IZVORNA PORUKA: Anica1
IZVORNA PORUKA: gerberka
ako je nekoj zenici uspjelo odrzati dojenje uz nadohranu bit ce mi drago da se javi i da me utjestiiiiiiiiiiiiii
Gerberka ja dojim i dohranjujem AD (aptamilom), i sve ok. Nismo imali cak ni problemcice sa grcevima, curica dobro napreduje, doji pa je nadohranim ali ne nakon svakog podoja vec 2x dnevno, tako mi pedijatrica rekla, svi zadovoljni
Pokusaj ti cesce dojiti i ako e isprazni jedu siku tu opet daj kod sljedeceg podoja da dobije i masno mlijeko. Pokusaj istrajati sa dojenjem kad vec imas dovoljno mlijeka. Ali i ako ne uspijes, nemoj sebe opterecivati s tim, uvedi AD ako moras ponekad uz siku, ali prvo sika da dodji pa onda AD daji.
hvala ti puno!!!!!!!!!
i ja pravim nadohranu 2x dnevno..mi pijemo hipp combiotic pre.
mlijeka imam mashAllah, ali moramo zbog kilaze..jako sam sigurna da me zeznuo caj jer je on to oveliko pio, nisam znala da caj mijenja obrok..a i kad je plakao gladan ja mislila grcevu
ipak cemo gurati sa nadohranom 2x dnevno do cetvrtka - kontrole..sad jede svaka dva sata, a prije mi je spavao mnogo.
ja isto dam siku, on jede, a prije toga izmuzem ono prvo vodenasto mlijeko, pa u njega dodam prokuhane vode i dohrane..opet iz flasice ima moga mlijeka, pojede iz sike masno..pa cemo da vidimo!!!
mnogo si me obradovala s javljanjem, mnogo si me ohrabrila! jerzaista zelim da dojim! drzite nam palceve da se udebljamo i nastavimo voljeti siku
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru