IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam umirala od smjeha kad sam dobila savjet jedne mame koja ima veliko djete tj vec momka i kad mi je rekla kad je asja nemoguca da joj kazem :"asja otidji u cosak i razmisli o svojim postupcima" ahahaha mislim!!!!...da bas ce otici i razmisliti...

Pa ljudi stvarno svašta kažu
Da dijete realno razumije šta radi i u kakvu situaciju se/ nas dovodi, valjda ne bi to radilo.
Nemam pametan savjet za enu23, škorpiju... Moj je malo stariji, kao i Visnjina Asja, ali je i dalje jaaaaako ''razigran''. Ne smijem više koristiti strašne izraze, ljudi me kritikuju koje sve termine koristim za vlastiito dijete.
On je sada, sa 3 god., malo bolji nego prije god.dana. Prošlog ljeta je bio takav da ga nisam izvodila na javna mjesta

Ništa nije palilo. Išli smo tamo gdje se može raditi šta već želi, a da nas ne gleda cijela ulica ( išli na livade, pijesak pored Neretve i sl.)
Ni sad nije baš za restorana i kafića, ali ponekad odemo i tamo. Malo mu se bolje može dokazati i lakše se dogovorimo. Sad bolje priča nego prošlog ljeta, vjer.je i u tome bio fazon.
Eto, ne rekoh ništa pametno, osim da niste jedine i da se ne osjećate loše zbog ponašanja vašeg djeteta. Bit će bolje, ali ne očekujte promjene odmah.
< Poruku je uredio Romali -- 18.6.2011 14:51:44 >