Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moja curica podigne prstic uz jako ozbiljan pogled i vjesto upita:"Jesmo se govolili?" Prevod:Jesmo li se dogovorili?Hehe
20.06.2010, 00:04
Anoniman
putokret( putokaz)
20.06.2010, 00:06
Anoniman
Mi nismo došli još do te faze, jedva čekam Moj bebi čitav dan ponavlja beeeeee-baaaaaaa (beba ) i taaaaaap (štap )
22.06.2010, 15:57
jasmin
4600
Moram zabiljeziti i ove pogreske: pidajz-paradajz pinceza-princeza jakust-jastuk
22.06.2010, 15:58
sporty mamaa
3211
Jarebica - jebica Trci po kuci i govori Leti jebica Kuma je kriva, nagovara je da kaze jarebica
22.06.2010, 16:02
Dida79
3252
Sad kako je ljepse vrijeme i nose se sorcevi moj maleni ne moze da se nacudi kako on nema Gjake(dlake) a mi svi imamo A kad kaze Gjake ja mu legnem od smijeha...(puja) tulumba mu je omiljena poslastica
22.06.2010, 16:04
lely
1265
Evo i jedne nase... Eurokrem-eklemek
22.06.2010, 16:07
Anoniman
kod nas trenutno samo zna rec i to smjesno kad kazem eno,cuko bobi on kaze BO... Ja opet anele bo bi na slogove on opet BO A mali od prijateljice nezna reci majka ima 17mjeseci kad mu kazes ajd kazi majka on vice kapi nidje veze a smjesan je skroz
22.06.2010, 16:08
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Jarebica - jebica Trci po kuci i govori Leti jebica Kuma je kriva, nagovara je da kaze jarebica
24.06.2010, 14:50
ziki
1815
Evo par Nemirkovih bisera: subaja- fudbala, aj pingvinko- ice penguin, mekica- mlijeko koznum- konzum,
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
24.06.2010, 15:19
acudesa
7725
joj što im se ismijah.... pa, stvarno... jarebica, gjake...
IZVORNA PORUKA: lely
Evo i jedne nase... Eurokrem-eklemek
a, leli ovo meni na turski nanosi...ima ona njihova firma za slatkiše, slično
24.06.2010, 15:20
koka i po
7309
Trci po kuci i govori Leti jebica Kuma je kriva, nagovara je da kaze jarebica
24.06.2010, 15:21
koka i po
7309
Evo jedne od mog malog komšije:"Ujeo me kujac"(komarac)
24.06.2010, 16:07
emma.L
2731
Ema svima govori "pokajio ko joća vetijator o kime", ali tako zbrza da sam i ja tek kad je rekla "duda" skontala šta priča. (Pokvario se kod Rondića ventilator od klime i drnda ). Opsjednuta je usisivačima i ventilatorima. Inače baš razgovjetno priča.
24.06.2010, 21:05
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: koka i po
Evo jedne od mog malog komšije:"Ujeo me kujac"(komarac)
, e dusa sta ga to ujelo
02.07.2010, 10:33
Anoniman
Moja ima neki tik da riječima na o dodaje slovo v pa tako govori ovo-vovo on-von oko-voko onda-vonda
palačinka-činkičinka paradajz-bajz biciklo-piko
Neko spomenu dlake,pa mi naumpade kada je tek ugrijalo,ugledala ona dlake na prsima mm,i gleda oduševljeno,pitam je ja šta je to,kaže "ćeće" (cvijeće!)
02.07.2010, 10:48
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: Gracanka
Moja ima neki tik da riječima na o dodaje slovo v pa tako govori ovo-vovo on-von oko-voko onda-vonda
palačinka-činkičinka paradajz-bajz biciklo-piko
Neko spomenu dlake,pa mi naumpade kada je tek ugrijalo,ugledala ona dlake na prsima mm,i gleda oduševljeno,pitam je ja šta je to,kaže "ćeće" (cvijeće!)
hahahhahahahahah
02.07.2010, 11:20
M kao Mama
5536
Moja Lala je ima dlaka, čini mi se više nego ja i neki dan se skinula, žali se MM : "BAbo, babo, počela mi rasti brada po nogama", hahaha
ili sinoć u Konzumu: Mama kupi mi bagatelu, a šta ti je LAlo bagatela, pa omaken za činke.
