Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
31.03.2011, 01:45
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: ena23
IZVORNA PORUKA: palachinken
...pa da ga obrazli spomenemo
palachinken ti si meni legenda u svakom pogledu
digla sam slusalicu...
slazem se cinko...lozila sam se i na njega...no medjutim...razocarah se kad sam ga uzivo vidjela ..metar i zelja da poraste...meni musko ispod 190 nije musko
Veselice, gdje si bila prije 8 godina kad sam ga licno i personalno upoznala i rukuvala se. Student na faxu, radila poslic u jednom hotelu i on dosao. Jebote, na suho sam svrsavala. On mi je bio pojam sexipila. Sad vise njet. Sad su mi ovi favoriti:
Veselice, gdje si bila prije 8 godina kad sam ga licno i personalno upoznala i rukuvala se. Student na faxu, radila poslic u jednom hotelu i on dosao. Jebote, na suho sam svrsavala. On mi je bio pojam sexipila.
ljubomorna sam
31.03.2011, 08:35
w.pooh
1021
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
31.03.2011, 08:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
meni ovi neki novokomponovani ljepotani nisu seksipilni ...
al skontah da svi oni koji jesu (al mi se mjesa pojam seksipil i neodoljiv i magnetan i blabla...) ispadose sve pjevaci i svi mrtvi
nesavrseni ali posebni
i jedan zivi iz davnog vremena...sad je propo ko zeton i jos jedan koji je grohno sad a bio je mmmmm
ovu trojicu prvih te potpisujem i to s velikim slovima ...ovu trojicu zadnjih...no...karana ne volim...ima mi pogled ko blecak...a sles mi je prefrckav ...ne volim frckave...vazda ih vezem za rumene ...ali bih ovdje jos dodala Bonu ...sve u svemu...mljac
Veselice, gdje si bila prije 8 godina kad sam ga licno i personalno upoznala i rukuvala se. Student na faxu, radila poslic u jednom hotelu i on dosao. Jebote, na suho sam svrsavala. On mi je bio pojam sexipila. Sad vise njet. Sad su mi ovi favoriti:
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
31.03.2011, 11:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: w.pooh
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
on meni ima bas neki zaheban a ponekad misteriozna pogled a i osmjeh
31.03.2011, 11:23
Lady26
9177
Sexy, i dobrica i djavolak, a dostupan mi sto je najbitnije
31.03.2011, 11:54
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Colin Firth....po mom ukusu, 100% zraci seksipilom.
Ja volim ove momente kad je on kao neki ters, pa ko hoće, ko neće
31.03.2011, 11:59
henna ze
475
jaoj i meni je ovaj Colin predobar....
31.03.2011, 12:07
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Lady26
Smije li se lajkat?
31.03.2011, 12:14
Lejla Ka
5544
P.S. pogledajte kako je Lady lijepo postavila sliku NJM ispod slike Russel-a, pa kad žena skorola sa jedne na drugu, učini joj se Russel u domaćoj atmosferi
31.03.2011, 12:15
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Lady26
Smije li se lajkat?
zene ne zachatavajte.. imate temu 'tate i bebe' i tamo se hvalisite kakve komade imate kod kuce.. ovo je ozbiljna tema