cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: autosjedalice - proizvodjaci

clock-img

30.05.2010, 23:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ma znam koje su, ja imam te carsafe sa gumom, ali su oni za onaj standardni krevetic, ne znam da ima manje!
Brate, zbunila si me sa onim "krevetic za novorodjencad" kad moja cura u njemu jos spava!user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

31.05.2010, 00:01

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ma znam koje su, ja imam te carsafe sa gumom, ali su oni za onaj standardni krevetic, ne znam da ima manje!
Brate, zbunila si me sa onim "krevetic za novorodjencad" kad moja cura u njemu jos spava!user posted image user posted image

ma imaju bas oni mali krevetici...korpe...nemre Umce u tome spavati nikakouser posted image ...one koljevke...pa valjda imaju i za njih carsafa...ode tema ot...tipish za meneuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:04

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

samo se ti zadaj u rucni rad navlake ... mnogo bolje je kad je djete na pamucnoj povrsini... mogla bi i biznis pokrenuti user posted image  evo ja prvi kupac user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 00:05

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

I ja!user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 00:07

clock-img

Anoniman

jos kad bih znala siti.....bilo bi jos ljepseuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:09

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: dadada

da li se za as imaju kupiti navlake...naravno pamucneuser posted image ... ja ga vjerovatno opet pretjerauser posted image ...ili ako nemaju...gdje onda ima za kupiti carsafa na gumu..bas malih..za pola krevetica ili ti krevetic za novorodjencad pa cu sama sklepati zamisljenouser posted image

Mislim da je Maidza* ljetos govorila da ima da se kupi negdje al nesjecam se... pitaj je, mislim da su kostali 5 KM....

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

31.05.2010, 00:09

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ma imam i ja masinu al skuplja prasinu... ajmo jedan kurs sivenja svega za bebe...
ja imam negdje tih krojeva al mi mrsko user posted image  
al je meni uvjek draze sama sasiti nego kupovati

03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 00:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ma imam i ja masinu al skuplja prasinu... ajmo jedan kurs sivenja svega za bebe...
ja imam negdje tih krojeva al mi mrsko user posted image  
al je meni uvjek draze sama sasiti nego kupovati

obrisi prasinu...ja cu rezat...ti obrubljujuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:15

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Vala ima nas!!!! Kao da je to bauk sasiti!
Ma mogle bi probati, pa sa uporedimo radove!user posted image

clock-img

31.05.2010, 00:16

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja se vec neko vrijeme bavim mislju da organizujemo RR snajderaj sa zenama koje ne rade a koje imaju free vrijeme za to...pa djelic njima a djelic za RR u humanitarne svhre

e to bi bilo bas extra..

03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 00:18

clock-img

Anoniman

valja...samo se ne smijete smijati mom "djelu"user posted image posto ja ni dugme ne znam sasitiuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:19

clock-img

Anoniman

ja se vec neko vrijeme bavim mislju da organizujemo RR snajderaj sa zenama koje ne rade a koje imaju free vrijeme za to...pa djelic njima a djelic za RR u humanitarne svhre

e to bi bilo bas extra..

user posted image

clock-img

31.05.2010, 00:20

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

sta ce ti dugme vezacemo sve na masnice...valjda znas svezati masnicu user posted image

03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 00:20

clock-img

Anoniman

ja hocu da me tvoja mamitica nauci patchworkuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 31.5.2010 0:21:08 >

clock-img

31.05.2010, 00:22

clock-img

Anoniman

sta ce ti dugme vezacemo sve na masnice...valjda znas svezati masnicu user posted image

je li to ko cipeleuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:22

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 00:23

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

al sad se sjetih da postoji chichak user posted image za slucaj da nisi naucila vezati pertle user posted image

03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 00:24

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

znas li ti koliko pacvork kosta ?
u cardei je najeftiniji bio 250 km...
eeee vidis mogla bih ja biznis pokrenuti ...samo da kazem mami da mi pokaze ...a zajedno cemo slagati boje i prodavati

jao vidi adminke sto je raspalila OT

03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 00:24

clock-img

Anoniman

al sad se sjetih da postoji chichak user posted image za slucaj da nisi naucila vezati pertle user posted image

sutra postavim sliku tenauser posted image

odoh spavat...laka vam nocuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:26

clock-img

Anoniman

znas li ti koliko pacvork kosta ?
u cardei je najeftiniji bio 250 km...
eeee vidis mogla bih ja biznis pokrenuti ...samo da kazem mami da mi pokaze ...a zajedno cemo slagati boje i prodavati

jao vidi adminke sto je raspalila OT

znam...i neka je...jer je to fakat vrjedno...prenosi se s koljena na tateuser posted image ja to moram napraviti ovom svom cedetuuser posted image

clock-img

31.05.2010, 00:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

samo skontaj materijal i nabavi sve ...moja mam ce ti dzaba sasiti ...ako ti ne znas user posted image

03.04.`08

clock-img

31.05.2010, 09:58

clock-img

Anoniman

Draga Visnja...hvala ti punouser posted image user posted image user posted image ...skoro pa ne znam sta da napisem... ja cu tvojoj mamitici platiti, jer znam da se radi o prilicno zahmetli nacinu sivanja....treba brate to cicati da se sve poslozi kako treba...ne moze se to za dan-dva...ja ti vazda idem od sebeuser posted image

a i jos se nisam odlucila koji cu motiv...u opciji su dinosauri, brodovi, avioni ili slonovi, tigrovi i tako touser posted image ...cekam da vidim sta ce ga fascinirati....mozda budu leptiroviuser posted image

clock-img

31.05.2010, 10:09

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Ne mogu da otvorim predhodnu stranicu pa ne znam o čemu konkretno razgovarate. Samo bih da upozorim da proizvođači sjedalica garantuju sigurnost i ispravan "rad" sjedalice samo ako je opremljena orginalnim dijelovima, koje ugrađuje i proizvodi sam proizvođač. Dodavanje ručno rađenih presvlaka više ne zadovoljava ono što garantuje proizvođač, npr. da navlaka neće uzrokovati da dijete isklizne iz sjedalice u slučaju, ne daj Bože, sudara, kao ni nezapaljivost tkanine. Zbog toga se ne preporučuje za sjedalicu dodavanje bilo čega što nije za nju orginalno predviđeno.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

31.05.2010, 11:03

clock-img

Anoniman

proizvodjaci se ogradjuju kao i uvjek...na ovaj fazon sam mislila...neko me preduhitrio user posted image

user posted image

clock-img

31.05.2010, 12:22

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ja stvarno ne znam kako user posted image moze biti udobna za spavanje! dobili smo Brevi sjedalicu(sa tri polozaja) nikako da ukapiram kako da user posted image spava! proslih dana smo se vozili i cesto je spavao! meni je tako zao jer se bukvalno previo uz naslon sjedlaice! mozda grijesim u postavljanju iste ali nikako mi se ne svidja kako sve skupa izgleda!

Zadnji članci

article-img