writing-img

RE: čizme :-)

clock-img

08.11.2009, 22:15

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

što dadada da i tebi spremi jedne one od 10 KM, ja što se ismijasmo danas slatko, hahahahaha

clock-img

08.11.2009, 22:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama alma

što dadada da i tebi spremi jedne one od 10 KM, ja što se ismijasmo danas slatko, hahahahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na to sam skroz zaboravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2009, 22:47

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Ma mlada nije probelmmm nekako cemo i to zavrsitituser posted image user posted image user posted image ...a sta je to bilo danas ??Ajde ne budite skrticee

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

08.11.2009, 23:33

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

08.11.2009, 23:34

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

opauser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

08.11.2009, 23:43

clock-img

reallove

pencil-img

5807

jesu li lijepe,nemam nijedne od ovih,ali zelja mi je da imam ove smedeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

08.11.2009, 23:52

clock-img

remzy

pencil-img

1380

IZVORNA PORUKA: reallove

jesu li lijepe,nemam nijedne od ovih,ali zelja mi je da imam ove smedeuser posted image

zna zena sta valja!!!!user posted image user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

08.11.2009, 23:59

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

zna, dobre su pravo sve, ono znašuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

08.11.2009, 23:59

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

ja kontala ovo ti slikala pa postavila slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 00:02

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: acudesa

ja kontala ovo ti slikala pa postavila slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

eee da je srece da sam ja slikala pa postavila,al stvarno su mi super,volim visoku potpeticu

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

09.11.2009, 00:07

clock-img

reallove

pencil-img

5807

user posted image
a gledaj ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

09.11.2009, 09:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Ma mlada nije probelmmm nekako cemo i to zavrsitituser posted image user posted image user posted image ...a sta je to bilo danas ??Ajde ne budite skrticee

trebalo bi ici na "moj blam"user posted image pita mene mama alma...jesu dobre? cilja na moje ugg.. a prije toga Andrej skinuo svoje tene i zvalja ih... a ja kontala ona pita za Andrejeve (koje su kupljene u TL za 10 km) ma reko' ok su...kostale 10 KM...tu mama ostade user posted image ja sada gledam sta nije jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 10:28

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

user posted image user posted image user posted image  hoću i ja na RR kafu

uuu ove  štiklaste što realllove postavi prave( što bi moj čojk rekouser posted image ) naramenuše

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

09.11.2009, 13:04

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Naramenuše user posted image user posted image user posted image

ove nikad necu prezalit, obozavala sam ih. nigdje vise ni slicnih.

user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

09.11.2009, 13:19

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image  hoću i ja na RR kafu

uuu ove  štiklaste što realllove postavi prave( što bi moj čojk rekouser posted image ) naramenuše

user posted image user posted image stiklasteuser posted image e legendo

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

10.11.2009, 21:16

clock-img

*Seve*

pencil-img

299

user posted image

Vidi se da imas stila....
Jako lijepe...
Mrzim one neke klosarskog stila....

clock-img

10.11.2009, 21:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Seve*

user posted image

Vidi se da imas stila....
Jako lijepe...

u moje vrijeme je bilo bolje biti klosar neg' saneruser posted image

ukusi se razlikuju, to i jeste ono najzabavnije...zamisli da svi isto izgledamo i da se svi isto oblacimo

ove cizme recimo nisu moj stil, ali nikada ne bih rekla da su grozne, jer nisu...ali zato klosarske obozavamuser posted image

clock-img

10.11.2009, 21:30

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: dadada

ove cizme recimo nisu moj stil, ali nikada ne bih rekla da su grozne, jer nisu...ali zato klosarske obozavamuser posted image

user posted image
lajkvajz.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

10.11.2009, 23:14

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

trebalo bi ici na "moj blam"user posted image pita mene mama alma...jesu dobre? cilja na moje ugg.. a prije toga Andrej skinuo svoje tene i zvalja ih... a ja kontala ona pita za Andrejeve (koje su kupljene u TL za 10 km) ma reko' ok su...kostale 10 KM...tu mama ostade user posted image ja sada gledam sta nije jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sto me nasmija zeno dragaaauser posted image user posted image user posted image ..Cener taman hahahaha... Reallove ove sto si postavila su mrak...al ono nekad u nekad...a meni se jos uvijek raja ibreti ovim mojim pretenim ...a meni toploooouser posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

10.11.2009, 23:30

clock-img

juni

pencil-img

1102

Uh ... i ja volim klosarske, ali moram reci i da sredina u kojoj zivis dosta utice na osobnost. Kad sam se vratila iz Berlina u klosarskom izdanju svi su mi ovdje bili uniformisani a sad i ja polako pocinjem da licim na iste user posted image Ali ne dam se, jos nastojim sacuvati klosarski stil iako mi u zadnje vrijeme ne ide iz tehnickih razloga user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

11.11.2009, 08:32

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: *Seve*

A koje su to "klosarske" po tebi?

clock-img

11.11.2009, 08:34

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

i meni da je znato koji je to klosarski stil.ja imam nove cizme i potpuno sam se zaljubila u njih.crne,sa malom petom,dodu iznad koljena a kad se malo zavrate budu do koljena.postavit cu sliku u toku dana

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.11.2009, 08:41

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Niobe

Naramenuše user posted image user posted image user posted image

ove nikad necu prezalit, obozavala sam ih. nigdje vise ni slicnih.

user posted image

user posted image Dobre su..al knjiga još bolja...ja prvo nju zapazih.user posted image

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

11.11.2009, 09:04

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

Ja volim sve na štiklu i čizme i cipele i sandale..imam samo jedne ravne čizme ono zimi da odem do radnje user posted image ma obožavam štikle..i kad se "naprtim" tj. nosim user posted image moju torbu njegovu torbu i još na sve to kišobran nekada ja opet obucem čizme na štiklu user posted image user posted image a i posao mi zahtijeva takvu vrstu oblačenja tako da mi je teeeeškooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

11.11.2009, 09:22

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

user posted image

ovaj modele nadjem u radnji9 u Merkatoru na Ilidji 56 km kao i ove

user posted image

Zadnji članci