Žalosno, nekome napasti na život, na porodicu, na dignitet... Iskreno se nadam da će privesti pravdi idiota/e koji čine gore navedeno, a da će poštovani ministar vratit se na svoje radno mjesto koje je do sada najbolje od svojih prethodnika obavljao, ili da će mu naći dostojnu zamjenu.
12.02.2012, 09:15
Private
521
Umrla Whitney Houston ...
12.02.2012, 09:50
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Private
Žalosno, nekome napasti na život, na porodicu, na dignitet... Iskreno se nadam da će privesti pravdi idiota/e koji čine gore navedeno, a da će poštovani ministar vratit se na svoje radno mjesto koje je do sada najbolje od svojih prethodnika obavljao, ili da će mu naći dostojnu zamjenu.
slazem se
12.02.2012, 12:19
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: teacher75
12.02.2012, 12:22
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: teacher75
Još jedna u nizu žrtava droge. Strašno, imaš sve, na vrhuncu slve i sama sebi uništiš život!
Joj kako mene ovi nasi novinari nerviraju. Naslov: "svaki 5. muskarac u BiH nije otac svog djeteta" je nidje veze!!! Svaki 5. TESTIRANI, sto je naravno bitna razlika, jer se testiraju samo oni koji sumnjaju. I onda je ovo super brojka, znaci da je opet puno vise onih koji imaju "neosnovane sumnje"
12.02.2012, 15:06
milenium
6133
u mostaru pronađena smrznuta četveročlana obitelj,majka i troje djece,najstarije 7-8 godina to sam upravo pročitala.ali radi se o romima pa to izgleda nikoga ne briga