IZVORNA PORUKA: Amrino RR
U kojem TL si bila?
Ja sam svoju kupila u ovom na Dobrinji u Merkatoru. Nisu je imali (kakvo iznenadjenje
) ali su mi je bez problema narucili...Morala sam izabrati dvije boje kao ako ove prve ne bude pa da naruce drugu.
Ne sjecam se koliko sam cekala...otprilike sedam dana.
Ma sto se usluznosti tice oni su bas katastrofa. Preporucila bih ti da odes jos jednom ali gledaj da bude neka druga prodavacica ili prodavac....jer ima onih "boljih" i "gorih"...Neki bas pojma nemaju ni o cemu a neki bas sve fino objasne.
Vidim da vas nekoliko ima lose iskustvo sa trgovcima u TL na Dobrinji. Ja sam danas pitala prodavaca za AS maxi cosi Rodi, kaze nema je.

I okrene se ode dalje

Kazem ja dobro hvala lijepa na ljubaznosti odoh ja traziti u drugim TL prodavnicama.
Pa zar on ne bi trebao reci, evo ja cu tel provjeriti ima li na Ilidzi, u Titovoj iil u BBI.
E, sada na Ilidzi se prodavacica necka hoce nece da provjeri ima li druga boja. Kaze poslacemo narudzbu u petak, a odgovor cemo dobiti u ponedjeljak.Ako
ONI imaju na lageru poslace nam. Pitam ja pa kada da ocekujemo AS, kaze ona negdje krajem sedmice.
A gdje je taj lager, pita MM. Kaze ona u Zagrebu.

Kao da je Zagreb preko svijeta, pa se ne moze odmah provjeriti. Jooooooj jesu me iznervirale.