Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
zaho evo je ... imala sam ''narudžbu'' dva sprata... roza boja i cvjeće ko na babinoj torti... napravila sam ovo i prezadovoljna je bila ona kao naručioc a i ja kao dostavljač i ona koja ispunjava želje
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
20.02.2012, 12:17
Hanady RR
18727
Hvala.... ma nije uredna i ravna ko porfesionalne...tu mi još fali il alata il živaca....
al je lijepa
i nekako su se boje uklopile...da nam nije stajling bio u sivom nebi mi nikada siva na um pala...a baš se lijepo uklopila
20.02.2012, 12:19
Honey3
3035
bitni su ljubav i trud ulozeni u nju A Bogami je lijepa,pa ne mora biti sve pod konac
20.02.2012, 12:27
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
zaho evo je ... imala sam ''narudžbu'' dva sprata... roza boja i cvjeće ko na babinoj torti... napravila sam ovo i prezadovoljna je bila ona kao naručioc a i ja kao dostavljač i ona koja ispunjava želje
Svidjaju mi se detalji i kombinacija boja... a najvazije je da je mama pravila svojoj djevojcici...
20.02.2012, 14:00
madam x
839
D_K, Calahoe i Elma, hvala vam cure moje baš ste divne.
Evo nek pošalje Calahoe, ona ima moju adresu. Žena mi je jednom na pravdi Boga poslala bočicu glicerina ništa joj nisam uradila. I to dvaput ga slala, prvi put se vratio.
A Elma i D_K, vi ako hoćete pošaljite šta iz McD
< Poruku je uredio zinanina -- 20.2.2012 14:02:29 >
20.02.2012, 14:05
madam x
839
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zinanina
Hanady, stvarno nema smisla
Evo nek pošalje Calahoe, ona ima moju adresu. Žena mi je jednom na pravdi Boga poslala bočicu glicerina ništa joj nisam uradila. I to dvaput ga slala, prvi put se vratio.
vidi to.. ovako izgleda zeznuto a tamo prava raja
sad nema na cemu , ja sam ti kontala i onaj plan ishrane sibnuti postom, nema sanse da ja prekucam 3 stranice.. vidjecu da ih skeniram i posaljem ti mailom onda
20.02.2012, 14:10
madam x
839
Jašta D_K nego mailom, nisi luda da kucaš, nego skeniraj, ali ne moraš žuriti
20.02.2012, 14:12
D_K
2669
Jašta D_K nego mailom, nisi luda da kucaš, nego skeniraj, ali ne moraš žuriti
sta ne moram.. sutra pocinjes!!! nema izvlacenja ..
20.02.2012, 17:20
calahoe
207
Poslala ja danas ,mozda ovaj put prođe od prve
20.02.2012, 17:26
madam x
839
Calahoe, si. Moram i ja tebi poslati šta bilo
20.02.2012, 19:34
Miimy
1041
recite mi zene jel negdje kod nas u sarajevu ima kupiti kalupi za praline ja ih trazim al nigdje nema nesto ima na FB iz Srbije al nesalju za BIH jako to zelim HELPPPPPP
Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h
20.02.2012, 19:39
ElmaB
4568
Imaju silikonske u Alperu!Hajd na fb da ti dam još par linkova!
Uskoro mi treba torta za diplomski MM ,e sada želim da bude svakako posebna svaka sugestija je dobrodošla
22.02.2012, 16:59
scarlett
1517
Meni treba prijedlog za neku srcastu tortu, ali opet decentnog izgleda za 5 godišnjicu braka. Imal' prijedloga
22.02.2012, 17:03
scarlett
1517
riba78 negdje smo imali temu sa slikama torti, znam da je 100% bilo i lijepih prijedloga za diplomski čini mi se od naših forumašica IvanaTz ili Breskva, ali ne mogu da je nađem, možda moderatori znaju
22.02.2012, 22:00
dada83
153
Zanemarite sto su patike obadvije lijeve.. ipak je ovo prva fondantusa
< Poruku je uredio dada83 -- 22.2.2012 22:02:30 >
22.02.2012, 23:58
Amam
659
IZVORNA PORUKA: dada83
Zanemarite sto su patike obadvije lijeve.. ipak je ovo prva fondantusa