PREVOD: Nutela, eurokrem za palačinke.
Inače, stvarno lijepo i razgovijetnopriča, samo što ne izgovara slovo H, baš najbolje i ima nekoliko riječi koje nije ovarisala, kao štu su titidžent, padarajz, i sično
02.07.2010, 12:49
mamina princeza
1856
Evo jedne nase: Kukuriku kukuriku ode dzela ( sebe tako ponekad zove) u pi.iiiku:
Ja i mm pali u nesvjest otkud joj to. Sutra pitam tetu sta je mislili i kaze ucila j ebez neku izmisljenu pjesmicu Kukuriku kukuriku ode dzela u prijeko ili nesto slicno ( neko mjesto uglavnom ) samo sto je ona mlao pogresno zapamtila :))
24.07.2010, 16:33
Anoniman
Moja Hana sirup kaže "ufuc" jedva ja skontala na šta misli nikakve povezanosti,ali eto ufuc i gotovo,hahahha
24.08.2010, 13:02
Anoniman
Nema nas odavno na ovoj divnoj temi, a moja pričalica stalno nešto brblja. Njen fond riječi je prilično bogat i dosta riječi pravilno izgovara (mora! inače će dobiti 1), al'''''''''''''''' evo najboljih bisera: načalice - naočale šešeš - šešir kakača - kašika natojojo (sa mađarskim naglaskom) - ventilator motet - mobitel bana - banana (ali i svako drugo voće ili povrće) hamdaja - Elhamdulillah abakek - Allahu ekber džamaja - džamija cipce - cipelice ćapće - čarapice gumbe - dugme bendo - medo dađađa - daidža tekata - tetka
< Poruku je uredio pingpong -- 24.8.2010 13:14:03 >
24.08.2010, 13:04
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: pingpong
Nema nas odavno na ovoj divnoj temi, a moja pričalica stalno nešto brblja. Njen fond riječi je prilično bogat i dosta riječi pravilno izgovara (mora! inače će dobiti 1), al' evo najboljih bisera: načalice - naočale šešeš - šešir kakača - kašika natojojo (sa mađarskim naglaskom) - ventilator motet - mobitel bana - banana (ali i svako drugo voće ili povrće) hamdaja - Elhamdulillah abakek - Allahu ekber cipce - cipelice ćapće - čarapice gumbe - dugme
slatkica mala moj Fatih izmislja rijeci koje nemaju veze sa onim sto pokazuje meso-vakoni na vozicu leke-sladoled
24.08.2010, 14:09
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: pingpong
Nema nas odavno na ovoj divnoj temi, a moja pričalica stalno nešto brblja. Njen fond riječi je prilično bogat i dosta riječi pravilno izgovara (mora! inače će dobiti 1), al'''''''''''''''''''''''''''''''' evo najboljih bisera: načalice - naočale šešeš - šešir kakača - kašika natojojo (sa mađarskim naglaskom) - ventilator motet - mobitel bana - banana (ali i svako drugo voće ili povrće) hamdaja - Elhamdulillah abakek - Allahu ekber džamaja - džamija cipce - cipelice ćapće - čarapice gumbe - dugme bendo - medo dađađa - daidža tekata - tetka
ma vidis ovo nije totalno ne pravilno, znas da negdje govore bas gumb (ne mogu da se sjetim gdje)
< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.8.2010 14:26:08 >
24.08.2010, 15:20
Sonja
2429
hehhehe eh ismija se ja Adin zna stvarno dosta rijeci al to on zbrza tako da ga razumije samo bliza obitelj puno rijeci izgovara pravilno i bas slatko zvuci al ovo nepravilno jos sladje
etaaa - eto ga (npr. kad nesto nadje) dajza - paradajz eba -hljeba ijeja -lizalo limama -limuna idan - edan dala -budala (uz to pokazuje rukicom:) ćapi- cevapi katita -kasika netan - necu,nece evao me -evo me(kad ga neko pita gdje si:) papipa- patika,papuca sve mu je isto papa -patka gnda - voda Ama - Amra Miza - Mirza Adan-Adnan(tajo:) ne mogu se svega sjetiti bas..uglavnom to je ono sto najvise govori