IZVORNA PORUKA: bokica29
Evo moje dileme da vidimo mozda mi mozete pomoci..Problem je sledeci: Zadnja meca 2.11.ovaj mesec dobijam 1.12.nesto sve bezveze tamno braon uzas i nista prodje to,i meni lekarka rece 4.12.da vadim beta hcg koja je iznosla 39.43 ovi iz laboratorije mi rekose da mi je mali hcg ali da je test pozitivan i da odem kod lekara..I tako ja resih u subotu da cu u ponedeljak otici kod lekara,medjutim ja ti u subotu kao dobijem menstruaciju koja mi je isla onako u subotu i nedelju a danas vec puno manje i opet se vraca u tamno braon..Tako da ja sad ne znam da li sam trudna da li nisam sta mi se desava uopste??Mozete li mi izaci u susret!?
HITNO!!! (al pazi fakat hitno) idi ljekaru ODMAH.
To ti je necu reci 100% al sigurno 80% vanmatericna (izvini sto te prepadam al to je jako opasna dijagnoza i
mozda ti spasim zivot jer je meni prije mjesec dana tako bilo (sve isto sto si opisala-malo smedji iscjedak pa nista pa dobijem pa me i dalje cice bolile i nastavio smedji iscjedak,uradim test -trudna i isti dan zavrsim u bolnici samo je beta kod mene bila 64 pa kasnije 52) i operisana sam laserski...sto se prije javis budu
manje posljedice...
smedji iscjedak je znak vanmatericne...isto mala beta je znak vanmatericne...to sto imas krvaruckanja je znak vanmatericne
kazem ti zeno kod mene isto je to bilo...idi da ti prate betu bez obzira na krvarenja oni ce ti pratiti betu pa ako normalno rasla-normalna je i trudnoca a ako slabo rasla-vanmatericna(kao sto ti je do sada)
jer beta do vrijednosti 6 je normalna...preko sve je trudnoca a kod tebe nesto nije ok
haj molim te javi se doktoru...barem skini sumnje...zelim ti sve naj kao sebi
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.