Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
u ratu su naz zahebali neće više nikad ja kad sam se trebala poroditi svega sam kupila za 3 mjeseca, samo sebi vjerujem rekoh neće mi mm znati kupiti po želji
04.02.2012, 23:07
bananica
4330
Evo, ovo neka Vam bude škola, za ubuduće
a zasto??? sve radi, svega ima za kupiti ja cu sutra , isto kao i danas otici u market po hljeb,mlijeko,brasno,....tj po sve ono sta mi treba voce i povrce je los izbor, al Boze moj, ima zaledjeno
04.02.2012, 23:08
veeseelaa
20552
i ja preporučujem da se u ovim hladnim noćima sexate do sabaha
04.02.2012, 23:08
teacher75
5394
nije mi uopce privlacno da se smrzavam i hodam ko po jajima u strahu da cu pasti, nisam voljela zimu ni snijeg ni kad nisam bila trudna a kamoli sada. ko voli nek izvoli, ja jedva cekam proljece
04.02.2012, 23:09
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: bananica
a zasto??? sve radi, svega ima za kupiti ja cu sutra , isto kao i danas otici u market po hljeb,mlijeko,brasno,....tj po sve ono sta mi treba voce i povrce je los izbor, al Boze moj, ima zaledjeno
ma je, al negdje se ne može sa autom otići u nabavku, ko bi to nosio ja ne
04.02.2012, 23:10
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: teacher75
nije mi uopce privlacno da se smrzavam i hodam ko po jajima u strahu da cu pasti, nisam voljela zimu ni snijeg ni kad nisam bila trudna a kamoli sada. ko voli nek izvoli, ja jedva cekam proljece
mrgude moj lijepi a gdje je trudnička euforija? nemoj mi toga pliz, hoću te veselu hebo ga miš
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
u ratu su naz zahebali neće više nikad ja kad sam se trebala poroditi svega sam kupila za 3 mjeseca, samo sebi vjerujem rekoh neće mi mm znati kupiti po želji
isto majkemi... i sa starijom i mlađom...a pazi starija mi u ljeto rođena...
aal hajd ne mora vskao vrećama i paketima navlačit ko miš mekinjaš...al osnovno imat za nekoliko dana to mi baš normala
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
svako gleda iz svoje perspektive, ne bih ni ja kukala ovoliko da nisam i zatocena u stanu ,vec bih izasla vani i zafrkavala se
e, bogami i ja sam trudna i to još s arizičnom trudnoćom, al nisam mogla odoliti danas da ne izđem, vrtila se malo oko auta čistila koliko sam mogla dohvatiti, dok su muški lopatali, a djeca ludovala.
Medić slatki, dobro si sve poredala, ja evo čitam i čudom se čudim, kako neko može sebi dopustiti da ga zima zatekne, pa nema zaliha, barem osnovnih, ja kada vidim da mi je nešto na pola, a ne pri kraju kupujem, i stalno navlačim i dovlačim ko miš, neki dan natjeram H da kupi dvije vreće brašna po 25 kila, neka ih nek stoje, mlijeka, soka, ulja uvijek po karton, tjestenine, konzervi, mesa i povrća u ledu, sedam dana neka pada ja se ne brinem.
Alma hvala Bogu pa mi to mozemo kupovati na veliko. Dosta dosta njih ne moze , teska vreemena. Ja sam danas toliko bila tuzna kada me komsinica nazvala i zamolila za 20 km , penzioneri su, zive... ma da je tri metra snijega ne bi mi bilo tesko izaci im u susret, mnogi bi od nas. Uvjerila sam se danas da takvih slucajeva ima mnogo...nazalost.
