cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Da li sam trudna?

clock-img

28.07.2014, 10:56

clock-img

Berna2

pencil-img

27

Da li je rizik treći carski rez pozzzzzuser posted image

clock-img

28.07.2014, 13:15

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Pomagajte...od sinoc do sad piskim na svakih 20-30 min i imam osecaj tezine u donjem stomaku..

clock-img

28.07.2014, 13:17

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Ja mislim da je samo tri carska reza i dozvoljeno...ne drzi me za rec ali mislim da su mu tako rekli doktori poslee prvog carskog

clock-img

28.07.2014, 20:06

clock-img

Dalija098

pencil-img

102

Sanjalice Nisam te baš najbolje upratila, tebi kasni a test negativan ili???
Edith Šta je bilo naposlijetku, jesi li dobila menstruaciju? Nakon koliko ti se pokazao tajuser posted image ?

clock-img

28.07.2014, 20:07

clock-img

Dalija098

pencil-img

102

Berna Moja prijateljica je imala tri carska reza. I to godina za godinom... Djeca su super, ona je super sem što ne stigne jesti i ima averziju od sexauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2014, 21:07

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Nisam radila testove ali sumnjam na trudnocu bole me grudi,izlaze mi bubuljice, boleo me je stomak tj.jajnici i i imala sam neko probadanje ostro a kratko odozdo i to do pre neki dan a sad piskim ko blesava i imala sam danas osecaj tezine izmedju nogu ali je proslo...treba da dobijem za 5 dana...ali ne mogu vise da izdrzim ovo ovako...nadam se bebi...kupila sam test i ne znam sta da radim...ako ga uradim ujutru plasim se da nije rano...jel moguce da su ovo simptomi trudnoce?neko iskustvo mozda???

clock-img

29.07.2014, 00:13

clock-img

edith

pencil-img

114

Sanjalica ja sam imala taj bijeli iscjedak možda sedmicu prije očekivane user posted image i to je kao jedan od simptoma trudnoće. Za test ti je još rano, kakav god da bi bio rezultat bilo bi ti samo gore.
Mene što se tiče, ja i dalje krvarim, nije kao kod user posted image , ali nije ni zanemarivo, doktor kaže da ništa ne vidi na ultrazvuku, ali da nastavim piti Dabroston. Taj doktor mi ne ulijeva povjerenje, mojoj prijateljici nije na ultrazvuku vidio fetus veličine šake, koji je njoj u sred bijela dana ispao možda 10 dana poslije pregleda. Nije mi jasno zašto da nastavim terapiju ako mi je bio pobačaj?!
U četvrtak idem privatno na pregled. Uglavnom, kažu da pobačaj mora boljeti, a mene ne boli ništa, a cijeli dan sam na nogama.

clock-img

29.07.2014, 00:16

clock-img

edith

pencil-img

114

Zadnji user posted image mi se u subotu pojavio odmah, par sekundi poslije kontrolne linije, zato sam bila presretna, kad ono krvarenje. Posljednja user posted image mi je bila najteža u životu, nikad gore mi nije bilo, a sad ništa. Vidjet ćemo

clock-img

29.07.2014, 06:41

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Nisam mogla da izdrzim i uradila sam test....negativan je user posted image user posted image dodje mi da vristim u glas...mnogo sam tuzna...sad mi ostaje da sacekam 3.8. prokletu vesticu :'(

clock-img

29.07.2014, 13:51

clock-img

edith

pencil-img

114

sanjalica znam kako se osjećaš, ali je bilo rano za test, čak i ako bude negativan 3.8. to ne mora da znači da neće biti user posted image nakon par dana. a koliko se vi već dugo trudite za user posted image

clock-img

29.07.2014, 13:53

clock-img

edith

pencil-img

114

meni danas samo mala smeđa mrljica. znači samo u nedjelju poslije 3 i jučer mi je bila krv, ali upola kao kod user posted image , ne znam da li će se nastaviti, vidjeću. u četvrtak idem svakako na pregled kod svoje doktorice.

clock-img

29.07.2014, 15:28

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Pa radimo na bebi vec 6 meseci ali nesto nece...prvi put je bio mnogo laksi...daj boze da ne dobijem i da budu user posted image .. grudi me kidaju vec 10 dana ali stomak uopste, kao da necu ni da dobijem...sta je ovo stvarno ne znam

clock-img

29.07.2014, 16:05

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Edith mnogo mi je drago sto se kod tebe popravila situacija nadam se od srca da ce biti sve ok od sad.

