pogled,osmjeh,nacin hoda ili ton glasa... fizicki izgled nije presudan ali unutrasnja energija po meni jeste tj.ono sto odredjena osoba "isijava" iz sebe samom svojom pojavom....
slazem se sa ovim:
''pogled,osmjeh,nacin hoda ili ton glasa... fizicki izgled nije presudan ali unutrasnja energija po meni jeste tj.ono sto odredjena osoba "isijava" iz sebe samom svojom pojavom.... ''
also, bitno mi je da je sarmatan/tna osoba da bi uopste dosla na listu seksipilnih osoba, mora voljeti zezu i ne biti ustogljen/na..
zato mi je veliki broj ovih glumaca koje sam vidjela na ovoj temu samo lijepo lice i nista vise - zip, nula. a Ričard Gir mi je tako pederast - samo ga bolje osmotrite dok glumi - picajzla koja sebe vidi malo ljepsim i talentovanijim nego sto to jeste.. jesam balila na njega do prije nekih 5 - 7 godina ali sada mi je smjesno da ga stavljaju u grupe najsexi osoba (izvinjavam se sabinos - majke mi ne bih se njega sjetila ali kad mu vidjoh sliku - slika i prilika picajzle)..
Palim se na španjolce, španski i na flamenco, ne mogu odolit
01.04.2011, 16:01
Lady26
9177
Joj nemojte stavljati sa youtube linkove ja ne mogu otvoriti a pojest cu se do kuce, ko je sta je BTW
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Me tooooooooooooo i talijane
01.04.2011, 16:02
Apotekarka
3918
I mene pale spanjolci oni su moj broj
01.04.2011, 16:04
Apotekarka
3918
01.04.2011, 16:07
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: Lady26
Joj nemojte stavljati sa youtube linkove ja ne mogu otvoriti a pojest cu se do kuce, ko je sta je BTW
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Me tooooooooooooo i talijane
Evo ga za tebe. Alejandro Sanz pjevač
01.04.2011, 16:09
Lady26
9177
Ah brate....nisam rekla da se palim na ovo Mora biti musko , ono kad se zamislim uz njega da se osjecam sigurno i zasticeno (necu dalje o detaljima ) a ne da ja njega moram branit ...
Zbog njega sam gledala sa mm tekme....Nije mu bilo pravo i znao je al sta cu mu ja....