Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
naprosto je nisma fotkala u ozračju tek napravljene al slika je ok da se vidi tematika... i da Iman unutra je carska...predobra je ...sa narandžom narendanom vrlo vrlo ugodna za ovo vrijeme
09.06.2012, 22:56
mala_sa
1353
Hanady i Elma
09.06.2012, 23:24
madam x
839
Danas sam dobila narudžbu za dvije svadbene torte, a ja takve još nisam radila.
1.Koliko da naplatim? Jedna je za 150-200 ljudi a druga još ne znam.
2. Je li moguće za toliki broj ljudi raditi bez onog specijalnog stalka?
09.06.2012, 23:32
Graziella
171
evo i ja da vam se pridruzim.torte su vam sve divne,,nadam se da cu i ja uspjeti i uskoro se moci pohvaliti nekom fondanticom.ideja mi ne manjka,a evo zbavih i ovo osnovno sto treba pa da vidim kako ide.ako zapne,znam eto gde se mogu obratiti
10.06.2012, 01:01
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: zinanina
Danas sam dobila narudžbu za dvije svadbene torte, a ja takve još nisam radila.
1.Koliko da naplatim? Jedna je za 150-200 ljudi a druga još ne znam.
2. Je li moguće za toliki broj ljudi raditi bez onog specijalnog stalka?
Jeste moguce je radi bez stalka, s tim sto uradi jednu na tri sprata i jos jednu dvije koje ce samo konobari izrezati i neka budu istog izgleda i okusa. Cijena? Hmmmm zavisi u Sarajevu se krecu po komadu opd 2,5 KM pa nadalje.
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"
10.06.2012, 08:20
madam x
839
Jeste moguce je radi bez stalka, s tim sto uradi jednu na tri sprata i jos jednu dvije koje ce samo konobari izrezati i neka budu istog izgleda i okusa. Cijena? Hmmmm zavisi u Sarajevu se krecu po komadu opd 2,5 KM pa nadalje.
Ali to znači da bi torta koštala i do 500 Km !!!! To je baš puno !
De molim te pošalji mi na PP koliko si ti naplatila onu svoju sa crvenim ružama i za koliko osoba je bila narudžba ?
U apoteci Eurofarm na Alipašinom polju iza leđa tv Pink, 100 ml je oko 7 KM, a imađ i litarsko pakovanje po super cijeni od 16 KM, ali ako to hocexs, trebas mi poslati PP.
♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥ Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.
10.06.2012, 23:31
vjestica
4335
ja upadam ovdje ko padobranac, ali skontah da nemam puno vremena do rođendana moje cure, i treba mi fondantica za mene je to viša matematika, prošle godine mi je radila amrino tortu (kojom sam btw bila prezadovoljna ) ali ona koliko vidim odavno već ne radi može li preporuka za druge fondant majstorice koje rade za narudžbu? (iskreno povremeno pogledam slike sa ove teme, li nisam upratila ko radi za svoje ćeif,a ko narudžbe)
10.06.2012, 23:39
Amam
659
Cure,izvedbe su fantasticne
10.06.2012, 23:44
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: vjestica
ja upadam ovdje ko padobranac, ali skontah da nemam puno vremena do rođendana moje cure, i treba mi fondantica za mene je to viša matematika, prošle godine mi je radila amrino tortu (kojom sam btw bila prezadovoljna ) ali ona koliko vidim odavno već ne radi može li preporuka za druge fondant majstorice koje rade za narudžbu? (iskreno povremeno pogledam slike sa ove teme, li nisam upratila ko radi za svoje ćeif,a ko narudžbe)
ElmaB radi torte, kolace i ostalo. Carstvo dobre hrane na FB. Evo iznad gore imaju neke njene tortice i kolacici.
11.06.2012, 12:48
merima_s
398
Gdje u Sarajevu ima najveći izbor boja? U Bingu sam našla samo dvije.
11.06.2012, 12:55
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: merima_s
Gdje u Sarajevu ima najveći izbor boja? U Bingu sam našla samo dvije.
Bingo u neđarićima smao zelenu kad sma ja išla prije 10 dana slabo... merkator u alti ima ti plavu, rozu, limun žutu i smeđu meraktor na socijalnom samo zelenu i bijelu i braon crvene i crne ja nigdje ne nađoh
možda u tušu da pokušaš