21.12.2011, 15:42

5830

21.12.2011, 20:29

4600

22.12.2011, 14:24

1815
							Ovaj sam zaboravila i ovaj kao i da su rodbina od mm koji su dosli po mene stavljali na tablju kad su ih posluzili serbe je bio kad sam se udavala, a pare se dijele djevojkama koje su kitile i sluzile. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Zadnji članci

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.

Zanimljivosti

Samsung AI uređaji mijenjaju način na koji živimo
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano

Uređenje doma

Drugih obicaja apsolutno nemam.
  Drugih obicaja apsolutno nemam. 
											 Šta je loše/neprihvatljivo u tome da žena ide na mezarje? A i na dženazu?
   Šta je loše/neprihvatljivo u tome da žena ide na mezarje? A i na dženazu?  ....sou. Moji svi bili na vjencanju i svi se isplakali ko kisna godina....A sto se tice dzenaze, kad mi je brat umro, moja mama je isla na dzenazu...i ja...nema tog ko bi nam to zabranio
 ....sou. Moji svi bili na vjencanju i svi se isplakali ko kisna godina....A sto se tice dzenaze, kad mi je brat umro, moja mama je isla na dzenazu...i ja...nema tog ko bi nam to zabranio