Pa gdje ste mi moje mamice i trudnice???
Evo i mene konacno da vam se javim. ja sam hvala Bogu svakim danom sve bolje. Oni problemi oko rane, ledja, grudi vec prolaze, tako da sam nekako sad puno puno bolje. Bebica spava, bas je miran jede i presvuce se i dobar je. Imali smo mali problemcic oko pupcica ali i to je proslo. Sad se borimo s vrucinom. Sreca kod mene u kuci je hladovina tako da i to prezivljavamo super. Kako ste mi vi sve. Bas ste mi nedostajali. S Elmom sam se cula stalno i vidim da vas je izvjestavala o svemu. Elmic, hvala puno, i svima vama hvala na cestitkama.
Da vas ne peglam puno oko toga kako i sta je bilo, uglavnom bilo mi je tesko otic u bolnicu zbog male. Onda kad sam ostala, imala sam ekipu pravo veselih trudnica i stalno smo se smijali, kad je navece sestra dosla da mi da u stomak onu inekciju ja se ne mogu umirit da zena da inekciju. A jedna od tih trudnica je nasa forimasica iz Bihaca, ako se sjecate ona je pitala na forumu da li u Sarajevo u bolnicu treba donijet posteljinu i to. Njena bebica odma posle poroda mora na djeciju hirurgiju i ja im zelim da brzo brzo ozdrave i vrate se svojoj kuci. Kad su ujutro dosli po mene, ja sam bila prva odma sam pocela plakat, i sestra Ramiza kaze mojoj dr evo je place, kaze ona sta je, hoces da se vratis u sobu, ja se malo smirim i popnem se nekako. Elma mi je dala savjet da mi ne dovode kcerku prije jer cu se jos vise uznemirit pa sam je poslusala. Operacija je dobro prosla, cim sam se budila, pokusavala sam nesto rec ali ne ide, i oni meni sta je Maida, i ja nekako promumljam beba, i onda mi kazu da je 3700 i vise se ne sjecam. Ubrzo sam se opet probudila i zvala sve redom, jer niko nije znao da sam se porodila, uspjela sam sakrit zapravo da sam u bolnici jer bi svi znali o cemu je rijec i stalno bi zivkali sta kako dokle....
Trazila sam da malo izadjem ranije kuci, pustili su me i eto hvala Bogu sve je ok.
Volim vas sve i ljubim, i nastavljamo nase druzenje gdje smo stali. Eto malo veci referat ali sta cu ima tu utisaka jos ali za neke nema rijeci, a za neke....
ljubim Vas, idem malo citat sta ste pisale dok me nije bilo pa se opet cujemo.