Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Užas, letjeti u smrt :( Nadam se da će krivci snositi odgovornost na ovom svijetu, jer im je zagarantovana na Onom .
P.S: A neki dan razgovaramo o ovom klubu na poslu, koleginica ima ogromnu želju da skače iz padobrana... Danas mi je prvo ona na um pala kad sam pročitala strašnu vijest.
20.05.2012, 21:59
D_K
2669
draga BR, samo zamislim stanje svijesti ljudi koji rade na tako odgovornim funkcijama i puste da im ljudi uzlete u tehnicki neispravnom avionu.. pa to je slanje u smrt.. bas se pitam da li bi to dozvolio da se njegovo dijete trebalo voziti sa njima.. ovo je fakat ubistvo. jos zamisli aparati za gasenje pozara ne rade, njima zaiste nije bilo spasa ali sta da su mogli nekoga spasiti a aparati ne rade.. pa i to je ubistvo.. ma strasno.. a takvih rukovodilaca (potencijalnih ubica) na svakom koraku
20.05.2012, 22:15
calahoe
207
mene je ovo danas unistilo:( meni bliski ljudi se bave padobranstvom,tako da sam cesto po mitnizima,aerodromima,na skokovima.... ne bavi se puno ljudi ovim sportom tako da se manje vise svi poznaju-- jednog od nastradalih mladica sam i poznavala ,koja tuga slomilo me ovo ljudi koji se bave ovim i slicnim sportovima su nevjerovatni zaljubljenici u to, padobranstvo se bukvalno zivi
nadam se da ce se sada ,napokon, stati u kraj serifskim polu vlasnicim padobranskih klubova koji bi mater rođenu poslali u truloj cesni samo da ne daj Boze ne propadne tandem skok ili obuka za koju nemaju resurse ni mogucnosti. Bog milostivi da da sabur porodicama nastradalih
< Poruku je uredio calahoe -- 20.5.2012 22:16:36 >
21.05.2012, 15:06
D_K
2669
ovo nisu friske vijesti ali se radi o pravim ubicama.. stavila sam link jer kontam - aha ovaj prvi pobio 1.1 milion i ibretim se, kontam on najvise pobio kad ono on 'najmanje' (nisam jos bila skontala ove ostale) - crnjak pravi..
Tuga i žalost - u kakvom svijetu živimo, i u kakvom svijetu moram na pravi put izvesti svoje dijete.
21.05.2012, 15:22
D_K
2669
gledaj ovo pozitivno - vise ovi nisu na vlasti do duse, imamo mi svoje krvopije, kad njihove 'ucinke' svedu ima da se zaibretimo.. meni se cini da bi neki mogli z****ati MaoCeTunga - makar po zeljama ako ne po mogucnostima
23.05.2012, 15:30
ucitelj
280
e stvarno je istina kad kazu i bog svako daje djecu uzas
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
29.05.2012, 11:35
Medić*
29
O Boze dragi, sudbine
Da im dragi Allah podari najljepse dzenetske ljepote a njihovim porodicaa olaksa.
29.05.2012, 11:36
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: medic slatki
O Boze dragi, sudbine
Da im dragi Allah podari najljepse dzenetske ljepote a njihovim porodicaa olaksa.
Amin