IZVORNA PORUKA: malamia
nazalost prije sam dosla na ovu temu nego da se prestavim.Nakon 8 godina braka kraj...neide vise alkohol je dotukao sve imamao kćer 18 mjeseci i oboje radimo.
Tuzbu ću ja podnijeti ali neznam odakle početi..
raspadam se od tuge ali nemogu vise i djete i ja patimo.
Imamo zajednički stan kome pripada,kako ide alimentacija i sto je najbitnije KOLIKO TO DUGO TRAJE...ja sam na izmaku snaga.Hvala vam unaprijed na odgovoru na vas me uputila kuma
kao prvo dobro nam došla...nažalost razlog pisanja posta nije baš radostan i sama si nam jako tužna....
ali nabaci osmijeh

i iščitaj postove i javi se...zajedno smo jači
draga evo imaš izvod iz zakona koji će ti dati osnovne inforamcije.
međutim....
nebih da me pogrešno shatiš ali ako je alkohol jedini porblem ( nije pratilo zatamljenje uma i dolazak do fizičkih napada) mislim da u tvom postu osjećam da bi možda mogla dalje.
naime alkohol je bolest koja se uspješno ličei...
to nije bolest samo njegova tvoga supruga, to je bolest cijele porodice....
ako si voljna da pokušaš spasiti brak ako ga voliš i smtraš da bi on to želio...obratite se zavodu za alkoholizam i druge toksikomanije u kantonu sarajevo....
Naime i u djelu kod socijalnog radnika kada će trajati tzv. mogućnost mirenja ovo bi vam bilo ponuđeno...
nemoj da se raspadaš od tuge...dijete je malo i treba jaku majku, a ti bi to trebala moći...
8 godina toga ''pakla'' nije malo....
ako želiš pokušati ništa vas neće koštati, naravno on treba biti za to...imaš li podršku porodice...
ako ne, nećeš ti i nemoj, opet nije razlog za tolike boli....
niti si prva niti posljednja koja će se razvesti....
podnesi tužbu, ostavi ga i nastavi živjeti punim plućima....
nemoj dozvoliti da uradiš nešto što će tebe deprimirati...naravno nije lako, nebi nikome bilo....
ali evo mi ovdje bićemo ti podrška ako se odlučiš i za prvu i za drugu soluciju. jer ti to zaslužuješ kao i svaka žena na ovome svijetu