Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hvala Tajra ja sam kontala da će prvi fondan u smeću završiti, kupila i šlagove da je ušlagiram ako fondan ne uspije Ali eto, mama imala jaaaaku želju i nekako sam je upakovala za svoju pišuljicu malu... a i starijem je bila velika radost oko pravljenja i šaranja... nije nešto aman ali nije ni za odbaciti
Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012
13.07.2012, 15:22
anđelo
266
a gdje mogu kupiti fondan? koji je najkvalitetniji? kako to izgleda pakovanja? jel to jestivo?
13.07.2012, 15:29
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: anđelo
a gdje mogu kupiti fondan? koji je najkvalitetniji? kako to izgleda pakovanja? jel to jestivo?
Mozes naruciti da ti naprave forumasice koje se bave prodajom torti ili kupiti u onoj nekoj radnji na Stupu ili napraviti sama po receptu s prve stranice...
To je u osnovi secer u prahu, tako da je jestivo, ali preslatko...
13.07.2012, 15:42
anđelo
266
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: anđelo
Mozes naruciti da ti naprave forumasice koje se bave prodajom torti ili kupiti u onoj nekoj radnji na Stupu ili napraviti sama po receptu s prve stranice...
To je u osnovi secer u prahu, tako da je jestivo, ali preslatko...
radije bih sama tortu napravila...to bi bilo mom sinu za 7-mi rođendan i bio bi mi to veliki užitak i zadovoljstvo pogledat cu na prvoj stranici
14.07.2012, 10:22
palachinken
5397
I evo je, gotova je :) Mom ljetnom momku, koji mnogo voli da se kupa, za prvi rođendan jedna morska avantura!
vjerovatno bi bilo vise shminky da sam radila nekoliko spratova torte, ali stvarno nije bilo potrebe, i ovako smo jedva sabrali pristojan broj gostiju
< Poruku je uredio palachinken -- 14.7.2012 10:23:48 >
14.07.2012, 10:28
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
14.07.2012, 10:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken
I evo je, gotova je :) Mom ljetnom momku, koji mnogo voli da se kupa, za prvi rođendan jedna morska avantura!
vjerovatno bi bilo vise shminky da sam radila nekoliko spratova torte, ali stvarno nije bilo potrebe, i ovako smo jedva sabrali pristojan broj gostiju
stvarno je divna , b.t.w sretan rodjendan malome momku
Vidjeh sad ovu divnu tortu na fejsu, mislila sam iz prve da je Mijina kad vidim nije. Ma savršena tortica, vidi se da je spremljena s puno ljubavi. Prekrasna Palačinko!
14.07.2012, 19:32
ElmaB
4568
Evo mojih današnjih tortica. Oborila sam sopstveni rekord. Šest torti u jednom danu, plus još jedna u frižideru za sutra!
< Poruku je uredio triputmama -- 14.7.2012 22:16:25 >
14.07.2012, 22:14
Neca xxx
1126
Palachinken, svaka cast! Predivno! Odlican osjecaj za detalje i jos bolja izvedba.
14.07.2012, 22:17
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: dush
IZVORNA PORUKA: palachinken
Palacinko, genijalno Nemam rijeci!!!
Bukvalno, savrsenstvo!!! Ti si definitvno bh cake boss
Btw, Dush, ako je Palachinkken bh cake boss, ko je onda cake boss u regionu?
14.07.2012, 22:32
Amam
659
Cure prekrasne torte,posebno moram da pohvalim ove tortice koje idu za moje sad velike bebe; Lepetetka,kako uredna i vesela torta. Chinko,detalji,figurice su mi pre predobre