Zadnji članci

10 najstresnijih odluka koje čovjek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
RR Porodica

Zagađenje vazduha u BiH na opasnom nivou
Zagađenje vazduha širom Bosne i Hercegovine i dalje je na zabrinjavajućem nivou, a prema najavama...
RR Porodica

trebala dobiti sad u subotu, 27.6., ali jucer poslijepodne sam prilikom odlaska na wc, pri brisanju, uocila lagano svijetlo crveno krvarenje. U toku veceri se pojavile samo 3-4 kapi blijedo crvene na ulosku i nista vise. Jutros ista situacija, prilikom brisanja nesto malo krvi i ostatak dana nista osim ponovnih para kapljica na ulosku. Krvarenje ni slicno mom uobicajenom menstrualnom krvarenju, a ni bolovi nisi ni priblizno jaki kao menstruacijski. Posto je meni jucer bio 23. dan ciklusa to me zbunilo, jer sam trebala dobiti u subotu (inace imam krace cikluse). Ledja me jako bole, donji dio, stomak me ne boli, samo na momente osjetim skroz lagane grceve. Imam glavobolju i na momente vrtoglavicu. Zadnjih par dana sam strasno pospana i umorna, bez obzira koliko spavam. Jos me i prepone bole, kao da sam maraton trcala. Probadanje u jajnicima osjecam nekih 6-7 dana, pritisak kao da mi netko sjedi na njima. Sad molim vas koje ste vec iskusile cari trudnoce da mi date misljenje i kazete kolika je sansa da se mozda radi o implantacijskom krvarenju i trudnoci?! Voljela bih da nam je uspjelo iz prvog pokusaja!
.
tako da testovi nisu 100% pouzdani, nista ti ne preostaje nego da cekas jos bar 3 dana pa da ponovis ili da se zakazes na pregled kod svog ginekologa...
, drzim fige