Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
16.04.2013, 00:51
mala_sa
1353
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mala_sa
Zene, ima li ijedna link kako napraviti figuricu Miki mausa od fondana, ja sto nadjoh ove na youtube sve su nekako preteske
Calahoe,ako vidis ovaj post u ovih par dana,napisi mi u kakvim radnjama ih tamo ima kupiti...
Ja kupila na Eminönü u radnji u kojoj ima cajeva,Turskih slastica itd.U klasicnim radnjama tipa nas Bingo,Mercator i sl nema ili ih ja nisam uspjela naci.Trazi od trgovaca gıda boyası tako oni kazu prehrabene boje
19.04.2013, 09:28
calahoe
207
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Evo moja totica na koju sam bas ponosna, mada je mene tesko zadovoljiti Ipak je ovo prva torta koja svijetli
Calahoe,ako vidis ovaj post u ovih par dana,napisi mi u kakvim radnjama ih tamo ima kupiti...
Ja kupila na Eminönü u radnji u kojoj ima cajeva,Turskih slastica itd.U klasicnim radnjama tipa nas Bingo,Mercator i sl nema ili ih ja nisam uspjela naci.Trazi od trgovaca gıda boyası tako oni kazu prehrabene boje
Kcerka mi ide u Konju,pa sam ja to njoj pokazala,ona je i uslikala,pa eto valjda ce uspjati pronaci,bas bih voljela...
19.04.2013, 10:12
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Evo moja totica na koju sam bas ponosna, mada je mene tesko zadovoljiti Ipak je ovo prva torta koja svijetli
Ovo je fantasticno!!!! Odusevljena sam.....svaka cast.
Mya...šta reći stavrno... fanatastično...
PS.ja više neću svoje slike stavljat...mene sramota
Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)
20.04.2013, 23:56
amra_sa
65
Koji detalji, Aferim ! Na dnevnom svjetlu bi slika bila još ljepša.
20.04.2013, 23:57
Mya_81 RR
5531
Hvala, cure! Hanady, nadmasila si se
20.04.2013, 23:58
amra_sa
65
I Ajfelov toranj je mrak, ne skontah ko je pravio tortu ?
20.04.2013, 23:59
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Koji detalji, Aferim ! Na dnevnom svjetlu bi slika bila još ljepša.
Biće ujutro sa dnevnog svjetla...definitno je ljepša uživo :)))
al ja jednostavno ne mogoh da je ne pokažam večeras...