cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koje pelene koristite?

clock-img

23.01.2010, 22:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

čini mi se da je neko na prethodnim stranicama napisao da su HAFU i LUMPI pelene potpuno iste, samo da je pakovanje različitouser posted image

Jeste Mya je to spomenula.
Ja nisam do sada nigdje vidjela te Hafu pelene, gdje ima kupiti?

clock-img

23.01.2010, 22:32

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Rekoše u Bingu da ih ima i u nekoj prodavnici Mars ispod željinog stadionauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

23.01.2010, 22:40

clock-img

Anoniman

Mars mi je blizu, baš ću pogledati ovih dana pa javim.

clock-img

24.01.2010, 10:57

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Koliko sam ja skužila razlika izmedju ovih pelena su one ljepljive trakice (na Lumpi su malo veće i čvršće)...i različit im je print...ali ovo ostalo meni stvarno djeluje identično...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

24.01.2010, 12:31

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Zenice da li znate jesu li stigle pelene lumpi 5user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

24.01.2010, 13:02

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

nama vec tri noci za redom babaylove prpusta (broj 3 jumbo pack)...a bas sam ih hvalila jer se ovo propustanje po prvi put desava od kada ih koristimo..mozda smo ih prerasliuser posted image a imam jos citav jumbo paket da potrosim-kod nas nema bacanja, Boga mi ima da ih potrosim...
i sta rekoste, ima li taj jumbo paket Lumpija u Merkiju? je li stigla pošiljka? Enisa_Sara?

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

24.01.2010, 13:44

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Pocy, sigurno ste prerasli (mi smo na broju 4 više od mjesec dana). Kupi četvorku i koristite ih preko noći, a ove koje imate preko dana dok ne potrošite user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

24.01.2010, 13:47

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

mi već mjesec skoro koristimo 4-oku,a mlađi smo vjerovatno moraš uzet veće ko što mya reče

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

24.01.2010, 14:00

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Mi dobili pampers active baby,nisu lose,ne propustaju i nemaju ruzan miris..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

24.01.2010, 23:54

clock-img

Kviki

pencil-img

181

Evo i mi smo kupili Lumpijeve 4/4+ da isprobamo. Izgledaju manje od babylove 4, ali vidjećemo kako će se pokazati.

clock-img

24.01.2010, 23:56

clock-img

noaa

pencil-img

1662

IZVORNA PORUKA: Kviki

Evo i mi smo kupili Lumpijeve 4/4+ da isprobamo. Izgledaju manje od babylove 4, ali vidjećemo kako će se pokazati.

neka te slusaju kao i mene,jos niti jedno curenje nismo imaliuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

25.01.2010, 14:05

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Pocy, sigurno ste prerasli (mi smo na broju 4 više od mjesec dana). Kupi četvorku i koristite ih preko noći, a ove koje imate preko dana dok ne potrošite user posted image user posted image

ma kontam da je broj 3 od 4-9kg, a mi jos nemamo toliko kila user posted image pa reko jos nam moguuser posted image nista, slijedeci put kupujemo broj 4user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

25.01.2010, 14:12

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

mi imamo 7 250gr a koristimo 4-oku ,
noaa di ti kupuješ te lumpi,ja gledala u mercatoru samo male ostale

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

25.01.2010, 14:33

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Mi smo koristili huggies,nedavno dobili pampers veliko pakovanje,i prije smo koristili pampers i nikad nismo imali problema,ali prije 4 dana sam primjetila osip na guzi,neznam od cegauser posted image user posted image user posted image user posted image evo sada je proslo,ali me zanima od cega je doslo,jeste li imale slicno iskustvo..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

25.01.2010, 14:34

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ako dosad nije imala,beba može imati i osip na guzi i ako joj rastu zubići.

clock-img

25.01.2010, 14:37

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

mi koristimo neke nove Melisa se zovu i zadovoljna sam nisu skupe a beba nema osipa, inace svake nam odgovaraju od pamucnih do pampersa sve smo isprobaliuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

25.01.2010, 14:37

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: milenium

ako dosad nije imala,beba može imati i osip na guzi i ako joj rastu zubići.

