je biti mama i doziviti dijete svoje i da ga posle izgubis da ga nema vise a i sada nemogu da zatrudnim ipak ima lijepo vrmena hvala ti na savjetima user posted image

clock-img

23.09.2011, 21:26

clock-img

malena27 RR

pencil-img

15117

jakotuzna user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ces uspjeti prevazici tako tezak gubitak i da ces uskoro vidjeti jedan plusic na testu...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

clock-img

24.09.2011, 11:38

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

hvala vam drage moje puno ija vama zelim sve najbolje i da imate svoje user posted image da budete sretna nadam se da cu ija jednoga dana dozivjeti da budem sretna kada rodim jedno maleno kojem cu svu srecu ovoga svijete da poklonimuser posted image

clock-img

26.09.2011, 11:06

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

drage moje rekla sam vam u petak da sam dobila i cekala sam 3 dana kad ja menzesa svega par kapi i zavrsi se nema vise uradila sam dva testa i na obdva je user posted image iuser posted image zelim vam svima sve najbolje i akobogda uskoro bebice da imate...

clock-img

26.09.2011, 11:10

clock-img

kupina

pencil-img

2947

eee nek si uradila test,da znamo 100% user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cestitam ti jos jednom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2011, 11:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

drage moje rekla sam vam u petak da sam dobila i cekala sam 3 dana kad ja menzesa svega par kapi i zavrsi se nema vise uradila sam dva testa i na obdva je user posted image iuser posted image zelim vam svima sve najbolje i akobogda uskoro bebice da imate...

cestitke od srca,user posted image uživaj u trudnociuser posted image user posted image

clock-img

26.09.2011, 11:38

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

hvala vam drage moje ljubim vas puno ija vama zelim od srca sve najbolje i akobogda da ivi ubrzo imate svoje bebiceuser posted image

clock-img

26.09.2011, 11:40

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

a ti kupinice gdje si pobjegla user posted image javi se

clock-img

26.09.2011, 11:52

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

jakotuzna, cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

26.09.2011, 12:19

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

hvala alma puno user posted image

clock-img

26.09.2011, 12:32

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jakotuzna,odmah mijenjaj nick! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

26.09.2011, 12:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: marijanna

IZVORNA PORUKA: jakotuzna

cestitke od srca,user posted image uživaj u trudnociuser posted image user posted image

cestitam sve najboljeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2011, 12:37

clock-img

Bebica11

pencil-img

4324

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jakotuzna,odmah mijenjaj nick! user posted image

uze mi rijec iz ustauser posted image

jakotuznatj JAKOSRETNAuser posted image , cestitam, da bude sve ok, i da docekas svoju bebicu u narucjuuser posted image

clock-img

26.09.2011, 17:59

clock-img

jakosretna

pencil-img

27

hvala vam drage moje velika pusa za vas znacila mi je mnogo vasa podrska ija vama zelim sve najbolje i da imate user posted image svojeuser posted image

clock-img

26.09.2011, 19:21

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Zadnji članci

article-img