Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
naida, i ja isto , ali necemo da placemo..ako dođe neka dođe...ne moze se nista na silu..al daBogda ne došla i da razlog bude
< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.5.2010 9:17:24 >
22.05.2010, 18:53
naidica
321
a joj i ja istoooo nadam se da nece doci,ne treba nam . samo mozemo cvrsto da se nadamo da smo a je li i ti imas isto grceve i bol kao da ces da dobijes...ja sam sad isla 2 puta u wc da piskim da vidim imal sta,a ono nista,nadam se da nece doci!!!!srecno i tebiiii
22.05.2010, 18:57
napolitanka
1182
curice ,ja sam jutros morala da se savijem od bolova u stomaku, otišla na wc, i sukrvica svima objavila da je stigla, i sad kad dođoh kući ono samo malo smeđkastog iscjedka ali ne smijem se više nadati,ipak mi ovo miriše da će pravo odčepiti a koliko sam samo simptoma imala naidice i ostale cure, nećemo plakati, idemo u nove pobjede velika pusa podrške za sve
22.05.2010, 18:57
AMELIC
1152
Naidice, gerberka, napolitanka,držim fige da ne dodje
< Poruku je uredio AMELIC -- 22.5.2010 18:58:11 >
22.05.2010, 19:01
Aleah
92
samo da ne dodje
Ali vi sa "bolnom" tibom ipak imate razloga da se nadate...valjda Meni je krivo sto nemam nikakvog simptoma vise joj stvaaarno...ko nije bio u ovoj situaciji ne moze ni zamisliti kako je cekati iz mjeseca u mjesec i nadati se naidice, jesi odlucila hoces li raditi test?
22.05.2010, 19:04
Aleah
92
napolitanka, ne mora znaciti sve dok ne pocrveni bas ima nade, ima nade
22.05.2010, 19:05
napolitanka
1182
amelic hvala puno aleah,moramo biti strpljive, kad nas je već ovakva sudbina zadesila, a nikad se ne zna,ja ti želim od srca da tvoji anti-simptomi ipak pokažu jedan prelijepi
22.05.2010, 19:11
Aleah
92
joj hvala..i ja tebi zelim da su ta tvoja "kapanja" ustvari implantacijsko da bar kod jedne uspije, bilo bi super ohrabrenje javljaj sta se dalje desava kod tebe..do sutra ces valjda znati jeli prava
22.05.2010, 19:14
naidica
321
a joj cure evo i kod mene se pojavi malo kao roze sta je toooo nije bas crveno malo je vise roze nije valjda da cu dobitii
22.05.2010, 19:16
Aleah
92
strpljenje naidice...mozda je implantacijsko kao sto sam napisala napolitanki... za takvo kazu da je roskasto...sve dok nije crvena, nista nije gotovo...rano ti je jos za
22.05.2010, 19:17
naidica
321
sigorno cu dobiti pravo,malo me boli i stomak,napolitanka kako je kod tebe
22.05.2010, 19:17
nina25
121
Joj zene, mogu zamisliti kako je vama koje vec bas dugo cekate bebu. ja evo "tek" 4 mjeseca ali mi vec zlo od ovog iscekivanja datuma menstruacije. ali ovaj mjesec po prvi put kao i imam neke simptome pa se malo vis nadam. grudi me bole, bezvoljna sam, stalno nesto umorna i pospana. raspolozenje mi je katastofa. sve me nervira, pa placem, pa se piknem smijati, smejsno mi sto placem . pevao mi se apeti, i imam grceve u jajnicima. kad naglo ustane ili neugodno lezim, bas osjecam snazan grc. nadam se da su to siptomi trudnoce, a ne samo nervoza od iscekivanja 26.05.
22.05.2010, 19:18
naidica
321
samo se nadam da je implantancijsko???? a da li onda smije ili moze da boli stomak????
22.05.2010, 19:23
Aleah
92
pa ja kako sam informisana, mislim da i moze da boli...ustvari, u vecini slucajeva (meni poznatih) je stomak bolio bas kao za moja je prijateljica je uredno dobivala cak 3 mjeseca i tek u 4-om saznala da je trudna sve je moguce..
22.05.2010, 19:27
naidica
321
aleah i svima ostalim hvala puno!!!! nekako mi je lakse kad s vama pricam..nadam se da necemo dobiti,,,mada ja mislim da hocu,al eto uvijek ima nade mene boli stomak kao pred menstruaciju i malo mi je izaslo to roze,cekacu pa vidjecemo!!!
