IZVORNA PORUKA: lejla80
Bint ma nisam ti ja bas neka vrsna kuharica tako da ne bih eksperimentisala sa tortom..narucucu neku samo jos ne znam gdje..Mi kontali proslavit u kuci..nekako cemo narod ugurat..Jos uvijek se kontam da li da ih podijelim u dvije grupe ili ne...
Sto se dojenja tice A vec cetiri mjeseca pije flasicu aptamila kad sam na poslu...jbg uslovi nas na to natjerali tako da se nije tesko rastavio od dojenja..U zadnje vrijeme je poceo brljaviti ove podoje,vjerovatno zato sto dobro jede ovu hranu pa nije gladan i pa vise se igra nego sto doji tako da se produkcija skroz smanjila a iskreno vala i vrijeme je bilo..Ja sam kontala dojit ga jednu godinu al eto situacija nas natjerala da prestanemo koji dan ranije..Sad pije dvije flasice aptamila dnevno a ono obicno mlijeko po potrebi..KOntam jos malo koristit ovaj aptamil pa se prebacit na kravlje potpuno...al otom potom..
Kako drug nas...kako koraci?? Sta si ti skontala za tortu??
H ne da hoda-bjezi

za koji dan aBd vidjeces i tu fazu
bas sinoc ga izveli oko 19h u Grand centar---pobjeze,za rukicu se ne a drzati,smije se,drago mu sto hoda i u svaku ranju-butik uđe krug napravi i ode dalje,najgore sto nece polako vec trci da mu je sto prije sve obici al sinoc se bas prepo jelke i pobjeze od nje i sve prstom pokazuje u nju,a valjda bodljikava pa mu ne odgovara..ehheh
i ja kontam 2 rucka za rođus-ne mogu svi stati za 1,za tortu ni sama ne znam sta da radim,kako stici ista od njega napraviti

pitanje je??
ako sta znas gdjee,sta kako za naruciti pa mozda i to!??al izazov mi je da napravim taj fondan jer nisam nikada a to zahtjeva vrijeme-koje ja trenutno nemam jer su me i ispiti safatli
nemam pojmaaa vjeruj mi a primaklooo se
a sta mu kontate pokloniti za 1.rođus??????