Sto se tiče tog graha, kod nas je to izgleda najbitnije da dijete što prije počne jest' Da sam dobila marku svaki put kad sam čula, "ma u grah ti njemu udrobi...."
drznica spomenu te espomisan kapi ili kako vec, jel to ide po preporuci pedijatra ili se moze na svoju ruku dati??? cijelu noc mi se bebica trzala, kenkala, stenjala, pravila cudne zvukove, pomislim da se gusi, kad je podignem mirna, cim je spustim stenjanje pa od grcenja povrati, prducka
a i pojjacala je dojenje, bas cesto doji, i nekako djeluje nezasitno, samo bi na (.) pa bljuca, grci se i sl.
u svemu tome je dobra stvar sto sam zaboravila na svoju ranu, i kao da brze zacjeljuje kako ja vise oko bebe a manje oko nje
nista bez graha, i u bolnici ga stalno sluze, jesu me bili naljutili, ja operisana, 11 dana gore, od 7 dana u sedmici 3 dana sluze grah,mahune i grasak, a ona preostala 3 corbe il jela u koje ubace graska ili mahuna
Bebice, jasam to uzela na svoju ruku, zena u apoteci rekla cim beba napuni 7 dana moze koristiti. Sinoc sam mu 2 puta davala poslije podoja 20 kapi. I super je spavao, nije se grcio, trzao...ali oko 4 je nastalo veliko kakanje hahaha. mm ga 3 puta presvlacio u roku 5 minuta. Poceo bas da prducka i puni pelenu, sto je dobar znak. Jutros sam mu opet dala poslije podoja...necu poslije svakog jer pijem i HIPP caj. U svakom slucaju kapi su OK, samo naprijed
Ljubi nam to malo bebce
drznice pusti ga malo duze,nek obavi do kraja.....ne moras iste sec presvlaciti, mozda ima jos...
IZVORNA PORUKA: drznica
Bebice, jasam to uzela na svoju ruku, zena u apoteci rekla cim beba napuni 7 dana moze koristiti. Sinoc sam mu 2 puta davala poslije podoja 20 kapi. I super je spavao, nije se grcio, trzao...ali oko 4 je nastalo veliko kakanje hahaha. mm ga 3 puta presvlacio u roku 5 minuta. Poceo bas da prducka i puni pelenu, sto je dobar znak. Jutros sam mu opet dala poslije podoja...necu poslije svakog jer pijem i HIPP caj. U svakom slucaju kapi su OK, samo naprijed
Ljubi nam to malo bebce
meni ih je spominjala od tetica zena, maloj je dala po preporuci dr prije 3 god, i smirilo joj grceve a malom kojeg je nedavno rodila je odmah ukljucila prevencije radi i nije imao problema al mene sve nesto strah na svoju ruku uvoditi
ona ih daje prije podoja
evo probudi se beba, samo se zacrveni i pocne grciti, bas mi je zao,muci je pravo
Pustimo ga i nista on ...cim ga razmotas pocne prduckat...i spakujemn ga...belaj hahaha mamin sero. Ljudi sta jedete vi? Ja danas spagete pravim, nemam ni apetita ne znam ni sama sta je dobro, zapravo dobro je sve sto ne volim
Jos muke mucim sa stolicom, kontam da i ja ove kapi uzmem, vidim da ide ko podmazano hahahah
ma smijes jesti sve sto tebi ne smeta...ako primhetis da u nesto ne godi,izbaci...neces na krompiru i spagetama zivjeti
drznice, cinjenica je da ce na sve novo i jače burnije odreagovati, makar je moj tako. Ali kako animagical kaze, ne mozes na pilavu zivjeti.
da probam,ali da mu dam na kasiku
nemogu da ti postavim sliku,nesto nemoze
probacu na temi ishrana beba
< Poruku je uredio mersiha 77 -- 21.12.2011 14:30:54 >