Večer

,da mi je dobra i nije ali eto...moje cure evo treći dan samo kenjkaju,plaču ...na rubu sam da i ja sa njima počnem

...jedina sreća mi je da hvala Bogu navečer spavaju pa se ovo po dani može i tolerisati.
hvala vam na čestitkama za rođendanka a mi čestitamo propuštene
sweet... da ih dočekate još puno...a
Mersihi čstitamo godišnjicu braka,da ih dočekate još puno
Bebice tebi dobrodošlica,mogu misliti kako si sretna što si napokon dočekala svoj zamotuljak...
Anice i ti dobro došla i curica ima prelijepo ime.
Selminja bravo za malu hurijicu dobro napreduje mašaAllah,a i ja ti imam isto te bolove u leđima i glavobolje koj prepisujem cr ali i dojenju.
Semice ja ti pojma nemam šta bi joj moglo biti,jedino da nije onaj skok oko trećeg mjeseca pa ti mijenja ponašanje
Ciciban
da što lakše prebrodiš operaciju i da bude sve ok.
Mala_sa jel' sve spremno za puta???
Što se tiče tog dojenja radi žutila i kod nas pedijatar praktikuje taj prekid ali u Kantonalnoj bolnici gdje sam se ja porodila forsiraju samo dojenje...neki dan sam čula još veću glupost ...moja komšinica rodila sina od 5,4kg i uspostavila dojenje i kao rkli joj daji ti i AD kao on je krupna beba pa mu ne može biti
Sweet i kod nas to mjerenje nikad nije isto hehe,zadnji put je A imala 67cm...krakate su obje na'čaču'hihi...kako sa dohranom ide?Ima li reakcije naa bocu?
Ja roman napisala a sigurno sam nešto zaboravila