IZVORNA PORUKA: D_K
a joj - bas mi je zao.. sve se nadam da ce se stvari promjeniti - da ce se otvoriti.. ja sve kontam da je on upao u jedan zacarani krug iz kojeg ne zna kako da izadje - daje ti do znanja da mu je tesko a ne cini nista da sjedne i rascisti stvari - vjerujem da bi cula trivijalne razloge koji su ga natjerali na sve ovo ali nikako da prelomi da razgovarate..
a za dernecenja - mozda ti 'uzvraca' - ti si njemu jasno dala do znanja da te nekad navece nema kuci jer si vani a znas kako to u njihovoj glavusi odzvanja - kao da si vec nasla drugog pa se provodis.. zato, samo kuliraj..
nadam se da ti je malena dobro - mogu misliti koliko ti snage treba za sve ovo..
Vjeruj mi ta dernečenja mi nisu na kraj pameti, još sa takvim ženama vjeruj da je to njegova bruka jer da moze kako bolju nasao bi
Ja takodjer to shvatam kao bijeg od realnosti i vjeruj mi da ce ga to stici kad tad, nisam vidovita ali sam svjesna da ce doci dan kad se shvatit da ovakav zivot koji sad vodi nije vrijedan porodice koju je imao.
Sto bi rekli doce maca na vratanca
Nije to nikakva zloba ako me shvatas ali zivim za taj dan kad ce se ispostavit da sam bila u pravu. On zeli da bude ono sto u dusi nije, zaista je porodican tip al se u pravom smislu rijeci koprca i meni to godi jer ja sam se sa ovakvim zivotom pomirila i izborila sama sa sobom, a njemu tek predstoji...