clock-img

29.07.2014, 22:50

clock-img

edith

pencil-img

114

grudi te možda bole zbog user posted image , ali eto još par dana i radi test, u nedjelju radi, nemoj ranije da se ne razočaraš, mada i u nedjelju može biti rano. ja kad sam vidjela user posted image nisam imala nikakve simptome osim iscjetka i čestog mokrenja, te umora. ni sad nemam baš neke simptome, grudi su mi samo na dodir osjetljive i vene uočljivije, to mi i nisu neki simptomi.
ja u četvrtak polako na kontrolu, pa ću vidjeti na čemu sam. nadam se da ćemo obje biti user posted image i da se mičemo na forum za trudnice :)

clock-img

30.07.2014, 20:46

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Edith koliko je kod tebe trajalo to ucestalo mokrenje?i kad si radila prvi test?

clock-img

30.07.2014, 23:43

clock-img

edith

pencil-img

114

ma joj, i sad često idem na wc, nekad samo iziđem i opet nazad, pogotovo kad pijem puno vode, ali ljeto je, pa moram piti puno tekućine, makar išla 30 puta na wc. zadnju user posted image sam imala 11.06., a test radila 14.07., jer mi ciklusi traju 32-33 dan i to je najtamnija druga crtica bila ikad.

clock-img

31.07.2014, 09:01

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Tako i ja stalno imam osecaj da mi se piski...ali mi se cini da je sad za nijansu manje nego prva dva dana...a grudi me na dodir uzasno bole...jedva cekam treci da vidim da li cu dobiti user posted image

clock-img

31.07.2014, 16:25

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Zeneee danas mi se pojavio malo obilniji beli,gusti ,tecni sekret user posted image to mu dodje 3 dana pre user posted image da li je neko imao iskustva sa sekretom kao simptomom user posted image

clock-img

31.07.2014, 21:24

clock-img

edith

pencil-img

114

ja sam imala taj sekret i bila sam trudna. nažalost, doktorica mi je danas potvrdila ono što je doktor rekao u nedjelju, da je bio spontani i to je to, ne moram se čuvati niti išta, kao da i nisam bila trudna, sve se samo očistilo. idem u novi ciklus s novom nadom user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2014, 21:30

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Mnogo mi je zao edith ali ko zna zasto je trebalo da bude tako..nemoj da tugujes bice bebe sigurno uskoro zelim ti od srca...mene boli kicma kao da cu da dobijem izgleda se uzalud nadam jer primecujem i malo smeckasto u sekretu...al jos ima do treceg...bole me prepone nekako..kao da mi je tesko tu u tom predelu...ne znam sta da mislim a iskreno ne bacaju mi se vise pare na testove uzalud...

clock-img

31.07.2014, 22:56

clock-img

edith

pencil-img

114

sanjalica, moj savjet je da sačekaš možda 5 dana da ti kasni i odeš doktoru, da ne bacaš uzalud novac na testove, ja ih više ne kupujem, ne dam pare više i neću da se nerviram. smeđi iscjedak je dobar znak, ako si user posted image , smeđi iscjedak se javlja u vrijeme usađivanja jajne ćelije u zid matrnice, a i ta bol u leđima je simptom trudnoće, ne mora ništa značiti još.
ja sam ok, neka se samo očistilo, da sam ja dobro, a imam vremena, tek je 25 user posted image

clock-img

01.08.2014, 10:01

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Ja cu izgleda da dobijem :-( boli me kivma,boli me stomak imam osecaj da su svakog casa...nema sekreta vise,samo ono juce..mnogo sam tuzna..

clock-img

01.08.2014, 11:51

clock-img

malena13

pencil-img

9

sanjalica, drzimo ti palceve....nadam se da ce biti user posted image ........kod meene je takva situacija bila, pa sam dobila 46 dan :( ali idemo u nove pobjede...sretnoo,javii

clock-img

01.08.2014, 11:52

clock-img

malena13

pencil-img

9

edith ,tvoj je slijedeci mjesec :) u nove pobjede i ubrzo da ti se pokaze user posted image

clock-img

01.08.2014, 14:27

clock-img

sanjalica...

pencil-img

57

Dobila sam....user posted image

Zadnji članci

article-img