Ima se kupiti gotovi fondat, ja pravim ! Koristim u prahu, ali i u gelu isključivo Wiltonove.
onda cu te kontaktirati kad mi sestrinoj princess bude rodjendan ;) a stavicu Vam sliku moje prve torte sa fondantom koju sam njoj pravila nije nesto al tek sam se ucila....
Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h
12.02.2012, 13:33
Miimy
1041
evo tortice radjena sa ljubavlju za tetkinu Princess
Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h
12.02.2012, 13:40
ElmaB
4568
Prelijepa je! Kada ti zatreba nije problem, samo javni!
Mi smo danas napravili jednu brzinsku reformicu...dok je cura spavala...da ipak nešto ''puše'' kad se probudi... iako nam je u planu jedna veća za zabavu rođendansku iduće sedmice...meni ova brza prirasla srcu :) http://www4.slikomat.com/11/0212/brt-120220.jpg
"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."
15.02.2012, 10:39
Amam
659
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Evo slika dvorca, s leđa! I naravno princeza puše svijeće!
Odlicna je! Sad sam dobila zadatak da i moja princess mora imati ovakvu i njoj je 7,mora se mama baciti u istrazivanja
15.02.2012, 12:46
Miracle*3
463
IZVORNA PORUKA: myb@by
Zna li iko br. telefona mame 1-elmini. Na onaj br. sa fb ne mogu da je dobijem. Ako ima još neka naša fondant majstorica sa rr koja vrši dostavu na kućnu adresu, može i njen broj.
Ona je pred porodom i vise ne radi, ja je zvala u ponedjeljak, a poslacu ti broj na pp jedne prave majstorice sa rr naravno
15.02.2012, 19:21
Esmeralda
159
ElmaB sve pohvale torta odlicna Interesuje me ovako koji biskvit je najbolji radit za ove torte ako moze recept i zanima me dali mogu boje u prahu malo pomjesati s vodom da bi bojila po fondanu ili moraju neke druge boje tecne ili neke druge
15.02.2012, 22:10
Esmeralda
159
Bila u merkatoru nisam nasla boje u prahu samo ima tamno plava imaju neke tecne one su 3 km..Dali znate gdje mogu jos pogledati
15.02.2012, 22:12
palachinken
5397
Boje u prahu mijesas s malo vode i dodajes po malo u fondan, dok ne dobijes zeljenu nijansu.
15.02.2012, 22:12
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: Esmeralda
Bila u merkatoru nisam nasla boje u prahu samo ima tamno plava imaju neke tecne one su 3 km..Dali znate gdje mogu jos pogledati
Skafa i bingo,imas raznih
16.02.2012, 09:31
Esmeralda
159
Hvala draga sutra cu ici da vidim...a interesuje me htjela sam kistom da bojim po fondanu pa mogu li te u prahu razmutiti malo s vodom pa po torti ili idu one tecne.....
16.02.2012, 16:04
dush
250
Esmeralda, mozes razmutiti sa vodom, samo nemoj puno vode da stavljas, stavljaj par po par kapljica....
Hvala vam ,vrijedna svakog truda,moj H. je bio toliko odusevljen... Sada cekam drugu priliku pa da pravimo.. Hvala zenicama sa ove teme,uz pomoc vas je napravljena