Svog muza voli,muz mi je jer sam tako htjela,birala..udala se zxaljubljena i jos uvijek jesam,to je bila moja jos ljubav iz osnovne skole...ni jednim dijelom nisam osjetila se neposatovanom iz bilo kog razloga....medjutim,da osjetim da samo pomisli na bilo koji nacin me prevarit,udariti,da mi nasamo ili u drustvu skida svaku recenicu,da kaze ono stso neki imaju obicaj,suti on radi a ti ne...a neeee,itekako radim citav dan,svaki dan..bez vikenda i godisnjeg...imam sina od sest mjeseci pa jel treba veci posao...ne libim se nimalo ga upozoriti na njegove roditelje i oca koji je bstara skola patrijarizma...opvog momenta bih ga ostavila da osjetim da trebam,bez ijedne pomisli na finansije...ako ste "'normalne''mame i zene,ne treba nista posebno da radite i imate da dijete bude vase..mersihin slucaj je drugo gdje dijete se smo izjasnilo,pod nagovorom pretpostavljam...nedaj da vas isprepada neki u umminom slucaju seljacina 9ne zato sto je sa sela)to je jedan neotesan covjek zajedno sa svojom mamom i ostalom ekipom..hebo ti takav zivot..jel treba cekat da dijete bude vece pa da ga uzmu pod svoje..a hoce,seljacka su to posla..moja strinaa rodjena,seljanka neobrazovana,puna sebe i nista nema nit hoce da ima,je dfoslovno uzela dijete svojoj mladi i nju otjerala..da nisam vidjela kakav je zivot mlada imala,sa njenim sinom a mojim rodjakom obicnim kriminalcem i hinjom,od najgorih poslova da radi a bracni zivot ne smijem ni zamislit..fuuuujj,sad kad odem na vikendicu pa ih vidim od mene nemaju ni pozdrava ni nista...prekrixzeno,kad cujem da to dijete svoju nenu zove mama ja iz sveg glasa vicem to ti je nene jer iako me se ne tice ne mogu sutiti,treba impokazat da nisu najpametniji,da mi se ne treba osmjehivat i pricat bilo sta....ta mama je sad udata ali sam cula da i dalje dodje blizu kuce i gleda dijete jer ne smije ni prici kuci a dijete vec veliko i upustano..vjerovatno ne bi ni htjelo...ja sad ode daleko od teme ali...zene drage,ja to gledam ovako..cim ste na forumu,na netu bar koliko kompjuterski obrazovane znaci nista nep[ismene..mozete vi o...bice guravo ispocetk al zahebi pocetak naspram citavog zivota...nadam se da ce svakoj razvod proci bolje nego brak i hoce sigurno,samo odlucno i hrabro...