jedva čekam happy feet 2..ja sam sve ove nabrojane već gledala.. ja kod kuće imam...nebesa..sinhronizirani...predobar je...cars... sve barbi crtiće..sve do jednog... preporučujem od srca smurfs...za malo stariju raju..mr.poper i njegovi pingvini..ismijala sam se ko luda...to je film... preporučujem..oblačno sa ćuftama..imam i taj... tangled..alvin..madagaskar..ledeno doba...kralj lavova...alfa i omega..bambi 1 i 2, pas i lisica..rio..joj ekstra.. ne mogu se sad sjetiti al znam da imam još 11 gb free space na kompu...
21.11.2011, 12:56
SdZ
2784
Jao, onda smo isti. Mm i ja bas volimo gledati crtice. On se bas potrudio da nam skine dosta crtica, pa dok mi prodju kolokvijalni ispiti pocet cemo gledati. Shreka, Madagaskar, Ledeno doba smo pogledali. Oblacno s cuftama mi je ekstra. Nebesa nam je skinuo, isto Alfa i Omegu, Rio, Rango. Nismo gledali, ali smo culi da je jako dobar Sammy na putu oko svijeta, skinuli smo i Gnomeo i Juliet, Arthura i mnogo, mnogo drugih. Meni je skinuo moju Anabelu, moj najdrazi crtic. Jesi ga gledala?
Jesi gledala Grom?
21.11.2011, 13:29
henna ze
475
sve sam gledala osim anabele... grom je mali bijeli cuko koji je ustvari glumac..al on misli da zaoprave ima moć i voli svoju "osobu"...mrak film..imam i njega na kompu... i sammy je sladak..mala kornjačica..i nemo..i i ono riba ribi grize rep... pogledaj pingvine obavezno....ovaj mr poper... to moja Hena gleda..aki i ja sa njom svaki.. juče smo gledale praskozorje....waaau...sumrak saga..
21.11.2011, 13:41
Amani12
1651
Selmy odlicna tema Ja sam luda za crticima. Je li moze link za Vrlo zapetljanu pricu i za TU Anabelu na pp?
21.11.2011, 13:42
SdZ
2784
Mm je bas skinuo i Nemu i Riba ribi grize rep. A taj tvoj pingvin je Ples malog pingvina? Dobar je i onaj Kako izdresirati zmaja, samo smo ga mi gledali na engleskom, a sad smo ga skinuli sinhroniziranog. Mm kaze da je dobar i Pusti vodu da misevi odu. Jesi taj gledala?
21.11.2011, 13:46
henna ze
475
ma nije salmy..to.. happy feet-ples malog pingivna je super i čekam drugi dio..a mr poper i pingivini je ustvari film..sa jimom careyem..kad mu otac istraživač..pošalje pingvine..a on radi u nekoj kompaniji i ima mrakstan..bivšu ženu i dvoje djece...ali pingvini su "uradjeni" vrhunski....pogledaj obavezno
21.11.2011, 13:51
SdZ
2784
Ahaaaa Volim takve filmove sa animiranim likovima. Hocu, hvala na preporuci.
30.11.2011, 10:29
SdZ
2784
Molim vas da mi oprostite jer sam obecala poslati linkove za trazene crtice, ali stvarno nisam uspjela. Previse obaveza na fakultetu, imamo kolokvijalne ispite, pa cim s tim zavrsim ispunit cemo svoja obecanja, a i nismo imali internet nekoliko dana. Oprostite. Ljubim vas i vase princeve i princeze.
01.12.2011, 14:11
Lady26
9177
Meni samo posalji link za bilo koji crtic a ja cu "snjuhati" dalje Tema je MM i ja jako volimo animirane filmove, Ace age nam je No 1