Zadnji članci

9 razloga zašto je bolje biti trudnica danas nego 80-ih
Pokušaj zamisliti dane prije tehnologije, interneta, jeftine i pristupačne odjeće i bez mobitela ...
Trudnica

Sve više žena otvoreno priznaje da ne želi imati djecu
Sve veći broj žena svjesno bira život bez djece što predstavlja jednu od ključnih demografskih i ...
Odnosi u porodici

, žao mi je, nemoj se predavati i biti tužna, znam da je teško svaki put kad zaista pomisliš to je to, da se razočaraš, i onda opet ispočetka, imamo februar ispred sebe, a znaš šta kažu za njega što se tiče
imaš od mene veliki
dok nisam pocela krvarit u sred mjeseca, grcevi u stomaku i to je bio kraj..
cak sam i mm rekla za to, ali vise nemam, sad me samo bole grudi (na dodir) ali to mi se i prije desavalo, a imam i temperaturu 37,1 vec neko vrijeme, ali sam imala neku kijavicu pa temperaturu povezujem sa tim.... ali opet se nadam...
... Malo cu se ruzno izraziti,ali prvi simptom na koji sam ja posumnjala je, ucestali gasovi ( vec me pomalo i sram toga
crtice, s tim da je ova testna crtica veoma blijeda, ali ima
.. Trebala sam dobiti 23-25 januara, ali nisam, pa sam posumnjala na trudnocu i jutros uradila test.. Neznam da li da se radujem ili ne, strah da mi se ne ponovi spontani od prosle godine je sve veci.. Ukoliko neko moze pomoci neka se javi, sutra idem do ginekologa, ali neznam da li ce me primiti??
. nema veze što je druga blijeda, bitno da je tu. ja svoj test još uvijek čuvam i sad stoje
). U ovoj fazi trudnoće ti ne možeš gotovo ništa učiniti da trudnoća uspije niti nešto naštetiti ako se ponašaš uobičajeno.