Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma nije ovo miksanje,ovo je samo roza iz kesice...
25.05.2012, 22:38
MicoTico
340
Ma sinu mom je rođendan u nedjelju, pa hoću da mu napravim njegovog omiljenog Bumbu! Ali da će mi valjati iskustvo za neke buduće radove, valjaće!
25.05.2012, 22:42
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: zaha
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Evo da i ja priupitam zahu: kako si dobila boju kože? Da se ogradim, treba mi za Bumbu, ne za ove bezobrazne!
nemoj ti meni sad, slobodno kazi za sta ti treba a boja braon iz kesice,pa samo malo stavila,ma ja vam eksperimentisem,pa sta izadje
Zaho stvarno ne mogu prestati smijati, oprosti mi
Kako bi bilo da se udaje u Afriku , mislim na boju
25.05.2012, 22:43
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Ma sinu mom je rođendan u nedjelju, pa hoću da mu napravim njegovog omiljenog Bumbu! Ali da će mi valjati iskustvo za neke buduće radove, valjaće!
ma jasta,nikad ne znas sta ti moze valjati u zivotu
25.05.2012, 22:48
Honey3
3035
moja medic i ja sam oplakala vise,a tek mm,malo prije dosao i pita me ko mi je bio model,jer on nije bio kuci
25.05.2012, 23:39
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: zaha
moja medic i ja sam oplakala vise,a tek mm,malo prije dosao i pita me ko mi je bio model,jer on nije bio kuci
Uh oplakah , Zaho torta je pun pogodak
26.05.2012, 11:31
hatepsut
1241
Riba,Zaho cure ! Zaho draga spravica je "ko prava" Ribo,ja najcesce kod nas u Bingu kupujem,predpostavljam da ima i kod vas,samo te boje u koliko dodju brzo ih nestane ,a i ja uvijek kupim viska neki dan se obradovala ko malo djete cokoladi kad sam vidjela crnu A tecne sam dobila iz Swe. od snahe dr.Oetker,da si mi blize odlila bi ti svake po malo jer jer je bocica 30ml,a dovoljno je nekoliko kapi da se postigne zeljena bolja.
26.05.2012, 11:31
madam x
839
Šta je Streusuesse i može li se koristiti umjesto fruktoze? Ja naručila fruktozu a dobila ovo.
26.05.2012, 11:52
riba78
3255
uh Hato draga sad mi je žao što ti nisam bliže mada i Ze nije preko svijeta U bingu ima samo naranđasta ,smeđa ,plava ,žuta valjda brzo nestane ,ja ne razmišljam unaprijed ,pa kada zatreba frka živa
26.05.2012, 21:22
madam x
839
IZVORNA PORUKA: zinanina
Šta je Streusuesse i može li se koristiti umjesto fruktoze? Ja naručila fruktozu a dobila ovo.
Elma ,jesam to sam dobila, samo drugi proizvođač. Jel' da da nije dobro?
27.05.2012, 17:14
ElmaB
4568
To je grožđani šer. U principu nije velika razlika, ali prilikom topljenja dobija neku čudnu žutu boju. Ja sam probala jednom i bacila ga nisam se smjela usuditi raditi sa njim.