baby zao mi je sto nisi zavrsila tu operaciju i da ste mirni. Ali znas onu narodnu ko zna zasto je to dobro. Nek je maleni ziv i zdrav. Ako to moze cekati jos nemoj se sekirati.
IZVORNA PORUKA: irenaSA
Hem ništa ne osjetim hem ništa ne znam!

irena tako si me sada nasmijala. E pa suze su mi krenule na oci. Jako si mi simpaticna. hihii i ja se nadjem u trenutku sa tim mislim nista vise ne znam i necu da znam.
Eh ovako mame da vas razocaram. Prije par dana sam citala da je do nedavno bio zakon da trudnice koje nose blizance ili trece dijete imaju pravo na 18 mj. placenog odsustva. Zakon je ostao isti u RS a u Federaciji se promijenio tako da cemo imati 12 mj. placenog. E sada daju izbor neplacenog do tri godine. A kome se to isplati.
mama2009. nazalost informacija da rizicna trudnoca nosi 100% placeno bolovanje nije tacno. Meni odbijaju svaki mjesec 20 posto od place, a radim u federalnoj instituciji. Vjeruj i ja sam cula za tu informaciju. Molim te reci mi gdje si ti dobila tu informaciju i da li je provjerena. Ma sve se kanim da nazovem zdravstveno osiguranje da provjerim.
malena!!!!!!!!!!! sinoc u pola 1 sam osjetila bebicu jednu. Jao koliko se vrtila. Cak je i mm osjetio. Bio je odusevljen. Pa suze su mi krenule na oci. Zaisa sam se brinula sto ih ne osjetim. hihihi sretna sam jako
Sto se tice ulatrazvuka svaki put se obradujem, a do sada sam ih radila nebrojeno puta jer sam morala. Da samo vidite kako ova mala curica ovog deckica cuska i gurka. On spava, a ona ga sve rucicom cuska, a on nista. Onda pocne nogicama i guzom da se vrti. Ma sou zivi. Svaki put se i mm i ja, kao i dr. i sestra smiju. A sto se tice pola. Vidjeli smo da je djecak, a onda smo pokusali vidjeti sta je druga bebica. I okreci i gledaj kad u jednom ternutku ona rasiri noge pravo prema nama i mi vidimo (tj.l dr vidi, jer ja pojma nemam) kaze evo je curica. I onda je uslijedio smijeh. Kaze Sandra cim se rodi preodgojne mjere moras poduzeti. Rano je pocela dizati noge. Bas smo se ismijali. Jedva cekam da ih vidim opet. Idem na kontrolu nekad iduce sedmice.
cmocim vas. E samo da znate danas sam pravo dobre volje. Nadam se da cu je prenijeti na vas koje ste manje raspolozene i koje danas drmaju negativni hormoni. cmokic svima