cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako ste obučeni pred djecom?

clock-img

09.12.2011, 22:47

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Nešto razmišljam - pa ja nikada o tome kako sam obučena pred djecom nisam razmišljalauser posted image Ili se ne sjećam da jesam... U osnovi, ne voolim vrećastu odjeću, pa je ni ne nosim. Po kući najčešće nosim trenerku, jako mi je važno kakvu, i pristojnu majicu. Ako se imam potrebu presvući ne skrivam se od djece i mm. Mogu mi i u kupatilo ući dok se tuširam, nemam problem s tim. A i veš perem zajednouser posted image
I savršeno mi jee svejedno ko hoda gologuz, a ko do grla zakopčan po svom domu, pred svojom djecom. A i kako ko veš pere.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

09.12.2011, 23:05

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

kako hodam pred djetetom po kuci:
isto kao pred svim bliskim osobama
zimi> one trenerke tanke ravnih nogavica , a guza je lijepo upakovana...user posted image gore majica koja prati liniju tjela ili je slampava... na nogama imam uvjek neke frotirna blesave carape...
ljeti> bermudice i lagane majice na brete i sl... ili one tanke pamucne haljinice...

tako sam obucena i kad mi dolaze roditelji, sveki, prijatelji...jedino kad dolaze poznanici s kojim nisam extra bliska onda se malo uljudim user posted image sto u mom slucaju znaci obucem farmerke user posted image

a skidanje pred kcerkom, da....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Zadnji članci

article-img