meni je šega ta fraza "o intimi se ne priča" "to je samo za nas dvoje" a više sam ovdje pročitala intimnih stvari nego igdje, haman svak je opisao svoju kuću, metnuo slike, znamo šta se jede, pije, gdje djeca idu u vrtić, ko ih čuva, kad se ide kod ginića, kakve su nam bradavice, gdje ko ima čir na guzi uglavnom, šta nose od garderobe, šta kupuju, koliko novca itd a kad je riječ o seksu e tu je tajac i izigravanje svetih ljudi da se neježiš
Ispravka, ne priča se o "vlastitoj" intimi, ali tuđu vrlo rado svaka od nas podobro protabiri da nam šta ne promakne
23.12.2011, 14:29
veeseelaa
20552
ja sam na to ponosna ne do Bog da me pamtite po heklanju, kuhanju i sl bez uvrede naravno Meni sex nije tabu, isto kao da pričam o kupovini namještaja Onom ko jeste nek ne viri na teme o sexu, nek ne čita moje postove i sve ok Ne znam čemu prozivanje, ja se vama ne iščudujem jer ste sve iste (čast izuzecima naravno) a vi se meni išđujete jer sam drugačija pa do koga je
23.12.2011, 14:30
Mala Selma
779
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
al zamisli neko ti se šlepa npr i ti to ne prijavljuješ mužu, PREĆUTIŠ i tako prolaze mjeseci a dotični navalentan i ti nemaš kud nego da prijaviš mužu da ti budalu skine s vrata a muž pita od kad to traje, ti kažeš npr ima pola godine, on poludi jer si PREĆUTILA to je skrivanje istine , jednostavno i i to povrijedi kao laž
moj muz nije policajac i ne uvodi red i mir u moj zivot nikad se nisam zadesila u ovoj situaciji da mi mora muz, brat ili neko drugi reagovati ili nedo Bog izmlatiti nekoga, ko me pegla ili me je peglao ( psihicki tj.ko je navalentan bio). Ja nikada nisam dala za pravo muskarcu, kojeg upoznam, preveliku slobodu tj. da mi dijeli komplimente, zove na kafu, a znam da imam muza i sl., ja po kratkom postupku to zavrsim A presutim neke nebitne stavri mm, ne lazem ni druge, jer u lazi su kratke noge ( stara narodna) ili sto bi moja mama rekla : zaklela se zemlja raju, sve se tajne znaju ( ovo mi je govorila kad sam isla u srednju skolu, mladost-ludost)
23.12.2011, 14:31
Anoniman
vesela nisi drugacija ti si takva kakva si . Meni ne smeta i nisam to napisala jer mi smeta da mi smeta rekla bi ti sigurno a jesi dosadna vise hebote sex .... I mislim da bi svaki muz volio takve zene kao ti iskreno
23.12.2011, 14:32
snijeg
754
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Jah eto snebivajte se oko starih izreka, a ovamo se pretresaju teme oko sex-a i intime :)
Nije bilo poistovjećeno, ali je bilo povezano i krajnje tendenciozno, evo tvoj post
I ja nigdje nisam rekla da je tvoja krivica za postanak poslovice, kritikovala sam poslovicu kao takvu, a tebi sam možda malo zamjerila upotrebu iste . A da li će neko i koliko istresati svoju intimu na forumu je svačija privatna stvar, meni ne smeta ni jedna varijanta i vrlo dobro poznajem svoje granice, a zrele žene pa nek izvole
23.12.2011, 14:34
Blue rose RR
4361
Pa ja ne znam da je iko spomenuo da ne voli što je vesela takva kakva jeste?!
I ni ja ne mislim, isto kao ti vesela, da bi mogla biti poznata po bilo čemu nego po onome što najčešće propagiraš - super su to teme razbibrige, ko ih voli obilaziti.
Ja se držim papar spreja i odgoja djece. Samo to znam raditi.
