Zadnji članci

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma

Prosječno dijete i nivo anksioznosti
Stalna mentalna hiperaktivnost stvaraju tijelo koje nikada ne odmara. Nervni sistem ostaje u stan...
Odgoj, razvoj i njega

Tad poludim,jer onda imam osjecaj da se nikako ne cijeni sta ja radim,mislim,ja njega razumijem,on radi pola dana al onda drugu polovinu odmara.A ja nazalost,nemam ni sat odmora,inace je tesko muskarcima shvatiti da mi majke radimo fakticki 24 h na dan.On meni pomaze oko djeteta,ali smeta mi sto mu ja uvijek to moram reci,jer kad mu ne kazem,onda misli da ne trebam njegovu pomoc,a ja onda iz inata necu da ga zovem
.A kad mu to kazem onda on poludi,kaze pa nisi mi rekla da ti trebam,a ja onda jos gora
ko da sama pjem kafu(a mrzim sam da je pijem)
. Sve će uraditi, ali zašto se sve mora zadati kao djetetu? A ne daj Bože da sam izvede Emu, bez napomene. Kad bih to dočekala, nikad više ništa ne bih rekla. I neki dan me izludilo kad je pošao da je okupa kao da ja u miru popijem kavu. A nije to radio par mjeseci (prije je stalno on kupao)... o toga mira, da je bilo vidjeti i čuti. Je li Chicco ili Hipp kupka, je li ovaj roza poklopac za guzu, mažem li je mustelom ili uljem, šta ću joj obući... A zna da mi je sasvim svejedno sve to, glavno je da je bebe čista i suha i u toplom.