Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Evo naše tortice.Pravljena cjeli dan uz pomoć jedne dobre duše-hvala joj od
19.03.2013, 19:41
Hanady RR
18727
20.03.2013, 20:44
Graziella
171
Help!kako da dobijem barem približno crnu boju,ja imam one u prahu Eterika boje i niih sam sad kontala u fondant staviti al treba mi crna a bas nju nemam,pa reko moze li da sve sto imam pomjesam (crvena,plava,zelena,...)dobice se neka siva kol'ko ja znam ,i sta se moze jos dodati?kakao?I pozz za sve
20.03.2013, 20:59
Hannica
2920
Crni fondant je tesko dobiti cak i kad imas crnu boju.Bar je meni bilo. Morala sam cetkicom farbati dio koji je trebao biti crn i to vise puta,a direktno mjesanje u fondant nije nikako moglo.Ja sam koristila boje u prahu. Ispala sam iz fazona,nisam odavno pravila,ne znam jel se sta promjenilo od tada.
20.03.2013, 21:20
Graziella
171
IZVORNA PORUKA: Hannica
Crni fondant je tesko dobiti cak i kad imas crnu boju.Bar je meni bilo. Morala sam cetkicom farbati dio koji je trebao biti crn i to vise puta,a direktno mjesanje u fondant nije nikako moglo.Ja sam koristila boje u prahu. Ispala sam iz fazona,nisam odavno pravila,ne znam jel se sta promjenilo od tada.
hej,pa dala si mi super ideju ustvari,premazati s nečim!neznam sto mi to nije naumpalo,mozda cok.za kuhanje,vidjecu,snaci cu se valjda,javim rezultat
evo i ovdje da pitam jer su ovdje zenice sveznalice ;) gdje da kupim kutiju za tortu papirnu ili onu plasticnu zelim da prijateljima posaljem tortu za Uskrs pa bi je volila bas spakovat kako dolikuje i podloga kartonksa mi treba HITNO ....
Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h
26.03.2013, 11:12
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: Miimy
evo i ovdje da pitam jer su ovdje zenice sveznalice ;) gdje da kupim kutiju za tortu papirnu ili onu plasticnu zelim da prijateljima posaljem tortu za Uskrs pa bi je volila bas spakovat kako dolikuje i podloga kartonksa mi treba HITNO ....
U bingu imas plasticnu kutiju za pakovanje torte a ako nenadjes uvijek mozes kupit zvono za tortu i u njemu poslat
26.03.2013, 11:13
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Miimy
u radnji na dobrinji...kutija kartonska a ima i plastična providan...imaju podloge za torte srebrene i zlatke scih dimezin+ja i oblika...
kutije su do 2 do 4 Km a podloge 1,30 čini mi se.... imaju i celaofani po ,50 pfeninga pa sa pologom možeš lijepo i u njih zapakovati...
slatka čarolija preko puta ratne bolnice
vec je neko postavio pitanje ali niko ne odgovara, pa da ja pokusam , interesuje me kombinacija slaga i fondana- vidim neke torte koje su dekorisane slagom preko kojeg je slika od fondana ili figurice od fondana.kako se ne istopi? je li neko od vas radio nesto na taj fazon i postupak ako moze kako nam se ne bi slikica izoblicila ...hvala..
vec je neko postavio pitanje ali niko ne odgovara, pa da ja pokusam , interesuje me kombinacija slaga i fondana- vidim neke torte koje su dekorisane slagom preko kojeg je slika od fondana ili figurice od fondana.kako se ne istopi? je li neko od vas radio nesto na taj fazon i postupak ako moze kako nam se ne bi slikica izoblicila ...hvala..
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
03.04.2013, 22:25
MicoTico
340
Hanady, Prekrasna je! Vjerujem da je curica bila oduševljena!
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
03.04.2013, 22:40
Hanady RR
18727
Hvala drage moje...slavljenici se dopala...željela je balerinu kitiku, a dala mi odriješene ruke...pa je kreacija baš lijepo ispala... a priča se i ukusno sama ne mogu hvaliti naravno a jela sam je
03.04.2013, 23:26
minie
165
Hanady malo je reci da je prekrasna
Elma tvoje torte su vec dovedene na visok nivo, tako su "ispeglane" i lijepe