< Poruku je uredio medic slatki -- 4.2.2012 23:11:28 >
mimikimi
258
i ja preporučujem da se u ovim hladnim noćima sexate do sabaha
04.02.2012, 23:11
M kao Mama
5536
bananica
zato, što se moglo desiti da bude prolašeno vanredno stanje,, pa da tijadni ljudi koje jako , jako žalim, koji su danas išli i po 3 sata pješice do posla i nazad, ostanu svojim kućama kao i mi, a katanac u vrata na granapu,
ustvari, svak ima pravo izbora, ja volim da uvijek imam alternativu, da ne dovedem sebe pred zid, koliko i kad god to mogu, možda za nekoga jesam šiza i vaka ili nakva, ali ja tako navikla i meni je tako ispravno,
a ko voli, nek izvoli nek razmišlja gdje će i kada naći jaje, puter, mlijeko, pelene, meso, ja Bogami mozak na pašu
Objave: 4135 Član od: 10.8.2010 Status: odsutan Evo, ovo neka Vam bude škola, za ubuduće
04.02.2012, 23:11
teacher75
5394
mrgude moj lijepi a gdje je trudnička euforija? nemoj mi toga pliz, hoću te veselu hebo ga miš
bicu vesela kad dodje proljece i prodje baby blues
04.02.2012, 23:12
vjestica
4335
vala baš, pa nije rat pa i ako se ne može autom doći, pa ne moraš se natovariti, što ne kupiš danas, kupićeš sutra, ha ja btw ni ja ne volim zimu čekam proljeće tj ljeto i more
veeseelaa
20552
medić budi hepi jer si uradila dobro djelo za radost uvijek ima razlog, samo se okrenimo oko sebe malo pa iako je neko u belaju, pomognimo i budimo sretne jer smo bile u mogućnosti pomoći i onda se radujmo snijegu i zimskim čarolijama Vjerujem da će u ovom mjesecu biti začeto puno
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: vjestica
vala baš, pa nije rat pa i ako se ne može autom doći, pa ne moraš se natovariti, što ne kupiš danas, kupićeš sutra, ha ja btw ni ja ne volim zimu čekam proljeće tj ljeto i more
moraš uvijek biti spreman, vidite kakva je stoka ovaj Dodik
< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.2.2012 23:13:32 >
04.02.2012, 23:13
Selminja
284
joj u mene mati i danas dan ima baska sobu u kojoj je navaljano najmanje 2 vrece brasna, kartoni ulja, secera, suho meso itd ostala navika od rata, a mene pojede jer i ja tako ne mogu , nemam ja sobe viska ko ona
04.02.2012, 23:14
M kao Mama
5536
medić, ja pričam o porodicama koje imaju primanja, redovna koliko toliko, da ne kažem pričam konkretno o ženama sa foruma, o penzionerima ni riječi, njima svaka čast, kako životare, cijeli život radili doprinosili za državu i dobrobit svih, sada za hljeba nemaju
04.02.2012, 23:14
vjestica
4335
moraš uvijek biti spreman, vidite kakva je stoka ovaj Dodik
vala jendom sam bila patriota, drugi put ne i nogama i rukama bi kopala da pobjegnem
04.02.2012, 23:15
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
svako gleda iz svoje perspektive, ne bih ni ja kukala ovoliko da nisam i zatocena u stanu ,vec bih izasla vani i zafrkavala se
e, bogami i ja sam trudna i to još s arizičnom trudnoćom, al nisam mogla odoliti danas da ne izđem, vrtila se malo oko auta čistila koliko sam mogla dohvatiti, dok su muški lopatali, a djeca ludovala.
Medić slatki, dobro si sve poredala, ja evo čitam i čudom se čudim, kako neko može sebi dopustiti da ga zima zatekne, pa nema zaliha, barem osnovnih, ja kada vidim da mi je nešto na pola, a ne pri kraju kupujem, i stalno navlačim i dovlačim ko miš, neki dan natjeram H da kupi dvije vreće brašna po 25 kila, neka ih nek stoje, mlijeka, soka, ulja uvijek po karton, tjestenine, konzervi, mesa i povrća u ledu, sedam dana neka pada ja se ne brinem.
