Ja jos uvijek nemam pojma sta da obucem. Kontala sam da budem vjestica, jer imam sesir. Ali vidim bice vec nekoliko vjestica. Mada opet kontam: nema veze.
Pa razmisljam da budem gusar ili da obucem musko odjelo i nacrtam neke gangsterske brcice.
23.04.2012, 15:07
veeseelaa
20552
a zašto ne bi bila neka kul riba iz pedesetih, šezdesetih, sa nekom super haljinicom, muštiklom i bisernim nakitom
23.04.2012, 15:09
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: vjestica
jest najjednostavnija maska, ionako imam već sve što mi treba, ali moram ja moram ostati dosljedna svom nicku
ma da naravno, ja sam htjela nešto neobično, i zeznuh se, puno detalja, puno brate posla
23.04.2012, 15:43
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a zašto ne bi bila neka kul riba iz pedesetih, šezdesetih, sa nekom super haljinicom, muštiklom i bisernim nakitom
To je super ideja. Zenska iz doba prohibicije u USA. Ali nemam prikladnu charlston haljinicu. A i da imam nesto nisam sigurna kako bi meni to stajalo. Ja sebe u takvom outfitu zamisljam kao Catherine Zeta Johnes u filnu Chicago, ali ne izgledam bas tako.
23.04.2012, 17:52
Visnja RR
15102
konacno kupih materijal za plast platih ga pune 2,5 km ...ostavila sam pola km baksisa e sad jos da se sasije
23.04.2012, 18:49
eko beba
265
eh i mi se skontasno konačno ... već se bila zabrinula ... konačno ćemo biti Petar Pan i Zvončica nedostaju nam helanke za dječaka zna li ko imaju li se gdje kupiti, da ne lutam?
23.04.2012, 19:03
Visnja RR
15102
uzmes helanke...na njima ne pise da je za djevojcice
23.04.2012, 19:08
eko beba
265
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
uzmes helanke...na njima ne pise da je za djevojcice
pa to sam i mislila, ali kako kupujem samo za dječake garderobu ... nemam pojma gdje ima helanki. Valjda u svakoj djecijoj prodavnici? Treba nam br 4 ... sutra u nabavku
23.04.2012, 19:11
Visnja RR
15102
pa da ali ako ih neces nikad vise oblaciti djetetu idi na pijacu Sirano ili negdje drugo pa kupi...jeftiniji su od prodavnica... koje boje ti trebaju/ zelene?
23.04.2012, 19:14
eko beba
265
mislila sam smedje, jer ima smedjih detalja na majici ili crne, koje nadjem... ma samo ce tad obući i to je to
23.04.2012, 19:22
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: eko beba
mislila sam smedje, jer ima smedjih detalja na majici ili crne, koje nadjem... ma samo ce tad obući i to je to
crne helanke imaš u haris exportu u robotu socijalno...5 KM koštaju
23.04.2012, 19:55
eko beba
265
taman cu tamo direktno i uzeti ... hvaaaalaaaaaa
23.04.2012, 19:56
eko beba
265
a ja zvončica ... huuuh teška improvizacija!
23.04.2012, 20:05
pocahontas
2546
ljudi upomoć! ne znam sta ce mi biti dijete! u mercatoru sam gledala i nemaju broja, a i ono mi je nekako bas mrtva sintetika odijelo..sav ce se jadan osafunjati, ionako je najživahniji u igraonici i sav bude mokar nego, skontala sam da bi mogao biti Graditelj Bob...helmet imamo, alat i pojas imamo, karo košulju crvenu imamo..eh sad, tregešlus plavi nemamo... ima li se gdje kupiti veličina tregeršlusa za 3 godine ili da nam neko proda/sašije od plavog platna ja ne znam nesto da sam vidjela za taj uzrast tregeršlus..obicno se pravi za manje bebe
23.04.2012, 21:11
zvončica
1115
Ehhhh, mene brisite sa spiska......nece mi stici moja haljinica do subote koju sam narucila preko e-baya (jbm Kineze) Ne da mi se sad ponovo peglati i smisljati sta bih bila...jedino dobro je sto cu tu haljinicu kad jednom dodje moci svakako nositi... Mozda navratim onako da virnem, ionako sam preko puta.... Buuuuuuuuuuu
23.04.2012, 22:01
eko beba
265
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ljudi upomoć! ne znam sta ce mi biti dijete! u mercatoru sam gledala i nemaju broja, a i ono mi je nekako bas mrtva sintetika odijelo..sav ce se jadan osafunjati, ionako je najživahniji u igraonici i sav bude mokar nego, skontala sam da bi mogao biti Graditelj Bob...helmet imamo, alat i pojas imamo, karo košulju crvenu imamo..eh sad, tregešlus plavi nemamo... ima li se gdje kupiti veličina tregeršlusa za 3 godine ili da nam neko proda/sašije od plavog platna ja ne znam nesto da sam vidjela za taj uzrast tregeršlus..obicno se pravi za manje bebe
mozes i farmerke plave i onda preko one tregere nakaciti ako vec nemas koga da sasije
24.04.2012, 07:21
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: eko beba
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mozes i farmerke plave i onda preko one tregere nakaciti ako vec nemas koga da sasije
odakle mi tregeri nekad je toga bilo u zari, a sada nemam pojma ni gdje bih trazila
24.04.2012, 08:10
DM
2408
Bilo je u Mercatoru u hipermarketu(TL ne trebam ni spominjati)
24.04.2012, 08:13
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: doublemum
Bilo je u Mercatoru u hipermarketu(TL ne trebam ni spominjati)
kakv crni TL..njega nema odavno thanx..pogledaću onda u mercatoru, taman danas idem u kupovinu.. nego, vise bi voljela tregerslus..gdje da gledam?
24.04.2012, 08:26
DM
2408
Pa zato i pišem ovako za TL
24.04.2012, 08:42
eko beba
265
Tregere ja kupovala za sina prosle godine u merkatoru, i kasnije sam ih vidjala. Mi ih imamo nekoliko, ako hoces mozemo ti posuditi.
24.04.2012, 08:58
veeseelaa
20552
Višnja da li si planirala obavijestiti elektronske i pisane medije o ovom događaju? mislim da bi bilo super da mediji događaj proprate, Avaz, TV Sa, Klix i sl
24.04.2012, 09:02
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
To je super ideja. Zenska iz doba prohibicije u USA. Ali nemam prikladnu charlston haljinicu. A i da imam nesto nisam sigurna kako bi meni to stajalo. Ja sebe u takvom outfitu zamisljam kao Catherine Zeta Johnes u filnu Chicago, ali ne izgledam bas tako.
ja mislim da bi ti odlično stajalo a mora da u ormaru imaš nešto slično
24.04.2012, 09:05
Neca xxx
1126
Mi smo sinoc imale generalnu probu kostima i bas smo se zabavile. Jedva cekam subotu! Ja cu biti gusar. Sinoc sam iskombinovala nesto. Moram jos samo pronaci kakvu sablju.
24.04.2012, 09:07
veeseelaa
20552
drago mi je da si skontala kostim! valjda ima u prodavnicama igračaka kupiti sablju a čini mi se da sam vidjela na pijaci Kumrovec na štandu sa igračkama sablju