Žene moje gledam ove vaše torte i mogu samo reći svaka vam čast -majstori ste svog zanata
Kad ugledah onu doktorsku sjetih se jedne anegdote koju mi je pričala rodica koja se takođe bavi izradom torti od fondana.
Svom radnom kolegi koji je specjalizirao ginekologiju naručili se tortu u obliku gospoje .
Njoj bilo malo neugodno ali bože moj šta će žena nemože odbiti narudžbu i praviće ona.
Aj nekako ona završi i stavila u friz kad naiđe njen muž , ugleda i pita je sa smješkom na licu-jel ti ovo hoćeš mene da obraduješ
The page cannot be found
26.02.2013, 18:24
smajli80
688
Vidjela sam da nemože link kad sam poslala post. Ja sam išla unazad gore na br.stranice odeš ma prvi broj od početka pa dok nedođeš do tog broja. Kod mene postoji ta stranica,ako nemožete naći kopraću vam post koi trebate i postaviti.
26.02.2013, 18:29
bebacha
1170
de kopitaj cijelu temu a ne tu stranu kod mene nema uopste te strane tema torte ima oko 50 str
ja ne znam zašto nam linkovi nisu OK tema je Torte... tajra26 ubaci u pretraživač...i ima ova tema 74 strane al na 73 je moj post sa svim tortama koji joj preporučih
27.02.2013, 15:58
Medi_87
1472
Hanady otvori meni link i onda piše ova poruka je izbrisana ili premještena, a meni prikazuje da tema Torte ima 55stranica ovo se sve pobrkalo
28.02.2013, 02:08
treciputmama
207
pozz ženice..interesuje me da li neka zna gdje se mogu kupiti one tvrde podloge za torte u zenici? odavno ih vec trazim ali jedino sto sam uspjela naci su oni obicni tanki papiri -ko heklani ,oni su bas ukrasni a meni treba neki koji ce moci izdrzati tezinu torte, ma znate vec na sta mislim :-)
pozz ženice..interesuje me da li neka zna gdje se mogu kupiti one tvrde podloge za torte u zenici? odavno ih vec trazim ali jedino sto sam uspjela naci su oni obicni tanki papiri -ko heklani ,oni su bas ukrasni a meni treba neki koji ce moci izdrzati tezinu torte, ma znate vec na sta mislim :-)
Bingo,imaju boje zlata i srebra,okrugle,kockaste,pravougaone dovoljno jake da izdrze tortu na 2 sprata
pozdrav zene, imam jedno pitanje za vas iskusne... naime,prosle godine sam pravila par torti sa fondanom,imam jos dosta materijala,glicerin čitav neotvoren stoji u kuhinji(ne u frižideru)još od ljetos,a fruktoze pola isto od ljetos.e sad,imam rođendansku jednu da pravim pa me zanima smijem li te sastojke upotrebiti ili da odem kupiti nove?glicerin ima rok trajanja do maja 2013.a fruktoza do 2014.
04.03.2013, 15:44
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Graziella
pozdrav zene, imam jedno pitanje za vas iskusne... naime,prosle godine sam pravila par torti sa fondanom,imam jos dosta materijala,glicerin čitav neotvoren stoji u kuhinji(ne u frižideru)još od ljetos,a fruktoze pola isto od ljetos.e sad,imam rođendansku jednu da pravim pa me zanima smijem li te sastojke upotrebiti ili da odem kupiti nove?glicerin ima rok trajanja do maja 2013.a fruktoza do 2014.
u roku su...naravno da možeš i ja svoj džim u kuhinji ne u frižideru...naravno ne na direktnoj svjetlosti i koristim sve dok je u roku...fruktoza također...
04.03.2013, 15:45
muaaa
2911
Trebalo bi da smijes...nije rok istekao
04.03.2013, 15:48
Graziella
171
Hvala na odgovorima.pa i ja mislim da može da se koristi,jedino nisam sigurna bila za taj glicerin,ali nije ni otvoren,u kuhinji,na tamnom,suhom mjestu,hvala zene...e da joos ovo,jel rano praviti figure sad za 23.?
04.03.2013, 15:52
muaaa
2911
Hvala na odgovorima.pa i ja mislim da može da se koristi,jedino nisam sigurna bila za taj glicerin,ali nije ni otvoren,u kuhinji,na tamnom,suhom mjestu,hvala zene...e da joos ovo,jel rano praviti figure sad za 23.?
Po meni jeste,prije na 5-6 dana je ok
04.03.2013, 15:57
Graziella
171
IZVORNA PORUKA: muaaa
Po meni jeste,prije na 5-6 dana je ok
OK,hvala...
07.03.2013, 08:37
bebacha
1170
sve vise vidjam slike torte koje su radjenje pola slag pola fondan ili recimo uradjena slagom a slika od fondana kako je to moguce,ja nikako da se usdim probat