Alma hvala Bogu pa mi to mozemo kupovati na veliko. Dosta dosta njih ne moze , teska vreemena. Ja sam danas toliko bila tuzna kada me komsinica nazvala i zamolila za 20 km , penzioneri su, zive... ma da je tri metra snijega ne bi mi bilo tesko izaci im u susret, mnogi bi od nas. Uvjerila sam se danas da takvih slucajeva ima mnogo...nazalost.
ama mediću....
pa danas su ljudi na sedreniku najprie čistili ispred varat penzionera, starijih i trunica... pa onda su im iz podruma nanijeli drva da ne silaze da ne padnu sa stepenica... pa smo skuhali supe i pite i podjelili starijima... pa nije niko na kraj srca...
ja sma se lično za majku svoju brinlula...znam kad sma joj namjernice dovukla znam da ima... znala sam d anema cigara...nazvala momke da joj kupe šteku cigara...pa fino im rekla d ajoj održavaju okolo kuće i čiste snjega...i kad su sve azvršili njihovoj materi uplatila pare preko e-bankartsva...
sve se da organizirat... smao treba biti spremna...i sasvim mi je logično da mlađi budu i spremniji i pohitniji...al vidiš ti ovo...i ovi mladi u nakom dumanu teškom... ne kontam majkemi...
04.02.2012, 23:15
teacher75
5394
selminja, taman hocu da napisem nesto slicno sto se tice zaliha, lako je imati kad imas veliku kucu- kod moje mame uvijek sve nakrcano bilo, al u ovom stancicu nemam gdje drzati, ionako me stvari zatrpase, jos vrecama da donosimo, spavali bi na balkonu. mali mi i zamrzivac, ne moze stati puno ni mesa ni povrca pa nikad ne kupujem puno
< Poruku je uredio teacher75 -- 4.2.2012 23:16:18 >
04.02.2012, 23:16
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: Selminja
joj u mene mati i danas dan ima baska sobu u kojoj je navaljano najmanje 2 vrece brasna, kartoni ulja, secera, suho meso itd ostala navika od rata, a mene pojede jer i ja tako ne mogu , nemam ja sobe viska ko ona
ja sam tako probala kupovati naveliko, pa sam skontala da mi istekne rok namirnicama, a ja ih ne potrošim
04.02.2012, 23:17
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Selminja
ja sam tako probala kupovati naveliko, pa sam skontala da mi istekne rok namirnicama, a ja ih ne potrošim
i nama i luk i krompir redovno proklijaju kad uzmem vrecu, pola bacim
juni
1102
Mi uzivamo ko mala djeca, danas setali sa Emilom, probijali se ulicom kroz mali puteljak Gledali kako raja bordaju u parku i udisali cist zrak, bez ometanja auta, e zbog toga mi je ovaj snijeg ko melem na ranu, sto nema auta Neka ih zatrpanih do proljeca
Medić*
29
Naravno ima gore od goreg uvijek. Ja suosjecam u takvim situacijama, pomoc narano da treba. Znam da ces i ti pomoci, i ja, sve i jedna od nas. Jednostavno samo navodim razloge zasto svima nije do uzivanja kao namauser posted image
ja nisam skontala da je nijedna forumašica u nekoj buli a ako je neko pored nje u buli nek pomogne ja lično ne znam nikog da je u belaju, da znam vjeruj mi da bi lopatala cijelu noć za tu osobu ako treba i autom je odvukla gdje god treba
hhahah pa nije forumasica u pitanju, U pitanju su stare, nemocne osobe, o njima govorim...
Uostalom sve je receno, ja uzivam u ovim zimskim radostima,
Hanady, rayumijemo se, nije svako isti...rijec je o tome da mi je zao takvih slucajeva, ali sta da se radi..
< Poruku je uredio medic slatki -- 4.2.2012 23:23:49 >
Selminja
284
selminja, taman hocu da napisem nesto slicno sto se tice zaliha, lako je imati kad imas veliku kucu- kod moje mame uvijek sve nakrcano bilo, al u ovom stancicu nemam gdje drzati, ionako me stvari zatrpase, jos vrecama da donosimo, spavali bi na balkonu. mali mi i zamrzivac, ne moze stati puno ni mesa ni povrca pa nikad ne kupujem puno
Isto, vrh je da se obezbjedim za mjesec dana
04.02.2012, 23:18
veeseelaa
20552
ovi mladi u nakom dumanu teškom... ne kontam majkemi...user posted image