Tiki ove jos nisu kod nas dosle, ali su nagrnuli s robom ovih dana, tako da ce brzo u prodaju, lani je ovako slican model bio, skoro iste, sad su 89 km samo provjeriti moram ima li iko tvoj broj..jel 40??
18.09.2013, 22:33
mishkica
-231
Koliko se sjecam, koza im je samo vanjski dio...inace mustang malo koji model ima da je i vani i unutra koza.
18.09.2013, 22:38
teacher75
5394
jeste, 40. meni se ove svidjaju i one s.oliver na slican fol al su i one unutra postavljene nekim sintetickim platnom
18.09.2013, 22:40
Skvo RR
4542
Vidjeh i ja danas jefne bez s.oliver...apsolutno mi nepotrebne, ali bi lijepo isle uz jednu jaknu...
18.09.2013, 22:42
mishkica
-231
IZVORNA PORUKA: teacher75
jeste, 40. meni se ove svidjaju i one s.oliver na slican fol al su i one unutra postavljene nekim sintetickim platnom
Karakteristicno i za jedne i za druge, ta platna unutra, vidim ti sutra ima li iko 40 pa javnem
Jesu leona, novi model, i ja ti radim u borovu, ali u Ljubuskom Mi smo ti svi uvezani, kao organizirana mafija, pa tako da ja odavde iz radnje vidim sve koje modele koje radnje dobiju, i tako svi medjusobno.... lijepo stoje ove
Jesu leona, novi model, i ja ti radim u borovu, ali u Ljubuskom Mi smo ti svi uvezani, kao organizirana mafija, pa tako da ja odavde iz radnje vidim sve koje modele koje radnje dobiju, i tako svi medjusobno.... lijepo stoje ove
interesuje me vasa radnja u BBI ili Grand centar Ilidza:) br40
18.09.2013, 23:15
mishkica
-231
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja nisam vidjela da ovakve imaju kod nas. a jesu li tople il su bas tanke?
Nisu bas tople, ma ima previse modela, pa kako koja radnja sta dobije, mislim da ti u Sa najvise izbora ima M dvor, jer oni drmaju, a i Ferhadija i evropa odmah za njima...u bbi su vise oni modeli formenitini, nero giardini, rossi, poskupe marke
interesuje me vasa radnja u BBI ili Grand centar Ilidza:) br40