Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
31.03.2011, 01:45
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: ena23
IZVORNA PORUKA: palachinken
...pa da ga obrazli spomenemo
palachinken ti si meni legenda u svakom pogledu
digla sam slusalicu...
slazem se cinko...lozila sam se i na njega...no medjutim...razocarah se kad sam ga uzivo vidjela ..metar i zelja da poraste...meni musko ispod 190 nije musko
Veselice, gdje si bila prije 8 godina kad sam ga licno i personalno upoznala i rukuvala se. Student na faxu, radila poslic u jednom hotelu i on dosao. Jebote, na suho sam svrsavala. On mi je bio pojam sexipila. Sad vise njet. Sad su mi ovi favoriti:
Veselice, gdje si bila prije 8 godina kad sam ga licno i personalno upoznala i rukuvala se. Student na faxu, radila poslic u jednom hotelu i on dosao. Jebote, na suho sam svrsavala. On mi je bio pojam sexipila.
ljubomorna sam
31.03.2011, 08:35
w.pooh
1021
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
31.03.2011, 08:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
meni ovi neki novokomponovani ljepotani nisu seksipilni ...
al skontah da svi oni koji jesu (al mi se mjesa pojam seksipil i neodoljiv i magnetan i blabla...) ispadose sve pjevaci i svi mrtvi
nesavrseni ali posebni
i jedan zivi iz davnog vremena...sad je propo ko zeton i jos jedan koji je grohno sad a bio je mmmmm
ovu trojicu prvih te potpisujem i to s velikim slovima ...ovu trojicu zadnjih...no...karana ne volim...ima mi pogled ko blecak...a sles mi je prefrckav ...ne volim frckave...vazda ih vezem za rumene ...ali bih ovdje jos dodala Bonu ...sve u svemu...mljac
Veselice, gdje si bila prije 8 godina kad sam ga licno i personalno upoznala i rukuvala se. Student na faxu, radila poslic u jednom hotelu i on dosao. Jebote, na suho sam svrsavala. On mi je bio pojam sexipila. Sad vise njet. Sad su mi ovi favoriti:
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
31.03.2011, 11:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: w.pooh
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
on meni ima bas neki zaheban a ponekad misteriozna pogled a i osmjeh
31.03.2011, 11:23
Lady26
9177
Sexy, i dobrica i djavolak, a dostupan mi sto je najbitnije
31.03.2011, 11:54
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Colin Firth....po mom ukusu, 100% zraci seksipilom.
Ja volim ove momente kad je on kao neki ters, pa ko hoće, ko neće
31.03.2011, 11:59
henna ze
475
jaoj i meni je ovaj Colin predobar....
31.03.2011, 12:07
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Lady26
Smije li se lajkat?
31.03.2011, 12:14
Lejla Ka
5544
P.S. pogledajte kako je Lady lijepo postavila sliku NJM ispod slike Russel-a, pa kad žena skorola sa jedne na drugu, učini joj se Russel u domaćoj atmosferi
31.03.2011, 12:15
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Lady26
Smije li se lajkat?
zene ne zachatavajte.. imate temu 'tate i bebe' i tamo se hvalisite kakve komade imate kod kuce.. ovo je ozbiljna tema