23.12.2011, 14:37
veeseelaa
20552
ma ja
23.12.2011, 14:38
Blue rose RR
4361
IZVORNA PORUKA: snijeg
Jah eto snebivajte se oko starih izreka, a ovamo se pretresaju teme oko sex-a i intime :)
Nije bilo poistovjećeno, ali je bilo povezano i krajnje tendenciozno, evo tvoj post
I ja nigdje nisam rekla da je tvoja krivica za postanak poslovice, kritikovala sam poslovicu kao takvu, a tebi sam možda malo zamjerila upotrebu iste . A da li će neko i koliko istresati svoju intimu na forumu je svačija privatna stvar, meni ne smeta ni jedna varijanta i vrlo dobro poznajem svoje granice, a zrele žene pa nek izvole
Ma naravno, pa ljudi smo nismo stolari :)
snijeg
754
ja sam na to ponosna ne do Bog da me pamtite po heklanju, kuhanju i sl bez uvrede naravno Meni sex nije tabu, isto kao da pričam o kupovini namještaja Onom ko jeste nek ne viri na teme o sexu, nek ne čita moje postove i sve ok Ne znam čemu prozivanje, ja se vama ne iščudujem jer ste sve iste (čast izuzecima naravno) a vi se meni išđujete jer sam drugačija pa do koga je
Pa do tebe, ti iskačeš iz prihvatljivih okvira
Kad smo kod izreka: Kad ti trojica kažu da si pijan, lezi i valjaj se - ti sad napravi anketu pa vidi gdje si
veeseelaa
20552
a ja ustvari samo pričam sa suprugom dok se ne obaljestimo
23.12.2011, 14:40
anidla
3683
ja ovdje nis ne kontam ko koga laze? sta trebam napisati?
23.12.2011, 14:41
veeseelaa
20552
Pa do tebe, ti iskačeš iz prihvatljivih okvira
Kad smo kod izreka: Kad ti trojica kažu da si pijan, lezi i valjaj se - ti sad napravi anketu pa vidi gdje si
pa ja nemam ništa protiv, al je smiješno koliko mi se pokušava uskratiti sloboda govora koja mi je ustavom zagarantirana
23.12.2011, 14:41
veeseelaa
20552
a kad žene odglume orgazam gdje se to meće? u laž?
23.12.2011, 14:42
snijeg
754
a ja ustvari samo pričam sa suprugom dok se ne obaljestimo
Prije toga si bila iscrpljena kuhanjem, čišćenjem, peglanjem i odgojem djeteta, ovaj ti je razgovor ionako bio suvišan pored svih obaveza, ali eto moraš ispoštovati i one bračne makar kroz intiman razgovor s mužem
23.12.2011, 14:44
veeseelaa
20552
Prije toga si bila iscrpljena kuhanjem, čišćenjem, peglanjem i odgojem djeteta, ovaj ti je razgovor ionako bio suvišan pored svih obaveza, ali eto moraš ispoštovati i one bračne makar kroz intiman razgovor s mužem user posted image user posted image user posted image
hahahah da
23.12.2011, 14:47
snijeg
754
Ma naravno, pa ljudi smo nismo stolari :)
E sad će te "napasti" stolari :) Loš izbor poslovica danas
23.12.2011, 14:48
Mirkica
6978
Meni sex nije tabu, isto kao da pričam o kupovini namještaja Onom ko jeste nek ne viri na teme o sexu, nek ne čita moje postove i sve ok
i za mene je sex nesto sasvim normalno i sex nije tabu tema ali uvjek se drzim onog da ni u cemu ne pretjerujem i znam sebi staviti granice gdje i kako.
moj muz nije policajac i ne uvodi red i mir u moj zivot nikad se nisam zadesila u ovoj situaciji da mi mora muz, brat ili neko drugi reagovati ili nedo Bog izmlatiti nekoga, ko me pegla ili me je peglao ( psihicki tj.ko je navalentan bio). Ja nikada nisam dala za pravo muskarcu, kojeg upoznam, preveliku slobodu tj. da mi dijeli komplimente, zove na kafu, a znam da imam muza i sl., ja po kratkom postupku to zavrsim
i s ovims e slazem
< Poruku je uredio Mirkica -- 23.12.2011 14:50:20 >
23.12.2011, 14:48
Blue rose RR
4361
Neće, imam u porodici jednog.