22.05.2010, 19:29
nina25
121
zna li iko sta bi mgli znaciti ovi grcevi? nemamo "jos" bolove u stomaku, kao kad trebam dobiti, vec bas grcevi. nemogu senesto sjetiti da li sam to imala u prvoj trudnoci.
22.05.2010, 19:31
Aleah
92
hvala i tebi.... sve smo u istoj situaciji uglavnom javljaj dalje sta se dalje desava...
22.05.2010, 23:37
rose
8709
ma ja sam jedna od onih koje se nisu previse trudile''''''imala jednu anembrionalnu trudnocu kada smo se prvi put odlucili da imamo bebu, onda pauza, pa period "ako se zakaci, zakaci" i 8 mjeseci nakon kiretaze beba je tu''''''dodje kad i novi posao ''''''valja sada novim poslodavcima saopstiti hepi news
< Poruku je uredio malena27 RR -- 23.5.2010 9:19:31 >
23.05.2010, 09:08
AMELIC
1152
Rose, BAŠ TE BRIGA ZA POSLODAVCA!!!! Tvoja beba je tebi najvažnija stvar u životu...znam ja kakvo je vrijeme sad za posao i da nije lako saopštiti jer se od toga njima diže kosa na glavi...ali ta srećica koja raste u tvom stomaku je najbitnija i samo o tome razmišljaj kad im budeš saopštavala sretne vijesti Malo smo off topic
23.05.2010, 09:12
Hanady RR
18727
rose evo da ti ja ispričam pozitivno iskustvo svoje seke. Ona je radila u jednoj firmi i svi su tu znali da je trudilica, ali bila je to pirvatna firma, nije njoj bilo loše ali opet privatno je bilo pirvatno...i tako ona preda papire na konkurs u državnu firmu bez nekih posebnih nadanja... i šta se dešava, jave joj da je primljena da je položila sve testove i tako dalje, a ona nakon 2-3 dana skonta da joj kasni...uradoi test kad trudna... fino ode da razgovara sa novim poslodavcim , da ne bude ona kao nekog prevarila i to...čak je rekla ako hoće da ponište odluku o prijemu ona to razumije...međutim njen šef i sve njene kolege ovu činjenicu prihavtili su vrlo sretno...šef joj je čak rekao da mu nije jasno što se brine pa nije bolesna - trudna je i to je super. i tako ona je radila evo skoro do zadnjeg dana...sad je srupila na trudničko uglavnom koliko je trudna toliko ima radnog staža u toj firmi i sve je super prošlo.
23.05.2010, 12:51
naidica
321
cure ja sam sinoc dobila skroz stigla mi je glupa .sinoc sam se isplakala ko niko!!!! sad sam sva nikakva nije mi jasno,hajd ako sam one simptome sama sebi nabacila,al sta je s grudima,bas su me bolile i uvecale se jos davno,,,zbog njih sam i sumnjala da sam trudna,ali nista!!!!kakvo je stanje kod ostalih,,ljubim vas i puno srece svima,da ugledate
23.05.2010, 13:04
ivana st
1361
Naidice žao mi je zbog . I ja sam ovaj mjesec imala nekih pokazatelja ali opet je vještičurina stigla, tako da se na nikakve simptome ne treba puno oslanjat.Znam da je to jako teško jer mi svaki znak preispitujemo i nadamo se. Isplači se i onda opet u nove pobjede, nema posustajanja !
23.05.2010, 13:13
mina minka
1715
naidice zao mi je, idemo dalje
23.05.2010, 13:31
napolitanka
1182
naidice, žao mi je i moja je stigla jutros pravo,stomak me razvaljuje ni ja nisam do sada nikada imala toliko simptoma, ali izgleda da sam se pošteno nafurala...ne može to kod mene nikako jednostavno ali neću više da plačem,suze sam već dvije godine isplakala, idem u nove pobjede i nove pretrage oszalim curama želim od srca da ugledaju , i nadam se da ćemo i mi uskoro biti sretne ljubim vas sve i : sve će se ovo jednom zvati jučer
23.05.2010, 13:55
ajnur
773
IZVORNA PORUKA: naidica
cure ja sam sinoc dobila skroz stigla mi je glupa .sinoc sam se isplakala ko niko!!!! sad sam sva nikakva nije mi jasno,hajd ako sam one simptome sama sebi nabacila,al sta je s grudima,bas su me bolile i uvecale se jos davno,,,zbog njih sam i sumnjala da sam trudna,ali nista!!!!kakvo je stanje kod ostalih,,ljubim vas i puno srece svima,da ugledate
I ja sam plakala uvijek,popila tableta i tableta,livada i livada cajeva i na kraju bebi je dosla .Bice uskoro ako Bog da.Zao mi je tacno znam kako se osjecate