Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hanady naklpn do poda svaka cast svaki pt me ostavis bez teksta a Messi je vrh
jesu ovo boje koje koristis iz kesice iskljucivo
Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h
25.02.2013, 12:00
bebacha
1170
25.02.2013, 12:08
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
25.02.2013, 13:50
Hanady RR
18727
bebacha super torice...samo ti si gigant...ja bi se slomila pravit ove figure...na pamet mi nisu pale ovako da stavljam...jesam bolid ja sam svojoj H rekla da su princeze u dvorcu sreća nije pitala kad će izać
Mimmy u prahu su sve boje sem crne koju sam kupila american colors...i predobra je moram reći i žuta boja mi je tečna ona eterika...
i imama boju koše koju nisam za ove torte koristila wilton...
da sam našla crnu eterika i boju kože bile bi i one praškaste
Hvala vam na pohvalama...mesija nije dao dječak rezat...kaže muž jer je on bio na rođkasu sa djecom i ponio je na poklon... mali se stao derat...ostavite mesija reko znači potrefila sam dres definitvno
25.02.2013, 13:56
bebacha
1170
ja uzivam pravit torte i radit s fondanom al ne i radit figure,i neplaniram jednostavno to mi prevelika obaveza,dosta vremena ode i onda se to cuva i ode u smece a ti ulozis pola dana neda mi se to ja uradim ostalo a figure odrade posao i jos igracka ostane
25.02.2013, 14:04
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: bebacha
ja uzivam pravit torte i radit s fondanom al ne i radit figure,i neplaniram jednostavno to mi prevelika obaveza,dosta vremena ode i onda se to cuva i ode u smece a ti ulozis pola dana neda mi se to ja uradim ostalo a figure odrade posao i jos igracka ostane
pametna žena... ja pošajljem princeze na spvanje u sred vijela dana
25.02.2013, 14:15
ziki
1815
Bebacha i Dora je super, svaka čast
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja kontala da za E.rodjendan napravim tortu sa fondantom, e sad, nije me strah fondanta nego torte posto ja znam pravit samo ove sto se ne peku, nesto uvijek zeznem s korama i tim...
Ima li neka lagana da ne mogu fulat a da je ipak lijepa... Pls help, bas se ne razumijem u torte...
25.02.2013, 19:20
Hanady RR
18727
aida možeš napraviti i lijepe torte koje se ne peku i prekriti fondatom :)
recimo plazma torta... pa imam ja jednu moćnu zove se ledena torta za zimske dane ( pojma nemam što s etako zove ) ima ih sigurno još...ako si zainteresirana naćemo :)
a obična da ne fuliš...meni je recimo Azure čokoladna torta :) kore se peku odjenom, režeš je da dobiješ 3 ili 4 kore...iz jedne...pečenje jednostavno na 180 stepeni oko 20-tak minuta ...provjeriš ubadanjem noža jel govota...
25.02.2013, 19:25
aida.
2177
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
aida možeš napraviti i lijepe torte koje se ne peku i prekriti fondatom :)
recimo plazma torta... pa imam ja jednu moćnu zove se ledena torta za zimske dane ( pojma nemam što s etako zove ) ima ih sigurno još...ako si zainteresirana naćemo :)
a obična da ne fuliš...meni je recimo Azure čokoladna torta :) kore se peku odjenom, režeš je da dobiješ 3 ili 4 kore...iz jedne...pečenje jednostavno na 180 stepeni oko 20-tak minuta ...provjeriš ubadanjem noža jel govota...
Recept, recept
Gledam slike tvojih tortica na fb, razbolih se Bas si svjestila pravo, fenomenalne su
Ta cokoladna, djeluje nesto po mom "ceJfu"
25.02.2013, 19:34
Hanady RR
18727
hvala aida... na nagovor muža ''skupila'' sam fotke u jedan album :) moli moli jučer nakon messija koje je nosio na poklon :) sav ko paun... al ima tu još učenja i pedantnosti koju treba sprovesti ...al krenulo je mnogo bolje nego u samom startu :)
a na ovoj temi http://www.ringeraja.ba/forum/m_29249/mpage_73/key_/tm.htm na 73 strani imaš moj post sa receptima torti skupljenih po forumu a dobre pod fondant , druga je azure čokoladna ..pogledaj pa što nije jasno pitaj, što pomoći mogu tu sam :)
25.02.2013, 19:38
aida.
2177
mnogo ti hvala... Ja evo googlam o ovoj plazma torti, al nailazim na dota razlicitih recepata...
Ma jasta ce nego biti ponosan, onakva torta
25.02.2013, 19:40
aida.
2177
nije mi jasno sto mi izbacuje ovo: "Ova poruka je izbrisana ili premještena stoga više nije dostupna."
25.02.2013, 19:42
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: aida.
mnogo ti hvala... Ja evo googlam o ovoj plazma torti, al nailazim na dota razlicitih recepata...
Ma jasta ce nego biti ponosan, onakva torta
evo plazme koju sma ja radila... s tim da sma ja jaja termički obradila na pari... a na kraju recepta piše da se jaja mogu zamjeniti sokom... inače ova napisana količina u receptu je pola mjere ove torte sa slike...jako je mala pa treba za dobru tortu dupla mjera http://www.minjina-kuhinjica.com/desert/torta/svakodnevne-torte/plazma-torta/
25.02.2013, 19:43
aida.
2177
Od svih "plazmi" na koje naletih, ova mi je i izgledala najbolja...
25.02.2013, 19:43
MicoTico
340
Stavismo Hanady i ja isti recept u istoj minuti
25.02.2013, 19:45
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Stavismo Hanady i ja isti recept u istoj minuti
dokaz da je dobra
aida...minja i njena kuharica imaju divne savjete i recpte... pod plazme do fondanta sve na jednom mjestu :)
25.02.2013, 19:46
minie
165
Drage moje ima li u Bingu kupiti onih podloga za torte? Bile su u FISu pravo dobre, plasticne i kostale 1,4 KM/kom, ali ih vise nema
I ElmaB imas li ti one zice sto se koriste za dekoraciju, trebalo bi mi 5-6 kom, pa ako imas da mi poneses na BB, platicu naravno
25.02.2013, 19:47
aida.
2177
MicoTico koliko sam vjesta u pravljenju slatka, taman je to za mene Sveki i mama ce pravit kakve komplikovanije Kontam da mu Nodija pravim, jer ga bas voli..
25.02.2013, 19:50
Honey3
3035
Bebacha odlicne su ti torte Hanady tvoje necu hvaliti,ti vec znas sta mislim
25.02.2013, 19:54
ElmaB
4568
IZVORNA PORUKA: minie
Drage moje ima li u Bingu kupiti onih podloga za torte? Bile su u FISu pravo dobre, plasticne i kostale 1,4 KM/kom, ali ih vise nema
I ElmaB imas li ti one zice sto se koriste za dekoraciju, trebalo bi mi 5-6 kom, pa ako imas da mi poneses na BB, platicu naravno
Trenutno nemam ali treba mi roba stiyi sutra prekosutra, pa ako mi dodju donesem ti, i naravno, neces ih placati!