23.12.2011, 15:06
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Anoniman
mm je zbog bivšeg bio u bolnici 20 dana tu je moj problem sa bivšim, odnosno mm naravno ne može podnijeti da mi se on ikada javi iako je prošlo puno godina, iako je moj bivši radio na tome svo vrijeme da se iskupi i da se zna nisam mahala repom jednostavno čovjek nije mogao da shvati da je kraj
ovakve budale doista postoje , moj bivse isto nije mogao da svati dugo dugo da je kraj , pisao je pokusavao preko prijatelja , rodbine poznanika preko svakog moguceg da doddje do mene ja sam svaki njegov pokusaj blokirala i vrmenom je svatio da nema fajde i okrenuo se svom zivotu mm sam o svemu pricala nikada nisam sakrila nista a zasto bih pa ja se njemu nisam niakda javila :)). Eh postoji jedan drugi bivsi s njim sam se dopisivala dok se nisam udala kada sma se udala niakda vise , poslednji put se javio kad asm rodila sina cestitiao ja se zahvalila i to je to i da i ovo sam prijavila muzu
23.12.2011, 15:08
mamine oci
4300
kad Anonimna otvori temu tu se napune stranice u minuti ,ne mogu ni sve iscitat koliko se samo toga napisa,ja se javih iz razolga znam da posle mene nece biti komentara
23.12.2011, 15:35
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: mamine oci
kad Anonimna otvori temu tu se napune stranice u minuti ,ne mogu ni sve iscitat koliko se samo toga napisa,ja se javih iz razolga znam da posle mene nece biti komentara
da ne ureknes temu
23.12.2011, 15:41
bananica
4330
s ovim se slazem
23.12.2011, 15:44
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: felix
meni je šega ta fraza "o intimi se ne priča" "to je samo za nas dvoje" a više sam ovdje pročitala intimnih stvari nego igdje, haman svak je opisao svoju kuću, metnuo slike, znamo šta se jede, pije, gdje djeca idu u vrtić, ko ih čuva, kad se ide kod ginića, kakve su nam bradavice, gdje ko ima čir na guzi uglavnom, šta nose od garderobe, šta kupuju, koliko novca itd a kad je riječ o seksu e tu je tajac i izigravanje svetih ljudi da se neježiš
pa svako mora o necemu pisat sta ta osoba misli i koje je slobodna da pise , ja eto ne sramim se pisat o sex nemam ga sta pisat kad ga bude kako kad kao ti recimo ja sam tebe zapamtila po tome sexsu mislim ko o cem ti o sex ne mislim nimalo u neg smislu al eto sta ja znam tako si mi se utufila u glavu po tome ....
sta bona kako kad to kod tebe ha se desilo ha ne desilo, na isto svedes
23.12.2011, 15:48
jasmin
4600
Kuca,sta jedes,pijes,sta nosis,gdje kupujes,gdje djeca idu u vrtic i sl,je nesto uopceno,sto je svakako vidljivo i poznato,cemu cesto svjedoce komsije,rodbina,prijatelji,no spolnom odnosu niko ne prisustvuje osim muzeka i tebe,cak se i meleci pisari odalje :)...tako da bi i u prici tako nesto trebalo prikriti kad se radi licno o muzu i zeni.
23.12.2011, 15:51
bananica
4330
IZVORNA PORUKA: jasmin
Kuca,sta jedes,pijes,sta nosis,gdje kupujes,gdje djeca idu u vrtic i sl,je nesto uopceno,sto je svakako vidljivo i poznato,cemu cesto svjedoce komsije,rodbina,prijatelji,no spolnom odnosu niko ne prisustvuje osim muzeka i tebe,cak se i meleci pisari odalje :)...tako da bi i u prici tako nesto trebalo prikriti kad se radi licno o muzu i zeni.
pa i svadje i nesuglasice izmedju supruznika se desavaju nasamo pa ih ovdje plasiraju samo tako, kao vode se napiti, za mene je to gore citati il pisati nego reci koju o sexu,kako,gdje,kada,sta volim,ne volim....i normalno ne zalaziti previse u detalje