nije nikad imao osip,maramice su johsons od rodjenja nismo mijenjali...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

25.01.2010, 17:16

clock-img

Anoniman

Pocahontas, neki dan ih nije bilo user posted image pa sam kupila babylove 5 i dobre su, ne propuštaju.
zaha, joj te melisa, meni mama kupila mali paket, užas!! Bude mokar nakon prve piše user posted image , nemaju rastezljive trake pa sve sa strane prođe..... Meni su užasne te pelene, čak su mi gore i od Violetinih a koliko me sjećanje služi da mama reče da im je cijena 12 KM za 28 kom. user posted image to je solidna cijena a kvalitet, po mom mišljenju user posted image

clock-img

25.01.2010, 17:20

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

imal se kupiti pampers od 100komada,ono ko jambo paket ovo od 50 i nesto zacas ode

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

25.01.2010, 17:22

clock-img

bebano

pencil-img

759

Mi smo od rodjenja, znaci evo skoro 20 mjeseci, koristili Pamers i jako smo zadovoljni. Medjutim kako vas dosta hvali Babylove evo ja danas kupih paket, pa cemo vidjeti kako ce se "pokazati". Cjena je dosta povoljnija, a mi pelene bas trosimo jako puno. Ja bebaca presvlacim jako cesto tako da bi mi svaka usteda love dobro dosla. Sto se tice toga da pelene promoce, desavalo nam se to, ali to je kada se on neda presvuci i onda pelena bude stavljena 'nako. Vise sklepana, nego sto je stavljena kako treba. Tako da ja ne mislim da je do pelene, nego do toga sto je ja nisam dobro stavila.  Javim nakon par dana jesu li se Babylove proslavile user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

25.01.2010, 17:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebano

onda pelena bude stavljena 'nako. Vise sklepana, nego sto je stavljena kako treba. Tako da ja ne mislim da je do pelene, nego do toga sto je ja nisam dobro stavila.  

Ima ti i ova mjesta, moguće......

clock-img

25.01.2010, 17:27

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

enisa_sara ja uzimam od 40 kom.i ok.su mi,hoce nekad protopiti ako dobro ne stavim a citavu noc prespava super nista ne protopi...i meni je bilo neobicno bez rastezljive trake ali sam se navikla,svakako sve zavrsavaju u kanti za smeceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

25.01.2010, 17:43

clock-img

Sonja

pencil-img

2429

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Kviki

E i mi ćemo onda isprobati te Lumpijeve, kad ih hvalite user posted image

Ja sam zadnji put uzimala Lumpi prezadovoljna sam, i od sad samo lumpiuser posted image ...

a meni mm govori neki dan da uzmem te ma reko necu bog te pito kakve suuser posted image user posted image user posted image

mi smo jos na pampers sleep & play al par puta se probudio kompletno mokar..
sad ne znam jel ja nisam dobro stavila jer se on puno mrda ili nesto drugo..
a i kaka je 2 puta prosla
bas cu probati lumpiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

clock-img

25.01.2010, 17:46

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: marinčii

mi imamo 7 250gr a koristimo 4-oku ,
noaa di ti kupuješ te lumpi,ja gledala u mercatoru samo male ostale

mi imamo oko 8kg max...znaci, vi vec na četvorciuser posted image aaaaaaaa mene lude mame..ja sina trpam u tricu tctctctctc user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

25.01.2010, 20:38

clock-img

Kviki

pencil-img

181

Evo lumpi pelena testirana sinoć i propustila je user posted image , a ima i nekakav čudan miris koji mi se nimalo ne sviđa.  Malo su i grublje od babylove pelena.  Mislim da ću se ipak ponovo njima vratiti...
Sonja sleep & play su se i meni pokazale jako loše, gotovo svaki put bi propustile.
pocahontas i mi smo isto tako prešli na četvorku kad jeuser posted image  imao oko 8 kg, prilično su velike, ali i one su propuštale....
Ne znam šta da radimo user posted image , još nam je rano za 4+

Zadnji članci

article-img