writing-img

RE: čizme :-)

clock-img

12.02.2012, 20:15

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: teacher75

nije tema ove emisije al ne znam kako muskarci izdrze golih nogu, mm nosi zimi farmerke i sokne, ja bih crkla od zime. ne bi on obukao donje gace ili nesto tako, nema sanse. pa cak i na planinu kad ide

OT
nisam musko user posted image ali i ja isto tako...samo soknice ili dokoljenke pamucne i farmerke preko

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nije tema ove emisije al ne znam kako muskarci izdrze golih nogu, mm nosi zimi farmerke i sokne, ja bih crkla od zime. ne bi on obukao donje gace ili nesto tako, nema sanse. pa cak i na planinu kad ide

isto kao i moj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

OT
nisam musko user posted image ali i ja isto tako...samo soknice ili dokoljenke pamucne i farmerke preko

kako izdrzis??? a jajnici???user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.02.2012, 20:17

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

a nikad u zivotu nisam imala problema sa jajnicima... vrela krv user posted image salim se ..nemam pojma

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

12.02.2012, 20:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a nikad u zivotu nisam imala problema sa jajnicima... vrela krv user posted image salim se ..nemam pojma

a kod mene vazda neke upaleuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.02.2012, 20:24

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

OT

i ja isto tako
proslu sedmicu hodala do posla i nazad pjeske i obucem jedan dan strample jer su me vec svi ruzili, ma jedva sam cekala da dodjem kuci, nisam htjela ni u wc otici dok njih imam, jednostavno ih ne volim 

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

12.02.2012, 20:39

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mrzim štrample, al zato zimi nosim helanke

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.02.2012, 21:11

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Aj, zene kako mozete?! Ja sam u kuci imam tanke helanke ispod odjece. A vani obavezno oblacim strample one deblje. Meni je hladnoca u kostima user posted image , a i sve mi se prehlade zaustavljaju dolje.
Mm isto nije htio nositi donje gace i ove zime ja mu kupim i jedva ga nagovorim i sad, hvala Bogu, oblaci ispod hlaca.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

12.02.2012, 21:19

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

OT

I ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

12.02.2012, 22:34

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma to vi da izgledate mršavije user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.02.2012, 22:40

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: škorpija

istouser posted image al samo kad idem dje, van inace u kuci nema sanse da obucem .

clock-img

12.02.2012, 22:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

istouser posted image al samo kad idem dje, van inace u kuci nema sanse da obucem .

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helankeuser posted image

Ja zimi nosim strample, pamucne, a na suknju one od 50den.

clock-img

12.02.2012, 22:54

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helanke

Pahuljice, neces vjerovati, ali ja ih nosim. Meni je uvijek hladno bez obzira na temperaturu u kuci. Doduse, nisu to debele helanke vec one tanje. Ja sam u kuci uvijek dobro obucena i jos pokrivena dekicom ako duze sjedim dok mm kraj mene sjedi u kratkim rukavima.user posted image

<3 28.6. <3

clock-img

12.02.2012, 23:00

clock-img

felix

pencil-img

1166

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helanke

Pahuljice, neces vjerovati, ali ja ih nosim. Meni je uvijek hladno bez obzira na temperaturu u kuci. Doduse, nisu to debele helanke vec one tanje. Ja sam u kuci uvijek dobro obucena i jos pokrivena dekicom ako duze sjedim dok mm kraj mene sjedi u kratkim rukavima.user posted image

nosila sam i ja dok sam bila trudna, jer sam stalno imala upale neke bgm sam se dobro umotavala al dzaba user posted image
sad ne nosim al van nebi izasla bez helanki brrrrrrr

clock-img

12.02.2012, 23:09

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Po kuci ispod trenerke ili hlaca nosim tanke strample, vani ispod pantalona ili suknje nosim tanje helanke. Zimi umjesto papuca po kuci nosim pape user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

13.02.2012, 00:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: felix

Joj draga Felix, pa niko od nas ne zivi u zemunici da i po kuci nosa ispod hlaca helankeuser posted image

Ja zimi nosim strample, pamucne, a na suknju one od 50den.

suknje ne oblacim zimiuser posted image

clock-img

13.02.2012, 00:01

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: medic slatki

Po kuci ispod trenerke ili hlaca nosim tanke strample, vani ispod pantalona ili suknje nosim tanje helanke. Zimi umjesto papuca po kuci nosim pape user posted image  

kod nas je u stanu pretoplo, tako da ne nosam nista ispod trenerke

clock-img

13.02.2012, 10:57

clock-img

Anoniman

Ja po kuci nosim same helanke ili trenerku, a kad bih to oboje odjednom obukla po kuci, skuhala bih se.

clock-img

13.02.2012, 14:53

clock-img

sarisari

pencil-img

610

u kući volim biti lagano obucena ali zato po ovoj zimi...trenutno imam na sebi helanke, strample pa suknja :)

clock-img

13.02.2012, 15:43

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja po kuci nosim same helanke ili trenerku, a kad bih to oboje odjednom obukla po kuci, skuhala bih se.

Pahuljice ti si vjerovatno bila vitaka vazda, ja od kako sam skinula 20 i kusur kiligrama nema onog sala da me grije pa sada tanje strample po kuci ispod odjevnih predmeta moram mecati user posted image

clock-img

13.02.2012, 18:16

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Kao da sestru svoju gledamuser posted image user posted image Dekica - zakon! user posted image

N&N

clock-img

13.02.2012, 20:34

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ja povirla da vam vidim čizme a vi se raspisale šta koja nosa po kući od robeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2012, 20:37

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Dekica - zakon!

user posted image Pa ja. Jos dobila na poklon onu malu Milkinu dekicu, taman se omotam s njom kao da imam ljubicastu haljinu.user posted image

<3 28.6. <3

clock-img

13.02.2012, 21:40

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Dekica - zakon!

user posted image Pa ja. Jos dobila na poklon onu malu Milkinu dekicu, taman se omotam s njom kao da imam ljubicastu haljinu.user posted image

Selmy taman jos kakve ljubicaste cizme uz to user posted image

clock-img

13.02.2012, 21:48

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

cizme

user posted image user posted image
Vrijeme je da se vratimo ovoj temi.
Moderatori, oprostite.