malo sam zbuNITa

ja svojim postom nisam apsolutno nikoga prozivala, pogotovo nijednu mamu sa teme...ako si se našla prozvanom, izvinjavam se, jer mi to apsolutno nije bila namjera...ja sam napisala svoje iskustvo
apropo dojenja...a to za soljenje pameti sam mislila općenito i u bilo kojoj situaciji - da li će se neka mama odlučiti za isključivo dojenje ili samo AD ili kombinaciju....ja sam izabrala isključivo dojenje i u tom kontekstu mi to ne daje za pravo da nekom drugom solim pamet kako je samo to ispravno i sl...
uglavnom, da ne duljim...nije mi namjera da se ikom pravdam, jer mislim da ovom forumu, niti ovoj temi nije mjesto za prepucavanje, već za samo razmjenu isukstava i mišljenja..hB nismo svi isti i svi ne razmišljamo isto, nit nam se iste stvari dešavaju, pa i imamo o čemu diskutovati...i ako bismo svi dizali noseve zato što je neko napisao nešto kontra našeg stava, onda bi ovdje bile samo 2 stranice chata...
i ponovo, žao mi je što si se osjetila prozvanom, al' vjeruj, na tebe niti na bilo kog drugog nisam pomislila ni jedne sekunde...