writing-img

RE: dali sam trudna ?

clock-img

24.12.2008, 22:20

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Vece prskalice.
Prvo dobro nam dosla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  
Simptomi trodnoce su kao i PMS
MOguce je da si user posted image
Test mozes napraviti vec na dan ocekivane user posted image
ali sacekaj jos koji dan pa uradi test.
Maslacak je vise o tome informisana
pa se nadam da ce ti ona opsirnije objasniti i pomoci

clock-img

24.12.2008, 22:28

clock-img

prskalica

pencil-img

191

mala aco,poslala sam malo prije poruku i molim te da mi das svoje misljenje,znacilo bi mi.poruka je zadnja poslata.

clock-img

24.12.2008, 22:32

clock-img

prskalica

pencil-img

191

hvala mala maco.ja sam nova i neupucena.kako mogu stupiti u kontakt sa maslackom?user posted image

clock-img

24.12.2008, 22:34

clock-img

prskalica

pencil-img

191

ooops,pa ti si mala curica a ne mala maca.oprosti,molim te

clock-img

24.12.2008, 22:36

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Ne znam dali si citala prethodne postove
mozda ti i pomognu.
Jednoj nasoj clanici(felix)kasnila joj menga 2 dana i ona uzme test i uradi
pokazalo joj je user posted image
Tako da mislim da i ti mozes uraditi test za 1-2 dana

clock-img

24.12.2008, 22:41

clock-img

prskalica

pencil-img

191

hvala ti.mislim,cudno mi je.nikad mi nije dana kasnilo.a ti?imas li bebu?cekas je?ili je za sad samo zelis?

clock-img

24.12.2008, 22:42

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Da ne kvarimo temu hajde predzi u cekaonicu
da mahalamo user posted image

clock-img

24.12.2008, 22:42

clock-img

Anoniman

prskalica ja mislim da siuser posted image ako,imas redovne menge eto,meni je kasnilo samo 2dana i ja uradim test kaduser posted image user posted image tako,da i mene je stomak bolio,kao da ce doci i grudi takodje uzas uradi test vidices da siuser posted image user posted image user posted image user posted image ....Ja sam takodje imala redovne menge nikada mi nije kasnilo.Sretno i javi nam se!!!user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 22:46

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Evo nase trudnice o kojoj sam ti pricalauser posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  

clock-img

24.12.2008, 22:54

clock-img

prskalica

pencil-img

191

cai felix.hvala vam na dobrodoslici.ja uvijek znam tacno u sat kad cu dobiti.medjutim trebala sam danas i nista.uvijek me stomak boli malo jace a sad imam po neki bol ali on  odmah prodje.inace slabo jedem ali zadnjih 10 dan jedem sve.kad god me pitas mogu jesti.sta vi mislite da li test mize pokazati ako ga uzmem sutra a trebala sam danas dobiti?grudi me jako bole vec nekoliko dana i narasle su.jako zelim tu bebicu.jako.kad sam bila mala nisam mogla uci u autoi zbog mucnine,sto je kasnije proslo ali zadnjih par dana muka mi je cim udjem otvaram prozor.sta mislite vi o tome i o testu?

clock-img

24.12.2008, 22:58

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Draga moja ti sutra trk u apoteku i kupi test
Ali ja mislim da si ti user posted image
Javi nam lijepe vijestiuser posted image  

clock-img

24.12.2008, 23:00

clock-img

Anoniman

iskreno,ja mislim da siuser posted image to je moje misljenje uzmi test meni je teta u apoteci rekla ako su redovne menge a kasni,dan dva moze ti odma pokazati trudnocu ako siuser posted image sretno i javi nam sutra sta je !!!user posted image user posted image user posted image i meni se gadilo cak sam povratila jednu noc prije vadjenja testa ,,i bilo mi cudno meni je iste sek.pokazalouser posted image user posted image zelim srecu i tebi da ti pokaze tvoj sretni plusic...........

clock-img

24.12.2008, 23:05

clock-img

prskalica

pencil-img

191

javim vam sutra-prekosutra.hvala na podrsci.cujemo seuser posted image

clock-img

24.12.2008, 23:07

clock-img

mala curica

pencil-img

2077

Sretno.............
Cekamo ..................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

25.12.2008, 09:11

clock-img

zelja

pencil-img

14

Evo kao sto sam i rekla da vam se javim,user posted image ovo se ukazalouser posted image , to znaci najljepsi poklon na Bozicno jutro... to vam zelim svima od srca, ne mogu vjerovati da je sve tako ispalo... jos me malo bole jajnici ali valjda tako treba nemam pojma...
poslije prvog cemo doktoru, pozzzzzzzzzzzzzzzz

clock-img

25.12.2008, 09:29

clock-img

lejlas30

pencil-img

189

Iskrene cestitke, nadam se da cemo ti se i mi ostale trudilice uskoro pridruziti  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tri godine u braku
1. ICSI = 0

Gospodaru moj
Podsjećaj me stalno
Da je neuspjeh iskušenje
Koje prethodi uspjehu

clock-img

25.12.2008, 10:55

clock-img

Vedica

pencil-img

363

zelja
prije svega Cestit Bozic a onda velike cestitke na user posted image , sve najbolje draga, ugodnu user posted image ti zelim

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

clock-img

25.12.2008, 11:12

clock-img

proljeće

pencil-img

56

zelja
čestitam od srca i želim ti što lakšu i mirniju user posted image !

clock-img

25.12.2008, 11:17

clock-img

riba78

pencil-img

3255

želja čestitam od user posted image

dobila si najljepši poklon.

clock-img

25.12.2008, 12:02

clock-img

ana08

pencil-img

114

Ja sam u totalnom haosu. Danas mi je 25. dan ciklusa i juče sam imala smeđkasti isjedak tako da sam mislila da dobijam i već bila na ivici sloma, ali poslije ništauser posted image . Zaspala sam sretna. Baš sam se ponadala jer sam čitala da se taj iscjedak javlja kao posljedica implatacije ploda, ali jutros sam opet imala sasvim malouser posted image . Danas je opet prestalo. Grudi me bole kao nikada do sada, od početka ovulacije...Šta mislite ima li nade? Je li neko od vas imao taj iscjedak povremeno, dva dana, pred user posted image ???

clock-img

25.12.2008, 14:40

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

meni ovaj mjesec kad mi kasnila 9 dana pojavio mi se je taj iscjedak i nesto kao rozo ali sam dobilauser posted image
ali me sad grudi bole imam osjecaj kao da mi kaca sat u njima
a stomak mi je neobicno poceo da raste
a radila test nema trudnoce ali se nadam da ce ako bog da biti u 2009 goduser posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

25.12.2008, 15:04

clock-img

zelja

pencil-img

14

Hvala svima na cestitkamauser posted image , kako pratim ovaj forum cesto svi spominjete kao simptome trudnoce bolne grudi, e da vam kazem da to uopce nemora znacit., recimo mene uopce ne bole malo uvecane ali ne bole, eto...
Ako vas jos nesto interesuje pitajte, rado cu odgovorit,
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz od user posted image uh ja jos ne vjerujemuser posted image

clock-img

25.12.2008, 15:42

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Zelja cestitamuser posted image user posted image user posted image .

Hamza 11.3.2008.

clock-img

25.12.2008, 15:47

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Bice moja bebana,samo pozitivno misli!  Znas da ja ovamo navijam za tebe! user posted image

Zelja cestitam na user posted image

user posted image

clock-img

25.12.2008, 15:57

clock-img

chuci

pencil-img

804

čestitam i ja user posted image ili user posted image želja, želim ti školsku trudnoću. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zadnji članci

article-img