PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: reallove
Joj ovu sliku sam vec vidjela i bas nimalo mi nije smjesna... _____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
nije svakome sve smijesno nije ni meni ovo smijesno ali je dobra slika facebook je tacno zaraza cim upalim komp. pravac fb pa onda ostalo
< Poruku je uredio baby_joy -- 20.12.2009 18:12:57 >
hihihiihiiihih
_____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
ova mi je glavna _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: reallove ova mi je glavna
Obratite pažnju na ovo što piše na žutoj jakni < Poruku je uredio pingpong -- 20.1.2010 15:48:46 >
kako stavljate slikice,meni nikako nemože? _____________________________Koja ostane,zlata vrijedi...
pingpong _____________________________Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor. lav prvi- 22.08.2009. lav drugi- 06.08.2011.
bona moja ti je glavnija.ali moraš je gledat 30sekundi da je skužiš d i da sve vidiš
taman za moje babe
IZVORNA PORUKA: baby_joy
Roditeljski stil razlikuje se od osobe do osobe, no neki su poznati po strogom pristupu odgoju.
Odgoj, razvoj i njega
Čudesna priča djevojčice koja je pravi borac. Ali i liječnika koji su pokazali svoju stručnost i ...
Porođajne priče
Trudna si i stalno iscrpljena? Vrijeme je da se prepustiš tom umoru u trudnoći. Prema novoj studi...
Zdravlje i bezbjednost
Liječnici kažu da postoji mnogo uzroka za početak ranog puberteta i da se ne može izdvojiti samo ...