IZVORNA PORUKA: becutan
Drage mamice :) i buduce mamice :)
ne znam da li je iko od vas imao slicno iskustvo, radi se o tome da inace imam uredan i tacan ciklus, u dan, svaki mjesec... sada mi kasni vec 9 dana, a ja i partner smo imali seksulane odnose kroz citav mjesec bez zastite :), jer zelimo bebu. Sinoc sam uradila test, i pokazao mi je -, ali imam sve simptome trudnoce, od bolova u stomaku, umora, osipa na licu, po grudima i slicno, dakle sve sto ukazuje da je moguca trudnoca. Razocarali smo se kada je test pokazao negativno...
.
Ima li vas slicnih, sta da mislim?
Draga Becutan
Ja i MM smo imali mišljenje da ćemo odmah nakon što ostvarimo odnose bez zaštite tokom mjeseca postati i ostati

.. U iscekivanju prve menstruacije ja sam imala sve moguće simptome da sam trudna - cak sam i prije termina za početak ciklusa kupila 1 pa i 2 test jer nisam vjerovala da nemam bebicu u stomaku

To je dijelom odgovor na tvoje pitanje - da je vrlo moguće da se od silne želje i osjećaš kao da si trudna .. No to nista ne mora značiti i ja ti želimmm da je test bio u krivu i da dobijes

na ponovljenom testiću .. I da

definitivno ne dođe ..Isto kao i ti imala sam jako redovne cikluse u trajanju 28 iili 29 dana ..Kad smo počeli raditi na bebici ciklus se malo pomjerio 31 ili 32 dan - valjda neka prilagodba tijela .. Idući mjesec nismo imali odnose bez zaštite ( iz nekih drugih razloga ) a treći mjesec kad sam totalno opustila um i nisam ništa očekivala - menstruacija je izostala i ja sam bila

Imala sam sve simptome kao da će

doći : bol u krstima , bol u donjem dijelu stomaka , napetost i na dodir bolne grudi , glavobolju i zatvor 2-3 dana prije .. Dakle samo treba um relaksirati maksimalno i sve će biti u najboljem redu !! Od srca ti želim da što prije dobijete svoju dragu

.. Mnogo

za tebbeee ..
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!