writing-img

RE: Danas sam tužna :(

clock-img

24.07.2012, 21:36

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Vjeruj da sam se bas bila ujecalauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

24.07.2012, 23:31

clock-img

Nik Name

pencil-img

72

jer ni ovaj mjesec unazad tri godine neću ugledati user posted image

clock-img

25.07.2012, 08:57

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Zbog toga što su ljudi zli, podmukli, bolesno ljubomorni i sebični. Da se ne povjeruje koliko samo jedna osoba može remetiti kućnu atmosferu i svima praviti nelagodu. Živim za dan kad će se otseliti, treba izdržati makar još godinu.

clock-img

25.07.2012, 23:41

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Skrsena sam jer je jedan djecak danas smrtno stradao a imao je samo 5 godinauser posted image user posted image user posted image cijeli dan nemogu doci sebi i jos ne vjerujem da se to desilo.
Pile malo neka ti dragi Allah podari lijepi dzenetuser posted image user posted image user posted image a tvojoj mami snagu da nastavi daljeuser posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

clock-img

25.07.2012, 23:45

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image user posted image

Boze mili, dusa malena..da mu Allah podari najljepse dio dzeneta a njegovim roditeljima podari sabura i olaksa user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

25.07.2012, 23:51

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: dinaa

Skrsena sam jer je jedan djecak danas smrtno stradao a imao je samo 5 godinauser posted image user posted image user posted image cijeli dan nemogu doci sebi i jos ne vjerujem da se to desilo.
Pile malo neka ti dragi Allah podari lijepi dzenetuser posted image user posted image user posted image a tvojoj mami snagu da nastavi daljeuser posted image user posted image

:(( user posted image
Strašno...Svaki put kad čujem takve vijesti, naježim se sva i uvijek pomislim kako je jadnoj majci :( Da porodici Bog da sabura da prebrode tu bol i tugu...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

25.07.2012, 23:56

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

user posted image user posted image user posted image samo su njega imaliuser posted image user posted image pretuzno

clock-img

25.07.2012, 23:59

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Dragi Bože ti im budi na pomoći user posted image user posted image user posted image user posted image pretužno...

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

26.07.2012, 00:55

clock-img

leona81

pencil-img

6373

user posted image user posted image user posted image

tuzna sam zbog tog djecaka i njegove porodice i zbog moje drugarice koja je sad jako tuzna jer je izgubila nesto najdragocjenije

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

26.07.2012, 08:08

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

nedao BOg nikome , neka im dragi Allah da snage i sabura da prebrode ovu bol , ustavri da je lakse podnesu, malom djecaku vjecni Dzenet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.07.2012, 00:16

clock-img

dinaa

pencil-img

2141

Danas sam jos gorauser posted image user posted image danas su ga sahraniliuser posted image user posted image cijeli grad place za njim pile malo dragouser posted image user posted image na tako tragican nacin si izgubio svoj mladi zivotuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

27.07.2012, 00:17

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

27.07.2012, 00:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.09.2012, 16:04

clock-img

mishkica

pencil-img

-231

Najbolja prijateljica u ovom gradu mi se rastaje od muza i odlazi daleko odavde, user posted image user posted image sa sobom vodi i svoje dvoje djece od 4 i 2 godine, sa kojima se moja M trebala druziti aBd, neizmjerno mi je zao jer gubim veliku prijateljicu, a zaista ih malo ovdje imam, a istovremeno se nadam da ce naci mir daleko odavde, jer je zaista imala problema u braku, sve joj najbolje zelim od srca..

M&M

Sreću čine male stvari...

clock-img

18.09.2012, 22:17

clock-img

felix

pencil-img

1166

ma nisam tuzna, više sam sjetna nako ova me od halida pjesma uvjek vrati unazad i posjeti na tebe ......
naravno u lijepom sjecanju , radosti i tugi ..... šta ti je zivot prolazan niko to ne shvata dok ne izgubi neku dragu osobu , tek onda klikeri u mozgu prorade pa se zapitaš -.Šta je ovaj zivot ? Ništa prolazan samo to .....
Danas te ima sutra nema i Nikad više , što ti je zivot ništa veliko ......
Nemogu da skontam i da se pomirim stim, a još manje da zamislim sta je zivot posle zivota i dal ceš se ikad više srest samo Bog dragi zna....

al da fališ, fališ jako jako ......

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

clock-img

18.09.2012, 22:24

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

felix user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

21.09.2012, 20:37

clock-img

rerica

pencil-img

1296

..... jer bi napunio danas 41 god,a uzese te dusmani prije 17 god user posted image user posted image user posted image user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

clock-img

21.09.2012, 21:20

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

IZVORNA PORUKA: rerica

..... jer bi napunio danas 41 god,a uzese te dusmani prije 17 god user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mom amidži je 3.9. bila dvadeseta godišnjica od pogibije...a voljela sam ga do neba...imao je samo 32 godine...
Rerice moja, budi jaka user posted image user posted image

clock-img

21.09.2012, 21:21

clock-img

rerica

pencil-img

1296

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mom amidži je 3.9. bila dvadeseta godišnjica od pogibije...a voljela sam ga do neba...imao je samo 32 godine...
Rerice moja, budi jaka user posted image user posted image

brat

moja cura stigla majki svojoj <3

clock-img

21.09.2012, 21:24

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Draga Rericeee user posted image user posted image user posted image Neka ga Bog dragi nagradi džennetom, amin!!

clock-img

21.09.2012, 21:24

clock-img

D_K

pencil-img

2669

user posted image user posted image
da mu dragi Allah dz.s. podari oprost i lijepi dzennet a vama sabur..

Onaj pogled :))))

clock-img

21.09.2012, 21:31

clock-img

pepika

pencil-img

863

Draga rerice,mislila sam te pitat ko je u pitanju,a bilo me strahuser posted image Zao mi je mnogo user posted image nemam rijeci user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

clock-img

21.09.2012, 21:32

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

rericeuser posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

clock-img

21.09.2012, 22:19

clock-img

minie

pencil-img

165

Procitah cijelu temu i suze kaplju li kaplju... Drage moje saljem vam jedan veliki zagrljaj podrske... Mojoj dusi je sada tesko, moj brat je preselio na bolji svijet prije 10 godina, boli i danas kao onaj dan... Jos uvijek tuga u srcu zbog rodice koja je preselila par mjeseci nakon mog brata, a bebac od 23 dana ostao bez svoje mame... Svog dede koji je preselio 5 dana prije mog brata... Nane koja je svoj smiraj pronasla 19 godina nakon teske smrti koja je stigla od dusmanske ruke... Mamine prijateljice koja je preselila prije par dana, a voljela me kao rodjeno dijete... nase forumasice dubravka_01 i njenog bebaca kojem je bio rodjendan...

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

24.09.2012, 13:51

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

od subote sam tuzna, pretuznauser posted image user posted image user posted image
moj prvi komsija,r.Amer- krasan momak, za njega mirne duse mogu reci samo rijeci hvale i da mu Uzviseni podari Dzennet, a njegovima sabura i snage, amin!
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika/porodica-pivic-shrvana-od-bola-nakon-gubitka-sina

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017